√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Welkom bij Caswo Woningontruiming

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Caswo Woningontruiming is al meer dan 15 jaar een vertrouwde en gerespecteerde specialist. Wij zijn een familiebedrijf, begonnen in de regio Gelderland, maar inmiddels werkzaam in heel Nederland. Wij hebben vestigingen in Herveld, Apeldoorn, Den Bosch, Utrecht en Zwolle. Wilt u uw woning snel en efficiënt ontruimd hebben? Zoek dan niet verder! Ons woningontruimingsbedrijf garandeert dat uw woning binnen de afgesproken deadline leeggehaald zal zijn. Wij werken met een heldere offerte vooraf en een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan garant voor persoonlijk contact en goede service met altijd een vast aanspreekpunt op locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning.

Alles weten over woningontruiming?

Wilt u alles weten over onze diverse specialisaties en de soorten woningontruiming die wij kunnen uitvoeren?  Lees dan over alle mogelijkheden op de pagina Alles over woningontruiming.

Woningontruiming na lijkvinding

Bij een woningontruiming na lijkvinding draait het nog meer dan bij een reguliere woningontruiming om service en vertrouwen. Ontzorgen is wat wij altijd doen. Bij een woningontruiming na lijkvinding is dit cruciaal. U bent geschokt en in rouw en hebt absoluut andere zaken aan uw hoofd dan het leeghalen en schoonmaken van de woning. Wij verzorgen dit voor u en doen dit snel, volledig en discreet. Met respect voor spullen en nabestaanden.

Hoe wij u volledig ontzorgen

Wanneer er een overledene wordt aangetroffen in de woning, zullen de politie en/of forensische diensten vrijwel altijd eerst onderzoek verrichten. De doodsoorzaak zal worden vastgesteld. Wanneer er sprake is van een natuurlijke dood, zal het onderzoek doorgaans niet veel tijd in beslag nemen. Is er sprake van zelfdoding of een misdrijf, dan zal onderzoek uitvoeriger plaatsvinden. Wij onderhouden in dit stadium contact met de betrokken instanties om te bepalen wanneer wij de door u gewenste werkzaamheden kunnen uitvoeren. In het belang van het onderzoek is het namelijk mogelijk dat er nog geen voorwerpen mogen worden verplaatst en dat sporen nog niet mogen worden gewist. Een woningontruiming van een plaats delict kan dus iets langer op zich laten wachten. Ook bij een woningontruiming na zelfdoding kan het enige tijd duren voordat wij groen licht krijgen.

Wanneer u behoefte hebt aan woningontruiming na overlijden van de bewoner, spreken wij van tevoren met u af welke diensten moeten worden uitgevoerd. Door dit van tevoren in kaart te brengen, kunnen wij u volledig ontzorgen. Op het moment van de ontruiming kunt u bij ons altijd rekenen op een vast aanspreekpunt. Wij zullen er echter altijd voor zorgen dat u nergens omkijken naar heeft en de woning geheel volgens afspraak wordt ontruimd. Zo kunt u zich bezighouden met andere belangrijke zaken die uw aandacht vereisen.

Caswo Woningontruiming beschikt over alle benodigde ervaring, mensen en middelen om uw woningontruiming na lijkvinding snel, volledig en discreet uit te voeren. Wij kunnen zorgen voor:

  • Ontruiming van de woning
  • Afvoer of opkoop van inboedel
  • Vloeren en trapbekleding verwijderen
  • Herstelwerkzaamheden of verkoop klaar maken

Vanzelfsprekend kunnen wij ook zorgen voor een volledige schoonmaak van de woning. Helaas blijkt na lijkvinding vaak dat de overledene al geruime tijd geleden gestorven is, waardoor de woning vervuild kan zijn, bijvoorbeeld met bloed, lichaamssappen en lichaamsgeuren. Wij krijgen de woning weer helemaal schoon.