Menu

Woningontruiming

Voor elke woningontruiming is Caswo Woningontruiming uw ervaren specialist. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dezelfde dag nog een scherp voorstel. Kiezen voor ons, betekent profiteren van meer dan 15 jaar ervaring en tal van voordelen:

– Scherpe all-in prijzen
– Volledige ontzorging
– Veel extra diensten
– Maatwerk is standaard
– Een vast aanspreekpunt
– De beste service

Voor en na woningontruiming

Heeft u een woningontruiming nodig? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

1. Vul het formulier in
2. Ontvang doorgaans binnen 2 uur (altijd dezelfde dag) antwoord
3. Vertel ons waar u behoefte aan heeft
4. U ontvangt een persoonlijk, scherp geprijsd aanbod
5. Wij voeren de ontruiming volgens afspraak uit

  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen met onze ontruimingservice? Lees dan gerust verder. Schroom ook zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag uw vragen en denken met u mee.

Woningontruiming

Alle informatie over woningontruiming

Caswo Woningontruiming ontzorgt u met een volledige woningontruiming met oplevergarantie. Dit betekent dat wij altijd precies volgens de afgesproken prijs en binnen de gestelde deadline opleveren. Kiezen voor ons, betekent profiteren van meer dan 15 jaar ervaring, professionaliteit en een prettige werkwijze. U kunt altijd rekenen op een vast aanspreekpunt. Inboedel die u niet meer houdt, kan door ons worden opgekocht. Ook kan inventaris tijdelijk worden opgeslagen. Overbodige inventaris voeren wij uiteraard voor u af.

Woningontruiming voor iedereen

Wij voeren alle soorten van woningontruiming en bedrijfsontruiming uit voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van elke soort woning. Van appartement tot villa en alles daar tussenin. Tevens kunnen wij voor u alleen delen van een pand ontruimen, zoals losse kamers, de garage, zolder of kelder. Ook voor het ontruimen van bijgebouwen en opslagboxen bent u bij ons aan het juiste adres. Indien nodig, krijgen wij elke woning binnen 24 uur leeg.

Woningontruiming

Veel extra diensten

Een woningontruiming kan bestaan uit het verwijderen van alle inboedel, maar vaak komt er nog meer bij kijken. Als allround ontruimingsbedrijf bieden wij u zeer veel extra diensten. Zo zorgen wij altijd voor een woningontruiming op maat. Van tevoren inventariseren wij samen met u wat er dient te gebeuren. Vervolgens zorgen wij voor een op maat gemaakt plan met hierin precies de diensten die u nodig hebt.

In dit plan wordt vastgelegd welke diensten wij voor u uitvoeren, hoe wij deze uitvoeren en op welke manier (en wanneer) wij de woning opleveren. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale dienstverlening en perfect resultaat.

Vervuilde woning ontruimen

Een (ernstig) vervuilde woning kan niet zomaar ontruimd worden. Vaak is deze lastig begaanbaar of is er zelfs sprake van risico voor de gezondheid. Wij kunnen ook elke vervuilde woning ontruimen. Dit doen wij snel, efficient en veilig.

Inclusief woningschoonmaak

Moet een vervuilde woning niet alleen ontruimd worden, maar ook worden gereinigd? Dan zorgen wij voor professionele woningschoonmaak. Wij krijgen elke vervuilde woning weer helemaal schoon, met dank aan professionele reinigingsmiddelen en producten zoals een stoommachine. Wij leveren de woning helemaal schoon en heerlijk fris ruikend op.

Woningontruiming met spoed

Is er sprake van spoed bij uw woningontruiming? Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen spoedontruimingen binnen 24 uur voor u uitvoeren.

Verhuisbedrijf

Is er naast een woningontruiming ook een verhuizing nodig? Dan kunt u ons inschakelen als allround verhuisbedrijf. Wij kunnen alle soorten verhuizingen voor u uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd.

Tuinontruiming

Wanneer men denkt aan een woningontruiming, denkt men natuurlijk aan het leeghalen van de woning. Maar het kan zo zijn dat er meer nodig is. Wat dacht u van de tuin? Vaak moet ook de tuin leeg worden opgeleverd. Wij zijn u graag van dienst met een tuinontruiming. Hiervoor geldt hetzelfde als voor onze woningontruiming: wij leveren pas op wanneer u 100% tevreden bent, en altijd binnen de deadline.

Wietplantage ontruimen

Het is natuurlijk enorm schrikken wanneer u er achter komt dat uw woning of pand is gebruikt voor het kweken van wiet. Wij kunnen wietplantages verwijderen. Dit is iets dat u het beste over kunt laten aan een ervaren specialist zoals Caswo Woningontruiming. Een wietplantage ontruimen is niet zonder gevaar. Wij weten wat hiervoor nodig is.

Hennepkwekerij ontruimen

Vloeren verwijderen en trapbekleding verwijderen

Wij helpen u niet alleen met het weghalen van uw inventaris, maar kunnen de woning indien gewenst ook helemaal kaalstrippen. Dit betekent dat wij vloeren verwijderen. Heeft u parket, laminaat, vloerbedekking, zeil of PVC liggen? Wij halen de vloer, inclusief ondervloer voor u weg. Ook trapbekleding kunnen wij verwijderen.

Woningontruiming met herstelwerkzaamheden

Bij een woningontruiming komt vaak veel meer kijken dan alleen het leeghalen van de woning. Wilt u uw woning weer in goede staat terugbrengen? Wij helpen u met herstelwerkzaamheden. Van het verwijderen van pluggen en dichten van gaten tot het terugplaatsen van deuren, wanden en meer.

Woning verkoop klaar / oplever klaar maken

Moet uw woning op een bepaald niveau worden opgeleverd, bijvoorbeeld omdat u deze wilt verkopen of moet opleveren aan de verhuurder? Wij kunnen uw woning verkoop klaar of oplever klaar maken. Wij voeren alle werkzaamheden uit die benodigd zijn om de woning op het gewenste niveau op te leveren.

Seniorenontruimingen

Seniorenontruimingen zijn een speciale vorm van woningontruiming. Van senioren kan niet worden verwacht dat zij zelf een rol spelen in de ontruiming. Dit betekent dat wij niet alleen volledig ontzorgen op het gebied van ontruiming, maar ook dat wij begeleiden bij een eventuele verhuizing. Alles wordt van A tot Z geregeld.

Seniorenontruiming

Zorgkamer ontruimen

Zorgkamers ontruimen vereist een snelle, maar ook een discrete aanpak. U kunt op ons vertrouwen. Vaak is er sprake van een behoorlijke tijdsdruk, omdat zorginstellingen een wachtlijst kennen en er dus een snelle omlooptijd benodigd is. Wij zorgen ervoor dat de zorgkamer binnen de gestelde deadline helemaal leeg wordt geruimd en netjes wordt opgeleverd.

Woningontruiming na overlijden of lijkvinding

Wanneer er sprake is van een overlijdensgeval van de bewoner, wilt u natuurlijk een woningontruimer die u volledig ontzorgt en discreet tewerk gaat. In Caswo Woningontruiming vindt u een partner die zorgt voor een volledige ontruiming met respect voor uw situatie en eigendommen.

Ook bij lijkvinding kunnen wij u van dienst zijn met een ontruiming. Wij werken samen met hulpdiensten en autoriteiten en dragen zorg voor een discrete ontruiming. Eventuele sporen zoals lichaamsvloeistoffen en geuren worden volledig door ons verwijderd.

Opkoop van inboedel bij woningontruiming

Heeft u bij uw woningontruiming inboedel van waarde die u wilt laten opkopen? Wij zijn een opkoper van inboedel en erkend taxateur. Wij bieden u een goede, realistische prijs. De waarde van uw inboedel kan worden verrekend met de prijs van uw woningontruiming.

Persoonlijke dienstverlening op maat

Vanzelfsprekend is het bieden van kwaliteit onze topprioriteit. Onze dienstverlening gaat verder dan dat. Wanneer wij uw huis ontruimen, ontzorgen wij u. Wij dragen zorg voor alle facetten die bij ontruiming komen kijken: ook voor de zaken waar u niet aan denkt. Dat is precies de bedoeling: uw pand is onze zorg en maatwerk is bij ons de standaard. Wanneer wij uw woning ontruimen of pand leegruimen, kunt u zich bezig houden met andere belangrijke zaken. Wij komen graag van tevoren bij u langs om het pand te bezichtigen. Wij beantwoorden al uw vragen en bespreken het plan van aanpak met u. Op de dag dat uw woning of pand wordt ontruimd, weet u precies waar u aan toe bent. Hebt u alsnog vragen, dan kunt u hiervoor terecht bij een vast aanspreekpunt.

Caswo woningontruiming bus

Woningontruiming in 2021

Ook in 2021 bieden wij u de best mogelijke woningontruiming, ondanks het coronavirus. Bovendien verhogen wij onze prijzen niet. Lees hier meer over wat er mogelijk is qua woningontruiming in 2021.

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte

Zoekt u een specialist voor uw woningontruiming? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een op maat gemaakt voorstel.

  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.