√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Welkom bij Caswo Woningontruiming

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Caswo Woningontruiming is al meer dan 15 jaar een vertrouwde en gerespecteerde specialist. Wij zijn een familiebedrijf, begonnen in de regio Gelderland, maar inmiddels werkzaam in heel Nederland. Wij hebben vestigingen in Herveld, Apeldoorn, Den Bosch, Utrecht en Zwolle. Wilt u uw woning snel en efficiënt ontruimd hebben? Zoek dan niet verder! Ons woningontruimingsbedrijf garandeert dat uw woning binnen de afgesproken deadline leeggehaald zal zijn. Wij werken met een heldere offerte vooraf en een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan garant voor persoonlijk contact en goede service met altijd een vast aanspreekpunt op locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning.

Alles weten over woningontruiming?

Wilt u alles weten over onze diverse specialisaties en de soorten woningontruiming die wij kunnen uitvoeren?  Lees dan over alle mogelijkheden op de pagina Alles over woningontruiming.

Woningontruiming in Terschuur

Uw woningontruiming in Terschuur volledig verzorgd

Heeft u een woningontruiming in Terschuur uit te voeren? Dan is Caswo Woningontruiming voor u de aangewezen partij. Op deze pagina vertellen wij u wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook direct een geheel gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor uw woningontruiming in Terschuur

Lees dadelijk vooral verder om te ontdekken welke diensten Caswo Woningontruiming u allemaal kan leveren voor uw woningontruiming in Terschuur. Waar u ons ook voor nodig hebt, altijd geldt dat wij uw ontruiming van A tot Z verzorgen én u volledig ontzorgen.

Bij een woningontruiming komt heel wat kijken. Dat weten wij als geen ander. U heeft behoefte aan een specialist waarop u kunt vertrouwen. Wij zijn die specialist voor u. Het is onze missie om u al het werk uit handen te nemen zodat u zich kunt richten op andere zaken die voor u belangrijk zijn.

Huis ontruimen

Voor het ontruimen van alle soorten woningen in Terschuur

Om te beginnen kunnen wij elk soort woning ontruimen. Maar ook voor het ontruimen van andere soorten panden in Terschuur kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u helpen met:

 • Woningontruiming (huisontruiming)
 • Het ontruimen van een appartement of flat
 • Zolder of kelder ontruimen
 • Ontruimen van individuele kamers/vertrekken
 • Vrijstaande woningen, villa’s of boerderijen ontruimen
 • Het ontruimen van alle soorten bijgebouwen
 • Garagebox, opslagruimte of schuur ontruimen
 • Bedrijfsontruimingen (kantoren, bedrijfspanden, winkels, horeca)
 • Zorgkamers ontruimen

Aanvullende specialisaties en diensten

Naast uw woningontruiming in Terschuur zijn wij u ook graag van dienst met één of meerdere van onze extra specialisaties.

Voor onze woningontruiming

Na onze woningontruiming

Voor onze woningontruiming

Na onze woningontruiming

Onze werkwijze

Wanneer u kiest voor ons om uw woningontruiming in Terschuur uit te voeren, hechten wij niet alleen waarde aan een perfect eindresultaat. Om te doen wat wij u beloven hanteren wij een prettige, duidelijke werkwijze. Dit is wat u kunt verwachten:

 • U vraagt een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan
 • Indien gewenst kunnen wij eerst de locatie komen bekijken
 • U ontvangt van ons een aantrekkelijke, scherp geprijsde offerte waarin wij u uitleggen wat wij kunnen doen
 • Samen bespreken wij uw ontruiming en brengen we alle werkzaamheden tot detail in kaart
 • Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd
 • Op de dag van de ontruiming hebben wij alleen toegang nodig, uw aanwezigheid is niet nodig
 • Wij voeren alle werkzaamheden zoals afgesproken uit
 • Heeft u tijdens de ontruiming een vraag, dan heeft u een vaste contactpersoon op locatie
 • Wij leveren conform afspraak op
 • Ook eventuele extra diensten worden uitgevoerd
 • Wij controleren samen met u of alles conform afspraak is uitgevoerd
 • Pas wanneer u 100% tevreden bent beschouwen wij de opdracht als afgerond

Wij hechten voor, tijdens en na uw huisontruiming in Terschuur heel veel waarde aan een informele, open communicatie en prettige samenwerking. Daarom houden wij rekening met uw wensen en denken wij met u mee. Natuurlijk leveren wij volgens afspraak op en halen wij alle deadlines. Maar voor ons is het net zo belangrijk dat u met een tevreden gevoel terug kunt kijken op uw ontruiming.

Wat wij nodig hebben voor de offerte voor uw woningontruiming in Terschuur

Wij verzorgen met veel plezier een geheel gratis en vrijblijvende offerte voor uw woningontruiming in Terschuur. Om direct een goede offerte te kunnen maken, kan het nodig zijn dat wij de woning komen bezichtigen. Daarvoor maken wij graag een afspraak. Is dit niet op korte termijn mogelijk, dan kunt u ons ook foto’s van de woning (en de te ontruimen kamer(s) sturen via e-mail of WhatsApp.

De prijs van uw huisontruiming is van een aantal factoren afhankelijk. Door de woning te bezichtigen (of goede foto’s te krijgen), weten wij zeker dat wij een scherpe, persoonlijke offerte kunnen maken.

Wat gebeurt er op de dag van de huisontruiming?

Bij ons weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent. Op de dag van uw huisontruiming in Terschuur wordt er van u niets verwacht. Het enige dat wij nodig hebben, is toegang tot de ruimtes en het pand of panden die ontruimd moeten worden.  Wij voeren de woningontruiming vervolgens precies volgens afspraak uit. U hoeft zich nergens zorgen om te maken en kunt zich bezig houden met andere belangrijke zaken. Wij leveren alles bezemschoon op. Zijn er aanvullende afspraken gemaakt, dan wordt alles natuurlijk volgens deze afspraken opgeleverd. Afsluitend lopen wij met u door alle ruimtes, zodat u zelf kunt zien dat alles perfect is uitgevoerd. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, beschouwen wij de opdracht als afgerond.

Neem direct contact met ons op

Zoekt u de beste specialist voor uw woningontruiming in Terschuur? Neem dan direct contact met ons op. Gebruik de onderstaande buttom om direct geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen voor het ontruimen van uw huis. Ook kunt u ons een WhatsApp bericht sturen of bellen.