Welkom bij Caswo Woningontruiming

Welkom bij Caswo Woningontruiming. Laat uw woning ontruimen door een specialist met meer dan 15 jaar ervaring en de beste service & prijzen. Caswo Woningontruiming werkt door heel Nederland. U kunt ons telefonisch bereiken tussen 07:00 en 22:00 uur. Ook kunt u via de website direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak boeken om te bellen, te videobellen of een woning te bezichtigen.

 – Gemiddelde beoordeling 4.8/5

Woningontruiming kosten

Woningontruiming kosten

Een woningontruiming doet u niet zelf. U wilt professionele hulp. Dan is wel de vraag: wat zijn de woningontruiming kosten? De woningontruiming kosten zijn vooral afhankelijk van de aard van de ontruiming, hoe groot de woning is en hoeveel kamers deze heeft.

Bij Caswo Woningontruiming betaalt u altijd een goede prijs. Om u van tevoren meer inzicht te geven in hoe de kosten van een woningontruiming zijn opgebouwd, leggen wij hierbij de belangrijkste factoren uit. Wanneer u Caswo Woningontruiming inschakelt, bieden wij u heldere afspraken. Geen kleine lettertjes, geen vage bepalingen, geen kosten achteraf. Afspraak is afspraak. Wij spreken van te voren met u een all-in prijs af.

Waaruit bestaan de woningontruiming kosten?

Waaruit bestaan de woningontruiming kosten? De volgende factoren zijn van invloed:

  • Het soort woning en het aantal kamers
  • Bereikbaarheid van de woning
  • De hoeveelheid aan inboedel
  • Eventuele extra werkzaamheden
  • Moet de woning oplever- of verkoopklaar worden gemaakt?
  • Moet er inventaris worden opgeslagen?
  • Zijn er bijgebouwen die moeten worden ontruimd?
  • Moet ook de tuin worden ontruimd?
  • Is de woning ernstig vervuild?
  • Kan er inboedel worden opgekocht?

De gemiddelde kosten van een woningontruiming

Het is niet eenvoudig om van tevoren een prijs te noemen voor de ontruiming van uw woning. Toch willen wij u een goed beeld geven van de mogelijke kosten. Dus wat kost de ontruiming van een gemiddelde woning? Reken voor een volledige ontruiming van een gemiddelde gezinswoning op kosten tussen € 1.250 en € 2.000. Bedraagt het een kleinere woning of appartement, dan houden wij € 750 – € 1.250 aan als richtprijs. Bij grotere woningen, zoals vrijstaande villa’s werken wij altijd met prijzen op maat. Wilt u weten wat voor u de kosten zijn? Wij kunnen altijd geheel vrijblijvend langskomen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ons foto’s van de woning sturen zodat wij (voorafgaand aan een bezichtiging) een goede prijsindicatie kunnen geven.

Woningontruiming kosten dalen bij inboedel opkoop

Uw woningontruiming kosten kunnen dalen wanneer wij nog bruikbare inventaris van waarde opkopen. Wanneer u gebruik wilt maken van opkoop, doen wij een bod op uw aangeboden inboedel. Accepteert u dit bod, dan wordt de opbrengst van uw inboedel verrekend met de kosten van uw woningontruiming. Hierdoor kunnen de kosten van uw woningontruiming (aanzienlijk) dalen.

Ook hiervoor geldt dat wij u altijd van tevoren duidelijkheid geven. Wij brengen een goed en eerlijk bod uit. U zit nergens aan vast en kiest zelf of u het bod accepteert of niet.

Seniorenwoning of zorgkamer

© Caswo Woningontruiming. Contactpersoon: Koen Schouten. Telefoonnummer 085 + 130 63 11. E-mail: info@caswo.nl. Website door OMP Internetmarketing.