fbpx Menu

Woningontruiming Nijmegen

Zoekt u een ervaren specialist voor elke vorm van woningontruiming in Nijmegen? Neem dan contact op met Caswo Woningontruiming. Wij kunnen elke woning voor u ontruimen. Bij ons kunt u rekenen op scherpe tarieven, 24/7 beschikbaarheid, een persoonlijk aanspreekpunt en uiteraard een volledige ontruiming zoals afgesproken binnen de overeengekomen termijn.

Vraag een offerte aan

Woningontruiming in Nijmegen voor alle soorten panden

Onze woningontruiming beperkt zich niet tot woningen alleen. Wij kunnen particulieren en bedrijven helpen met de ontruiming van woonhuizen, maar ook appartementen, schuren en garages, zolders, opslagboxen, kantoren, bedrijfsgebouwen, kelders en meer.

Ook voor speciale ontruimingen kunt u een beroep doen op onze expertise. Hebt u bijvoorbeeld hulp nodig bij het ontruimen van een wietplantage of het ontruimen van een woning van een overledene, dan zijn wij de ontruimer in Nijmegen die dit voor u realiseert. Snel, discreet en netjes.

Elke woning succesvol ontruimd met oplevergarantie

Een woningontruiming is een ingrijpende klus. U wilt er zeker van zijn dat de woning op de afgesproken manier en binnen de gestelde termijn ontruimd wordt. Bij ons hebt u deze zekerheid, want Caswo Woningontruiming geeft u oplevergarantie. Wij maken afspraken met u, leggen deze vast en komen deze na.

Ook uw specialist voor aanvullende werkzaamheden

U kunt in Nijmegen en omgeving tal van woningontruimingsbedrijven vinden. Waarom kiest u voor Caswo? Onze services gaan net wat verder. Wij leveren maatwerk en kunnen u van dienst zijn met tal van extra services. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het ontruimen van de tuin
  • Het afbreken van bouwsels
  • Het verwijderen van vloeren
  • Het uitvoeren van herstelwerkzaamheden
  • De woning oplever- of verkoopklaar maken

Ook vervuilde woningen ontruimen wij. Elke ontruiming die wij uitvoeren, wordt gekenmerkt door een bezemschone oplevering. Moet er echt grondig worden schoongemaakt? Dat is geen enkel probleem: ook hier kunnen wij voor zorgen.

Ook voor zakelijke klanten

Al deze diensten kunnen wij ook voor onze zakelijke klanten uitvoeren. Bent u op zoek naar een bedrijfsontruiming in Nijmegen, dan kunt u ons hiervoor met een gerust hart inschakelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van onze ontruimingen? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang van ons een voorstel op maat voor uw woningontruiming in Nijmegen.

  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.