Woningontruiming na lijkvinding

Bij een woningontruiming na lijkvinding draait het nog meer dan bij een reguliere woningontruiming om service en vertrouwen. Ontzorgen is wat wij altijd doen. Bij een woningontruiming na lijkvinding is dit cruciaal. U bent geschokt en in rouw en hebt absoluut andere zaken aan uw hoofd dan het leeghalen en schoonmaken van de woning. Wij verzorgen dit voor u en doen dit snel, volledig en discreet. Met respect voor spullen en nabestaanden.

Hoe werkt woningontruiming na lijkvinding?

Wanneer er een overledene wordt aangetroffen in de woning, zullen de politie en/of forensische diensten vrijwel altijd eerst onderzoek verrichten. De doodsoorzaak zal worden vastgesteld. Wanneer er sprake is van een natuurlijke dood, zal het onderzoek doorgaans niet veel tijd in beslag nemen. Is er sprake van zelfdoding of een misdrijf, dan zal onderzoek uitvoeriger plaatsvinden. Wij onderhouden in dit stadium contact met de betrokken instanties om te bepalen wanneer wij de door u gewenste werkzaamheden kunnen uitvoeren. In het belang van het onderzoek is het namelijk mogelijk dat er nog geen voorwerpen mogen worden verplaatst en dat sporen nog niet mogen worden gewist.

Caswo Woningontruiming kan elke woning na lijkvinding ontruimen en zorgen voor grondige schoonmaak. Wij kunnen dit binnen 24 uur voor u verzorgen, maar zijn daarbij wel afhankelijk van wanneer de ontruiming en schoonmaak van de autoriteiten mogen plaatsvinden.

Hoe wij u volledig ontzorgen

Wanneer u behoefte hebt aan woningontruiming na overlijden van de bewoner, spreken wij van tevoren met u af welke diensten moeten worden uitgevoerd. Door dit van tevoren in kaart te brengen, kunnen wij u volledig ontzorgen. Op het moment van de ontruiming kunt u bij ons altijd rekenen op een vast aanspreekpunt. Wij zullen er echter altijd voor zorgen dat u nergens omkijken naar heeft en de woning geheel volgens afspraak wordt ontruimd. Zo kunt u zich bezighouden met andere belangrijke zaken die uw aandacht vereisen.

Caswo Woningontruiming beschikt over alle benodigde ervaring, mensen en middelen om uw woningontruiming na lijkvinding snel, volledig en discreet uit te voeren. Wij kunnen zorgen voor:

Vanzelfsprekend kunnen wij ook zorgen voor een volledige schoonmaak van de woning. Helaas blijkt na lijkvinding vaak dat de overledene al geruime tijd geleden gestorven is, waardoor de woning vervuild kan zijn, bijvoorbeeld met bloed, lichaamssappen en lichaamsgeuren. Wij krijgen de woning weer helemaal schoon.

Neem contact met ons op

Wilt u direct geholpen worden of de mogelijkheden bespreken? Bel ons dan op telefoonnummer 085-13 06 311. Heeft u liever dat wij u bellen op een voor u geschikt moment? Stuur ons dan een terugbel verzoek. Met het onderstaande offerteformulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Caswo Woningontruiming

Caswo woningontruiming bus

Bredestraat-Zuid 38
6674 LB Herveld
info@caswo.nl
085 – 13 06 311

Werkzaam door heel Nederland
 Altijd gratis offerte
 Achteraf betalen
 Diverse specialisaties
 Meer dan 15 jaar ervaring
 Volledig ontzorgd van A tot Z

Gratis vrijblijvende offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.