fbpx Menu

Woningontruiming

Voor elke woningontruiming is Caswo Woningontruiming uw ervaren specialist. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dezelfde dag nog een scherp voorstel. Kiezen voor ons, betekent profiteren van meer dan 15 jaar ervaring en tal van voordelen:

– Scherpe all-in prijzen
– Volledige ontzorging
– Veel extra diensten
– Maatwerk is standaard
– Een vast aanspreekpunt
– De beste service

Heeft u een woningontruiming nodig? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

  1. Vul het formulier in
  2. Ontvang doorgaans binnen 2 uur (altijd dezelfde dag) antwoord
  3. Vertel ons waar u behoefte aan heeft
  4. U ontvangt een persoonlijk, scherp geprijsd aanbod
  5. Wij voeren de ontruiming volgens afspraak uit
  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Caswo Woningontruiming ontzorgt u met een volledige woningontruiming met oplevergarantie. Dit betekent dat wij altijd precies volgens de afgesproken prijs en binnen de gestelde deadline opleveren. Kiezen voor ons, betekent profiteren van meer dan 15 jaar ervaring, professionaliteit en een prettige werkwijze. U kunt altijd rekenen op een vast aanspreekpunt en een milieubewuste ontruiming. Inboedel die u niet meer houdt, kan door ons worden opgekocht, worden aangeboden bij de kringloop of worden gerecycled.

Woningontruiming voor iedereen

Wij voeren alle soorten van woningontruiming en bedrijfsontruiming uit voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van elke soort woning. Van appartement tot villa en alles daar tussenin. Tevens kunnen wij voor u alleen delen van een pand ontruimen, zoals losse kamers, de garage, zolder of kelder. Ook voor het ontruimen van bijgebouwen en opslagboxen bent u bij ons aan het juiste adres. Indien nodig, krijgen wij elke woning binnen 24 uur leeg. Als allround specialist op het gebied van woningontruiming, doen wij indien gewenst meer dan alleen het leegruimen van uw woning. Wij kunnen u van dienst zijn met tal van extra services en specialismen, zoals:

– Een vervuilde woning ontruimen
Woningschoonmaak
Spoedontruimingen
Verhuizingen
Tuinontruiming
Wietplantages verwijderen
Vloeren, vloerbedekking en trapbekleding verwijderen
– Het uitvoeren van herstelwerkzaamheden
Seniorenontruimingen
Een woning verkoop klaar of oplever klaar maken
Zorgkamers ontruimen

Persoonlijke dienstverlening op maat

Vanzelfsprekend is het bieden van kwaliteit onze topprioriteit. Onze dienstverlening gaat verder dan dat. Wanneer wij uw huis ontruimen, ontzorgen wij u. Wij dragen zorg voor alle facetten die bij ontruiming komen kijken: ook voor de zaken waar u niet aan denkt. Dat is precies de bedoeling: uw pand is onze zorg en maatwerk is bij ons de standaard. Wanneer wij uw woning ontruimen of pand leegruimen, kunt u zich bezig houden met andere belangrijke zaken. Wij komen graag van tevoren bij u langs om het pand te bezichtigen. Wij beantwoorden al uw vragen en bespreken het plan van aanpak met u. Op de dag dat uw woning of pand wordt ontruimd, weet u precies waar u aan toe bent. Hebt u alsnog vragen, dan kunt u hiervoor terecht bij een vast aanspreekpunt.

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte

Zoekt u een specialist voor uw woningontruiming? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een op maat gemaakt voorstel.

  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.