√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Welkom bij Caswo Woningontruiming

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Caswo Woningontruiming is al meer dan 15 jaar een vertrouwde en gerespecteerde specialist. Wij zijn een familiebedrijf, begonnen in de regio Gelderland, maar inmiddels werkzaam in heel Nederland. Wij hebben vestigingen in Herveld, Apeldoorn, Den Bosch, Utrecht en Zwolle. Wilt u uw woning snel en efficiënt ontruimd hebben? Zoek dan niet verder! Ons woningontruimingsbedrijf garandeert dat uw woning binnen de afgesproken deadline leeggehaald zal zijn. Wij werken met een heldere offerte vooraf en een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan garant voor persoonlijk contact en goede service met altijd een vast aanspreekpunt op locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning.

Alles weten over woningontruiming?

Wilt u alles weten over onze diverse specialisaties en de soorten woningontruiming die wij kunnen uitvoeren?  Lees dan over alle mogelijkheden op de pagina Alles over woningontruiming.

Het coronavirus (COVID-19) houdt ons land inmiddels behoorlijk in zijn greep. Duidelijk is dat het virus behoorlijk besmettelijk is. Vooralsnog stijgt het aantal besmettingen dagelijks. Het RIVM houdt u op de hoogte van het virus en heeft advies gegeven over wat u kunt doen om de kans op besmetting te minimaliseren. Helaas is besmetting niet altijd tegen te houden. Heeft u tijdens de coronacrisis een woningontruiming uit te voeren, dan kunnen wij helpen. Caswo Woningontruiming is nog volledig inzetbaar en neemt de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen.

Hoe beïnvloedt het coronavirus ontruimingen?

Momenteel wordt er alles aan gedaan om het coronavirus een halt toe te roepen. Voor ons als woning ontruimingsbedrijf heeft dit ook gevolgen. Zo mogen wij momenteel geen woningen ontruimen zonder gebruik te maken van gerichte voorzorgsmaatregelen, zoals mondkapjes en speciale pakken. Voor ons betekent dit dat wij alles in het werk stellen om het virus niet zelf op te lopen of te verspreiden. Maar wat betekent het voor u? Caswo Woningontruiming is voor u nog beschikbaar om uw woning te ontruimen. Wij zijn vooralsnog niet genoodzaakt om onze werkzaamheden stop te zetten. Dat betekent dat wanneer u een vraag hebt of een offerte aan wilt vragen, u binnen twee uur antwoord krijgt en wij u nog steeds binnen 24 uur kunnen helpen.

Wanneer u een woning wilt verlaten of wilt betrekken, zijn wij er dus voor u.

Is een woningontruiming tijdens het coronavirus nodig?

Is een woningontruiming tijdens het coronavirus nodig? Dat brengt risico’s met zich mee en daarom is het verstandig om de diensten van een goed voorbereide professional in te schakelen. Het spreekt echter voor zich dat wanneer mensen bij elkaar komen om een woning leeg te halen of te verhuizen, het risico op besmetting toeneemt. Niet voor niets worden momenteel evenementen afgelast en wordt overal voorkomen dat grote groepen mensen bij elkaar komen. Wanneer wij uw woning ontruimen, krijgt een eventueel COVID-19 virus door onze bescherming en voorzorgsmaatregelen geen kans. Zelfs als er besmetting heerst, kunnen wij gewoon de woning betreden en de benodigde werkzaamheden uitvoeren. Dankzij onze woningschoonmaak kunnen wij ervoor zorgen dat uw huis weer veilig wordt. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontruimen van vervuilde woningen, wat de vorm van vervuiling of besmetting ook is.

Neem direct contact met ons op

Hebt u hulp nodig bij een ontruiming terwijl het coronavirus nog niet is teruggedrongen? Wij staan voor u klaar. Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt binnen twee uur antwoord. Of bel ons direct op 085-1306311.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.