Zorgkamer ontruimen

Een zorgkamer ontruimen is een bijzondere vorm van ontruiming. Vanwege de combinatie van twee factoren, kan het voor u zeer belastend zijn. Er rust namelijk vaak een behoorlijke tijdsdruk op, maar daarnaast dient dit meestal ook nog eens te gebeuren in droevige omstandigheden. Er kan dan ook niet altijd van u en/of uw familie worden verlangd dat de zorgkamer wordt ontruimd. Toch zal dit moeten gebeuren. Wij weten precies wat er komt kijken bij het ontruimen van een zorgkamer. Met onze hulp wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich bezighouden met andere zaken. Het is voor u waarschijnlijk al druk en emotioneel genoeg.

Wij kunnen elke zorgkamer ontruimen, ook bij spoed

Wanneer een zorgkamer ontruimd dient te worden, wordt hiervoor vaak een redelijke termijn gesteld. Desondanks kan dit zorgen voor stress. De zorgkamer ontruimen is namelijk meestal niet de enige taak die moet worden uitgevoerd. Wilt u deze ontruiming daarom het liefst uitbesteden aan een specialist? Caswo Woningontruiming staat voor u klaar. Vanzelfsprekend kunnen wij elke zorgkamer ontruimen. Dit doen wij ook bij spoed. Indien nodig krijgen wij de kamer binnen 24 uur helemaal leeg en leveren wij deze bezemschoon op.

Voor, tijdens en na het ontruimen dragen wij zorg voor heldere, prettige communicatie. U krijgt een vast aanspreekpunt waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Wij werken altijd discreet en houden rekening met de omstandigheden. Om u volledig te ontzorgen, geven wij altijd oplevergarantie. Zo hebt u de zekerheid dat de ontruiming binnen de gestelde deadline volledig wordt afgerond.

Ook voor hulp bij aanvullende werkzaamheden

In het gunstigste geval dient de kamer alleen ontruimd te worden. Dit betekent dat wij alle inventaris op de correcte wijze afvoeren, uiteraard in overleg met u. Inventaris die moet worden bewaard, wordt veilig apart gehouden en inventaris die verwijderd dient te worden, wordt aangeboden bij de kringloop of het recyclingperron. Het komt echter vaak voor dat er aanvullende diensten nodig zijn. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Moet de zorgkamer helemaal schoon worden opgeleverd? Dan kunnen wij daar ook voor zorgen. Een van de extra’s die wij u bieden, is namelijk grondige schoonmaak. Ook kunnen wij vloerbedekking en vloeren verwijderen. Wij kunnen een zorgkamer ontruimen na overlijden van de bewoner/bewoonster, maar kunnen ook de ontruiming van een zorgkamer combineren met een verhuizing naar een nieuw onderkomen.

Kiezen voor Caswo Woningontruiming, betekent kiezen voor zekerheid. U profiteer van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Duidelijke afspraken en een prettige communicatie
  • Volledige ontzorging van A tot Z
  • Goede tarieven
  • Een ontruiming op maat

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte

Hebt u een zorgkamer te ontruimen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en verzorgen een gratis, vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor u.

Caswo Woningontruiming

Caswo woningontruiming bus

Bredestraat-Zuid 38
6674 LB Herveld
info@caswo.nl
085 – 13 06 311

Werkzaam door heel Nederland
 Altijd gratis offerte
 Achteraf betalen
 Diverse specialisaties
 Meer dan 15 jaar ervaring
 Volledig ontzorgd van A tot Z

Gratis vrijblijvende offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.