Woningontruiming Luik (België)

Caswo Woningontruiming is niet alleen uw vertrouwde specialist voor woningontruiming in Nederland. Ook voor veel plaatsen in België zijn wij beschikbaar. Bijvoorbeeld voor woningontruiming in Luik. Heeft u een woningontruiming in Luik uit te voeren, dan bent u van harte welkom om direct contact met ons op te nemen. Vul ons offerteformulier in om een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen. U kunt ons ook direct bellen op telefoonnummer +31 85-1306311.

De voordelen van werken met Caswo Woningontruiming:

  • Altijd een gratis en vrijblijvende offerte
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Een transparante werkwijze
  • Een vast aanspreekpunt
  • Heldere afspraken vooraf
  • Veel extra diensten mogelijk
  • Ook voor spoedontruimingen

Woningontruiming

Uw woningontruiming in Luik volledig verzorgd

Wanneer u ons inschakelt voor uw woningontruiming in Luik, wordt u volledig ontzorgd. Wij voeren de ontruiming van A tot Z uit.  Omdat wij veel waarde hechten aan een optimale service, nemen wij graag de tijd om samen met u uw ontruiming te bespreken. Daarom komen wij indien gewenst van tevoren langs om de woning te bezichtigen. Voor aanvang van de ontruiming ontvangt u altijd een helder plan. Hierdoor weet u waar u aan toe bent. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wij voeren de ontruiming precies zo uit als van tevoren overeengekomen. Inventaris van waarde kunnen wij opkopen. Overige inventaris wordt door ons weggebracht of aangeboden bij de kringloop. Wij vertrekken pas wanneer de ontruiming is voltooid zoals afgesproken en u geheel tevreden bent.

Veel extra diensten

Bij het ontruimen van een woning komt vaak meer kijken dan alleen leeghalen en het afvoeren van spullen. Daarom kunt u bij Caswo Woningontruiming rekenen op veel extra diensten voor uw woningontruiming in Luik.

Caswo woningontruiming bus

Hennepkwekerij ontruimen

Is er in uw woning een wietplantage ontdekt? Geen paniek. Wij kunnen elke hennepkwekerij ontruimen in Luik. Dit doen wij snel, veilig en discreet. Planten en apparatuur halen wij weg. Schade wordt hersteld en geuren worden verwijderd.

Vervuilde woning ontruimen

Betreft het een ontruiming van een ernstig vervuilde woning? Wij kunnen uw vervuilde woning ontruimen in Luik. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle spullen worden afgevoerd. Wij nemen extra maatregelen om vervuilde woningen veilig te ontruimen. Wanneer de woning leeg is gehaald en inventaris is afgevoerd, kunnen wij de woning grondig reinigen en weer helemaal schoon krijgen.

Herstelwerkzaamheden

Wellicht is de woning verbouwd, of zijn er in de loop der jaren veranderingen doorgevoerd die moeten worden teruggedraaid. Misschien is er sprake van schade die hersteld dient te worden. Wat er ook moet gebeuren: wij kunnen zorgen voor de benodigde herstelwerkzaamheden.

Inboedel ophalen

Heeft u inboedel waar u vanaf wilt? Wij komen uw inboedel ophalen. Nog bruikbare inboedel van waarde kunnen wij opkopen. Wij bieden u altijd een eerlijke, marktconforme prijs. Overige inboedel wordt door ons aangeboden bij de kringloop of afgevoerd.

Seniorenontruiming

Bij een seniorenontruiming kunnen wij niet alleen zorgen voor een vlotte ontruiming: wij helpen ook met verhuizen. Bijvoorbeeld van een woning naar een aanleunwoning of verzorgingstehuis. Is er sprake van een overlijden, dan zorgen wij voor een discrete ontruiming met respect voor spullen en nabestaanden.

Schoonmaak

Na het ontruimen wan de woning is deze helemaal leeg. Dat is niet altijd genoeg. Moet de woning schoon worden achtergelaten of opgeleverd, dan kunnen wij aanvullend zorgen voor professionele woningschoonmaak.

Spoedontruiming

Dient uw woningontruiming in Luik snel plaats te vinden? Wij kunnen zorgen voor een spoedontruiming. Wij ontruimen uw woning volledig binnen 24 uur.

Tuinontruiming

Moet naast uw woning ook uw tuin leeg worden gehaald? Dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen uw tuin ontruimen. Wij nemen hierbij alle werkzaamheden op ons: van het afvoeren van tuinmeubilair tot het verwijderen van schuttingen.

Verhuizingen

Naast als allround ontruimingsbedrijf kunt u ons ook inschakelen als verhuisbedrijf in Luik. Wij beschikken over alle kennis en ervaring om uw oude woning snel leeg te halen en uw spullen te verhuizen naar het nieuwe adres. Tijdelijke opslag van uw inventaris is mogelijk.

Verkoop klaar maken

Wilt u uw woning verkopen en moet deze presentabel ogen? Of dient uw woning oplever klaar te worden gemaakt voor oplevering aan de woningbouw? Wij kunnen elke woning verkoop klaar maken of oplever klaar maken.

Vloeren verwijderen

Vloeren verwijderen is vaak een lastig en tijdrovend karwei. Niet voor ons. Wij kunnen elke vloer verwijderen in Luik. Ook voor het verwijderen van trapbekleding bent u bij ons aan het juiste adres.

Woningontruiming na lijkvinding

Caswo Woningontruiming beschikt over alle expertise om u van dienst te zijn met woningontruiming na lijkvinding. Wij zorgen ervoor dat u na deze heftige gebeurtenis ontzorgd wordt en schakelen met betrokken instanties.

Zorgkamer ontruimen

Moet er een zorgkamer worden ontruimd? Wij verzorgen dit en werken snel en flexibel. Wij kunnen samenwerken met alle betrokken partijen en de kamer binnen de gestelde deadline leeg en schoon krijgen. Uiteraard werken wij discreet waar gewenst.