Welkom bij Caswo Woningontruiming

Welkom bij Caswo Woningontruiming. Laat uw woning ontruimen door een specialist met meer dan 15 jaar ervaring en de beste service & prijzen. Caswo Woningontruiming werkt door heel Nederland. U kunt ons telefonisch bereiken tussen 07:00 en 22:00 uur. Ook kunt u via de website direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak boeken om te bellen, te videobellen of een woning te bezichtigen.

 – Gemiddelde beoordeling 4.8/5

Zorgkamer ontruimen

Zorgkamer laten ontruimen

Een zorgkamer laten ontruimen is een bijzondere vorm van woningontruiming. Vanwege de combinatie van twee factoren kan het voor u zeer belastend zijn. Er rust namelijk vaak een behoorlijke tijdsdruk op, maar daarnaast dient de zorgkamer soms ook nog eens te worden ontruimd onder droevige omstandigheden. Er kan dan ook niet altijd van u en/of uw familie worden verlangd dat de zorgkamer wordt ontruimd. Toch zal dit moeten gebeuren. Wij weten precies wat er komt kijken bij het ontruimen van een zorgkamer. Met onze hulp wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich bezighouden met andere zaken. Het is voor u waarschijnlijk al druk en emotioneel genoeg.

Zorgkamer laten ontruimen door Caswo Woningontruiming

Wanneer wij de zorgkamer ontruimen, kunt u rekenen op:

 

  • Heldere, vaste afspraken vooraf
  • Ook bij spoed (binnen 24 uur)
  • Scherpe prijzen
  • Tijdelijke inboedel opslag mogelijk
  • Respect voor uw eigendommen en de situatie
  • Een vast aanspreekpunt
  • Aanvullende diensten zoals schoonmaak mogelijk

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een zorgkamer laten ontruimen? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte voor u. Is er sprake van spoed? Bel ons dan direct op telefoonnumer.  085 130 6311

Wij kunnen elke zorgkamer ontruimen (ook bij spoed)

Wanneer een zorgkamer ontruimd dient te worden, wordt hiervoor vaak een redelijke termijn gesteld. Desondanks kan dit zorgen voor stress. De zorgkamer ontruimen is namelijk meestal niet de enige taak die moet worden uitgevoerd. Wilt u deze ontruiming daarom het liefst uitbesteden aan een specialist? Caswo Woningontruiming staat voor u klaar. Vanzelfsprekend kunnen wij elke zorgkamer ontruimen. Dit doen wij ook bij spoed. Indien nodig krijgen wij de kamer binnen 24 uur helemaal leeg en leveren wij deze bezemschoon op.

Voor, tijdens en na het ontruimen dragen wij zorg voor heldere, prettige communicatie. U krijgt een vast aanspreekpunt waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Wij werken altijd discreet en houden rekening met de omstandigheden. Om u volledig te ontzorgen, geven wij altijd oplevergarantie. Zo hebt u de zekerheid dat de ontruiming binnen de gestelde deadline volledig wordt afgerond.

Zorgkamer die ontruimd moet worden

Veel extra diensten voor het ontruimen van een zorgkamer

In het gunstigste geval dient de kamer alleen ontruimd te worden. Dit betekent dat wij alle inventaris op de correcte wijze afvoeren, uiteraard in overleg met u. Inventaris die moet worden bewaard, wordt veilig apart gehouden en inventaris die verwijderd dient te worden, wordt aangeboden bij goede doelen. Het komt echter vaak voor dat er aanvullende diensten nodig zijn. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Eén van de extra’s die wij u bieden, is grondige schoonmaak. Ook kunnen wij vloerbedekking en vloeren verwijderen. Wij kunnen een zorgkamer ontruimen na overlijden van de bewoner/bewoonster, maar kunnen ook de ontruiming van een zorgkamer combineren met een verhuizing naar een nieuw onderkomen.

Wat kost een zorgkamer ontruimen?

Een zorgkamer ontruimen doen wij tegen scherpe kosten. Wat een zorgkamer ontruimen kost, is afhankelijk van de grootte van de kamer, de hoeveelheid inventaris en eventuele extra diensten. U bent van harte welkom om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

© Caswo Woningontruiming. Contactpersoon: Koen Schouten. Telefoonnummer 085 + 130 63 11. E-mail: info@caswo.nl. Website door OMP Internetmarketing.