Voor elke woningontruiming in Meppel zijn wij de aangewezen partij. Caswo Woningontruiming beschikt over meer dan 15 jaar ervaring met woningontruimingen.

Wij halen elke soort woning volgens afspraak binnen 24 uur leeg. Dit doen wij snel, volledig en milieubewust. Wij werken met onze eigen professionals, vrachtwagens en hulpmiddelen.

Heeft u een woningontruiming in Meppel uit te voeren? Wij bieden u de beste service en de scherpste prijs. Wij ontruimen al woningen vanaf 450 euro (zie hier onze prijsindicaties). Uw inventaris van waarde kan door ons worden opgekocht.

Ook woningontruiming in combinatie met een verhuizing of tijdelijke opslag is mogelijk. Vraag direct een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen twee uur antwoord. Bellen is uiteraard altijd sneller: wij helpen u graag direct.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze voor uw woningontruiming in Meppel

Wij ontruimen woningen voor particulieren, maar ook voor onder andere bewindvoerders, de woningbouw en vastgoedbeheerders. Wanneer u uw offerte voor uw woningontruiming in Meppel aanvraagt, nemen wij binnen twee uur contact met u op om de details te bespreken. U kunt ons via WhatsApp of e-mail indien gewenst foto’s sturen van de woning, zodat wij een goed geprijsde offerte op maat voor u kunnen verzorgen. Het is ook mogelijk dat wij de woning komen bezichtigen.

Voordat wij de woning leegruimen, zorgen wij voor een helder plan. Dit bespreken wij uiteraard met u. Wij inventariseren van tevoren wat de werkzaamheden zijn en zorgen voor het beste plan van aanpak. Zo komen wij nooit voor verrassingen te staan en weet u ook van tevoren hoe uw ontruiming eruit gaat zien.

Beginnen wij eenmaal met de woningontruiming, dan wordt u volledig ontzorgd. Terwijl wij de woning leegruimen, kunt u zich op andere belangrijke zaken richten. Heeft u desondanks een vraag? Wij bieden u een vast aanspreekpunt. Wij vertrekken pas zodra de woning helemaal leeg is en volledig naar wens en volgens afspraak bezemschoon is opgeleverd.

De kwaliteit van Caswo Woningontruiming

Kiezen voor Caswo Woningontruiming voor uw woningontruiming in Meppel, betekent kiezen voor kwaliteit. U bent bij ons altijd verzekerd van: