Uw zorgkamer ontruimen: snel en volledig

Een zorgkamer ontruimen is een bijzondere vorm van woningontruiming. Vanwege de combinatie van twee factoren kan het voor u zeer belastend zijn. Er rust namelijk vaak een behoorlijke tijdsdruk op, maar daarnaast dient de zorgkamer meestal ook nog eens te worden ontruimd onder droevige omstandigheden. Er kan dan ook niet altijd van u en/of uw familie worden verlangd dat de zorgkamer wordt ontruimd. Toch zal dit moeten gebeuren. Wij weten precies wat er komt kijken bij het ontruimen van een zorgkamer. Met onze hulp wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich bezighouden met andere zaken. Het is voor u waarschijnlijk al druk en emotioneel genoeg.

Zorgkamer laten ontruimen door Caswo Woningontruiming

 • Heldere, vaste afspraken vooraf
 • Ook bij spoed (binnen 24 uur)
 • Scherpe prijzen
 • Tijdelijke inboedel opslag mogelijk 
 • Respect voor uw eigendommen en de situatie
 • Een vast aanspreekpunt
 • Aanvullende diensten zoals schoonmaak mogelijk
 

 

 

 

 

 

 

Wij kunnen elke zorgkamer ontruimen, ook bij spoed

Wanneer een zorgkamer ontruimd dient te worden, wordt hiervoor vaak een redelijke termijn gesteld. Desondanks kan dit zorgen voor stress. De zorgkamer ontruimen is namelijk meestal niet de enige taak die moet worden uitgevoerd. Wilt u deze ontruiming daarom het liefst uitbesteden aan een specialist? Caswo Woningontruiming staat voor u klaar. Vanzelfsprekend kunnen wij elke zorgkamer ontruimen. Dit doen wij ook bij spoed. Indien nodig krijgen wij de kamer binnen 24 uur helemaal leeg en leveren wij deze bezemschoon op.

Voor, tijdens en na het ontruimen dragen wij zorg voor heldere, prettige communicatie. U krijgt een vast aanspreekpunt waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Wij werken altijd discreet en houden rekening met de omstandigheden. Om u volledig te ontzorgen, geven wij altijd oplevergarantie. Zo hebt u de zekerheid dat de ontruiming binnen de gestelde deadline volledig wordt afgerond.

Zorgkamer ontruimen
Resultaat na het ontruimen van een zorgkamer

Ook voor hulp bij aanvullende werkzaamheden

In het gunstigste geval dient de kamer alleen ontruimd te worden. Dit betekent dat wij alle inventaris op de correcte wijze afvoeren, uiteraard in overleg met u. Inventaris die moet worden bewaard, wordt veilig apart gehouden en inventaris die verwijderd dient te worden, wordt aangeboden bij de kringloop of het recyclingperron. Het komt echter vaak voor dat er aanvullende diensten nodig zijn. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Moet de zorgkamer helemaal schoon worden opgeleverd? Dan kunnen wij daar ook voor zorgen. Een van de extra’s die wij u bieden, is namelijk grondige schoonmaak. Ook kunnen wij vloerbedekking en vloeren verwijderen. Wij kunnen een zorgkamer ontruimen na overlijden van de bewoner/bewoonster, maar kunnen ook de ontruiming van een zorgkamer combineren met een verhuizing naar een nieuw onderkomen.

Kiezen voor Caswo Woningontruiming, betekent kiezen voor zekerheid. U profiteer van:

 • Een vast aanspreekpunt
 • Duidelijke afspraken en een prettige communicatie
 • Volledige ontzorging van A tot Z
 • Goede tarieven
 • Een ontruiming op maat

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte

Hebt u een zorgkamer te ontruimen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en verzorgen een gratis, vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor u.

Een zorgkamer ontruimen in vijf stappen

Stap 1: vraag een vrijblijvende offerte aan

Via het formulier onderaan deze pagina kunt u direct een geheel gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. U hoeft nog geen details over de ontruiming van de zorgkamer in te voeren. Wij vragen alleen uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en de gemeente waarin de ontruiming plaatsvindt.

Stap 2: wij nemen contact met u op

Wanneer u uw aanvraag verstuurd hebt, nemen wij dezelfde dag nog contact met u op. Gewoonlijk binnen 2 uur. Wij bespreken de ontruiming van de zorgkamer met u. U kunt ons al uw vragen stellen en wij geven u de informatie die u nodig hebt. Indien mogelijk kunt u ons via e-mail of WhatsApp foto’s sturen van de zorgkamer.

Stap 3: u ontvangt een persoonlijke, vrijblijvende offerte

Nadat wij de details hebben geïnventariseerd, ontvangt u snel daarna een persoonlijke, vrijblijvende offerte. Hierin staat hoe en wanneer wij de zorgkamer ontruimen. Zonder kleine lettertjes: afspraak is afspraak. Ook leggen wij vast wat er dient te gebeuren met inventaris. Deze kan bij ons worden opgeslagen of nog bruikbare inventaris kan worden geschonken aan goede doelen.

Stap 4: akkoord en vastleggen datum

Na acceptatie van de offerte maken wij de datum definitief. Wij leggen de afspraken schriftelijk met u vast, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Stap 5: ontruiming volgens afspraak

Op de afgesproken datum ontruimen wij de zorgkamer volgens afspraak. Dit doen wij altijd binnen de deadline. Wij ontzorgen u volledig: u heeft nergens omkijken naar. Ook eventuele extra diensten die zijn overeengekomen worden door ons uitgevoerd. Heeft u tijdens de ontruiming vragen? Wij bieden u altijd een vast aanspreekpunt op locatie. Wij leveren op conform de eisen van de zorginstelling.

Wat kost een zorgkamer ontruimen?

Een zorgkamer ontruimen doen wij tegen scherpe kosten. Wat een zorgkamer ontruimen kost, is afhankelijk van de grootte van de kamer, de hoeveelheid inventaris en eventuele extra diensten. U bent van harte welkom om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. 

Contact met Caswo Woningontruiming

Dagelijks bereikbaar van 07:00 – 22:00
Koen Schouten
085 – 13 06 311
Stuur een WhatsApp bericht

Caswo 5 sterren review

Super vlotte verhuizing gehad door Caswo Woningontruiming. Nette afhandeling en vriendelijk personeel.” – Ronald

Caswo 5 sterren review

Onze ervaring met Caswo is zeer positief. De communicatie en service zijn uitstekend.” – Alex

Caswo 5 sterren review

De ontruiming kon zeer snel worden uitgevoerd. Zeer vriendelijk bedankt voor de uitstekende service!” – Jim

Caswo 5 sterren review

Caswo ontruimingen heeft ons enorm geholpen om de woning van onze moeder bezemschoon op te leveren.” – Laura

Caswo 5 sterren review

Geweldig geholpen door Caswo. Heel erg tevreden met het leeg maken van de woning van mijn vader.” – Marijke

Caswo 5 sterren review

Het huis is bezemschoon opgeleverd en kan het zo terug geven aan de woningbouw. Ze hebben zelfs de galerij en lift schoon gemaakt.” – Erwin

Caswo 5 sterren review

Alles vriendelijk en met goede communicatie. Bravo! Ik beveel Caswo van harte aan voor een ontruiming.” – Jan Willem

Caswo 5 sterren review

De opdracht is snel en vakkundig uitgevoerd, niets was hen teveel. Ik kan het bedrijf aan een ieder aanbevelen, hele prettige mensen met veel kennis van zaken.” – Peter