fbpx Menu

Woningontruiming Ede

Wanneer het aankomt op woningontruiming in Ede, is Caswo Woningontruiming een regelmatige verschijning. Dankzij onze uitstekende dienstverlening in combinatie met zeer scherpe prijzen, zijn wij uitgegroeid tot een veelgevraagd ontruimingsbedrijf. Hebt u ook een ontruiming uit te voeren? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag een offerte aan

Woningontruiming in Ede met de beste service

Een woningontruiming is vaak behoorlijk spannend. Soms kan de ontruiming in alle rust plaatsvinden, maar dikwijls is er ook sprake van grote tijdsdruk of droevige omstandigheden. Wat voor ontruiming u ook nodig hebt: wij kunnen u altijd perfect van dienst zijn.

Caswo Woningontruiming staat bekend om zijn zeer goede, persoonlijke service. We werken zeer snel. Ook wanneer er behoefte is aan spoed, kunnen wij u helpen. Wij krijgen elke woning binnen 24 uur leeg. Daarbij werken wij netjes, secuur en indien gewenst ook discreet. U profiteert altijd van een vast aanspreekpunt.

Compleet ontzorgd in alle facetten

Wanneer u ons inschakelt voor uw woningontruiming in Ede, weet u zeker dat u compleet ontzorgd wordt. Uw woning is bij ons in goede handen: wij zorgen ervoor dat deze helemaal leeg komt binnen de afgesproken deadline. Uw inboedel bieden wij aan bij de kringloop of brengen wij naar het recycleperron. Wij zullen altijd zorgen voor een milieuvriendelijke ontruiming.

Naast het leegruimen van uw woning, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen, zoals:

  • Het verwijderen van vloeren
  • Het verwijderen van trapbekleding
  • Het ontruimen van uw tuin
  • Het afbreken en afvoeren van bouwsels
  • Het verrichten van herstelwerkzaamheden

Standaard leveren wij elke ontruimde woning netjes en bezemschoon op. Moet de woning voldoen aan bepaalde oplevereisen, dan is dat geen probleem. Wij kunnen als extra dienst uw woning in de gewenste opleverstaat brengen of deze schoonmaken.

Ook voor bijzondere ontruimingen en bedrijven

Wij bieden niet alleen particuliere woningontruiming in Ede, maar werken ook in opdracht van zorginstellingen en woningbeheerders. Daarnaast worden wij dankzij onze expertise ingeschakeld voor bijzondere ontruimingen, zoals het ontruimen van wietplantages of het discreet ontruimen van een woning na overlijden.

Ook bedrijven zijn bij ons welkom. Wat voor onze woningontruiming in Ede geldt, geldt ook voor bedrijfsontruiming: wij kunnen elk bedrijf met 100% oplevergarantie ontruimen.

Ontvang gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte

Bent u benieuwd wat uw woningontruiming of bedrijfsontruiming in Ede u gaat kosten? Vraag direct via de website een vrijblijvende offerte aan en wij reageren snel met een scherp en persoonlijk voorstel.

  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.