√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Woningontruiming na overlijden

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u ons inschakelt voor een woningontruiming na overlijden, kunt u er niet alleen op vertrouwen dat wij de ontruiming helemaal volgens afspraak afronden en u volledig ontzorgen: wij hebben ook begrip en respect voor de situatie. Er is een dierbare overleden, dus de ontruiming is een emotioneel moment. Wij begrijpen dit als geen ander.

Moet er een ontruiming na overlijden plaatsvinden? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar 085 130 6311 of vraag direct een geheel vrijblijvende, persoonlijke offerte aan. Bij spoed raden wij aan om ons te bellen zodat wij u direct tewoord kunnen staan.

Woningontruiming na overlijden

1. Vrijblijvende offerte

2. Akkoord

3. Ontruiming binnen de deadline

4. Volledige ontzorging

5. Oplevering zoals afgesproken

Volledige ontzorging bij woningontruiming na overlijden

Na het overlijden van de bewoner, moet de woning op een gegeven moment worden ontruimd. Soms kan dit gebeuren wanneer u hier aan toe bent, in andere gevallen is er sprake van spoed. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om het ontruimen van een seniorenwoning of het ontruimen van een zorgkamer na overlijden.

Wat de situatie ook is: Caswo Woningontruiming is er om u volledig te ontzorgen. Er is voor u waarschijnlijk nog veel meer dat u moet regelen. Bovendien rouwt u en heeft u wel andere dingen aan uw hoofd dan het leeghalen van een woning. Wij begrijpen dit volledig. Daarom vinden wij het ook zo belangrijk om u op het gebied van de ontruiming volledig te ontzorgen. Zodat u daar in elk geval geen omkijken naar hebt.

Wij spreken van tevoren met u af welke diensten moeten worden uitgevoerd. Door dit goed in kaart te brengen, kunnen wij op de dag van de ontruiming zelfstandig werken. Het enige dat wij nodig hebben, is toegang tot de woning. Wij zorgen er vervolgens voor dat binnen de afgesproken termijn alle overeengekomen werkzaamheden perfect worden uitgevoerd zonder dat u zich hiermee bezig hoeft te houden.

Caswo Woningontruiming beschikt over alle benodigde ervaring, mensen en middelen om uw woningontruiming na overlijden snel, volledig en met respect voor de situatie uit te voeren. Wij kunnen zorgen voor:

Neem contact met ons op

Wilt u direct geholpen worden of de mogelijkheden bespreken? Bel ons dan op telefoonnummer 085-13 06 311. Wilt u direct geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan het offerteformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een persoonlijk voorstel.

Direct contact of een gratis offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.