√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Welkom bij Caswo Woningontruiming

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Caswo Woningontruiming is al meer dan 15 jaar een vertrouwde en gerespecteerde specialist. Wij zijn een familiebedrijf, begonnen in de regio Gelderland, maar inmiddels werkzaam in heel Nederland. Wij hebben vestigingen in Herveld, Apeldoorn, Den Bosch, Utrecht en Zwolle. Wilt u uw woning snel en efficiënt ontruimd hebben? Zoek dan niet verder! Ons woningontruimingsbedrijf garandeert dat uw woning binnen de afgesproken deadline leeggehaald zal zijn. Wij werken met een heldere offerte vooraf en een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan garant voor persoonlijk contact en goede service met altijd een vast aanspreekpunt op locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning.

Alles weten over woningontruiming?

Wilt u alles weten over onze diverse specialisaties en de soorten woningontruiming die wij kunnen uitvoeren?  Lees dan over alle mogelijkheden op de pagina Alles over woningontruiming.

Woningontruiming in 2022

Afgelopen jaar stond in het teken van COVID-19. Het lijkt erop dat wij daar in 2022 ook nog niet vanaf zijn. Daarom vindt u op deze pagina informatie over onze woningontruiming in 2022.

Door de coronacrisis zijn veel dingen anders gelopen dan verwacht. Dat geldt ook voor ons als woningontruimingsbedrijf. Door het coronavirus kunnen wij niet meer overal naar binnen gaan zonder de noodzakelijke maatregelen te treffen. Denk aan het dragen van een mondkapje en het houden van minimaal anderhalve meter afstand. Gelukkig kunnen wij maatregelen treffen zodat elke woningontruiming veilig kan blijven plaatsvinden. Het ziet er naar uit dat corona ook in 2022 nog een belangrijke stempel op onze levens zal blijven drukken. Maar hoe zit het dan met woningontruiming in 2022? In deze blog vertellen wij u graag alles over woningontruiming in 2022, zodat u weet wat wij u kunnen (blijven) bieden.

Caswo woningontruiming bus

Woningontruiming in 2022 & covid

Ook voor Caswo Woningontruiming was 2020 een leerzaam jaar. Een jaar waarin ook wij rekening moesten houden met het coronavirus. Nadenken over hoe wij een woningontruiming aanpakken, is voor ons standaard. Voor elke woningontruiming maken wij van tevoren een persoonlijk plan. In sommige gevallen moeten wij ook nadenken over hoe wij de woning ingaan en wat wij wel en niet kunnen doen. Bijvoorbeeld bij het ontruimen van een wietplantage of het ontruimen van een vervuilde woning. Dit zijn vaak ontruimingen met een verhoogd risico. Maar ineens kende door COVID-19 élke woningontruiming een verhoogd risico en dat zal bij elke woningontruiming in 2022 niet anders zijn.

Niet alleen voor ons waren het spannende tijden. Ook voor onze klanten. Enerzijds kwamen er (helaas) meer onverwachte klanten bij. Meer en meer particulieren en bedrijven kregen het in de loop van dit jaar steeds moeilijker. Dit heeft ertoe geleid dat wij meer dan ooit tevoren woningontruimingen en bedrijfsontruimingen vanwege faillissement hebben moeten uitvoeren. Aan de andere kant van het spectrum waren er dit jaar veel mensen die behoefte hadden aan een woningontruiming, maar het niet aandurfden om hier een specialist voor in te schakelen, vanwege de angst voor corona. Het resultaat is dat veel mensen zelf een ontruiming hebben moeten uitvoeren en daardoor wellicht veel extra stress en problemen hebben ervaren.

Ouderlijk huis ontruimen

Voor woningontruiming in 2022 is onze boodschap heel duidelijk: wij kunnen ook in 2022 elke woningontruiming voor u uitvoeren. Heeft u vragen of twijfels? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag uw situatie en wensen, de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Welke diensten kunnen wij u bieden in 2022?

Caswo Woningontruiming streeft doorlopend naar een nog verdere verbetering van onze diensten en service. Dankzij onze riante ervaring kunnen wij u elke soort woningontruiming bieden. Onze woningontruiming diensten zijn anno 2022 completer dan ooit tevoren. Wij vertellen u graag meer over onze specialiteiten. Onthoud echter dat wij niet al onze diensten tot in het kleinste detail kunnen beschrijven. Dus heeft u een speciaal verzoek of zeer specifieke wens? Laat dit gerust aan ons weten. Wij leveren maatwerk en kijken altijd wat wij voor u kunnen betekenen.

Afval ophalen

Heeft u grote hoeveelheden afval waar u vanaf moet? Vanaf 450 euro inclusief BTW en afvoerkosten kunnen wij al uw afval ophalen en voor u afvoeren. Van elektrische apparaten tot meubels, bouwafval en meer. Lees hier meer over hoe wij u helpen met afval ophalen in 2022.

Herstelwerkzaamheden

Soms is een woningontruiming een kwestie van het leeghalen van de woning. Veel vaker dienen er echter aanvullende werkzaamheden plaats te vinden. Herstelwerkzaamheden zijn hier een goed voorbeeld van. Wanneer de woning in een bepaalde (originele) staat moet worden opgeleverd, kunnen wij herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Denk aan het herstellen van wanden, maar ook aan kleinere klussen zoals het verwijderen van lampen of dichten van gaten in wanden en plafonds.

Inboedel opkoop

Bij een ontruiming is het zelden zo dat de gehele inboedel wordt weggegooid. Heeft u nog inboedel van waarde? Dan kunnen wij deze opkopen. De opbrengst van de inboedel opkoop wordt verrekend met de kosten van uw woningontruiming. Samen met onze partner Woningontruiming Mobo mogen wij officieel taxeren.

Seniorenontruiming

Menig ontruiming in 2022 zal een seniorenontruiming betreffen. Mensen worden steeds ouder en leven steeds langer. Hierdoor verhuizen steeds meer senioren van een reguliere woning naar een aanleunwoning of verzorgingstehuis. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij elke seniorenontruiming. Dit betekent dat wij alle werkzaamheden op ons nemen: van het ontruimen, schoonmaak en andere extra diensten tot het verhuizen.

Woningschoonmaak

Moet de woning op een bepaald niveau worden opgeleverd, dan is dat nooit een probleem. Indien gewenst kunnen wij u helpen met professionele woningschoonmaak. Wij laten elke woning standaard bezemschoon achter, maar als wij een stap verder moeten gaan, doen wij dit graag voor u.

Spoedontruiming

Is er sprake van spoed en moet de woning binnen 24 uur ontruimd worden? Dat is geen probleem voor ons. Wij beschikken over de mensen en de middelen om u ook bij een spoedontruiming van dienst te kunnen zijn.

Voor en na woningontruiming

Tuinontruiming

Bij een ontruiming denkt men vaak aan een woning en het interieur. Maar hoe zit het met de tuin? Misschien moet deze ook helemaal leeg worden gehaald. Hiervoor hoeft u geen derde partij in te schakelen: wij kunnen ook uw tuinontruiming verzorgen.

Verhuizingen

Wilt u uw ontruiming combineren met een verhuizing? Voor dergelijke verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een allround verhuisbedrijf en kunnen u zelfs meer bieden dan een traditionele verhuizer. Zo kunnen wij een deel van de inventaris opkopen, opslaan of tal van extra diensten verlenen voor de woning die u verlaat.

Woning verkoop klaar maken

Na de woningontruiming blijft een huis achter dat helemaal leeg is. Maar misschien moet er meer gebeuren. Wilt u een woning die helemaal klaar is voor Funda en waar een nieuwe eigenaar direct in kan trekken? Wij kunnen uw woning verkoop klaar maken. Ook bij een huurwoning kunnen wij helpen. In dat geval maken wij de woning oplever klaar.

Vervuilde woning ontruimen (en schoonmaken)

Een vervuilde woning vormt voor veel ontruimers een uitdaging. Voor ons niet. Ook dit is een expertise waarmee wij ons op het gebied van woningontruiming in 2022 onderscheiden. Hoe ernstig vervuild de woning ook is: wij krijgen deze snel en volledig leeg, en indien gewenst ook schoon.

Alle soorten vloeren verwijderen

Vloeren verwijderen is voor particulieren een frustrerende klus. Laat deze daarom ook aan ons over. Wij kunnen alle soorten vloeren verwijderen, ook van de trap. Natuurlijk laten wij niets liggen en laten wij alles netjes achter en voeren wij de vloeren voor u af.

Wietplantage ontruimen

Een vorm van ontruimen waar veel woningontruimers hun hand voor omdraaien: een wietplantage ontruimen. Dit vereist expertise en ervaring. Al vele jaren helpen wij huiseigenaren bij het ontruimen van wietplantages van bijvoorbeeld (onder)huurders. Wij doen dit snel en veilig. Vaak krijgt men te maken met onveilige elektrische installaties of zelfs boobytraps. Schakel Caswo Woningontruiming in en u hoeft zich geen zorgen te maken.

Woningontruiming na lijkvinding

Het is één van de meest heftige en ingrijpende gebeurtenissen die u kan overkomen: de eigenaar of bewoner van een woning dood aantreffen. Wij beschikken over zeer veel ervaring in woningontruiming na lijkvinding. Niet alleen ontruimen wij de woning volgens wens; wij zorgen er ook voor dat eventuele geuren, lichaamsvloeistoffen en andere eventuele sporen volledig worden verwijderd. Wij werken discreet en met respect voor spullen en nabestaanden.

Zorgkamer ontruimen

Bij een zorgkamer ontruimen is er vaak sprake van behoorlijke tijdsdruk. De druk voor een snelle doorloop is hoog, want er is een grote behoefte aan zorgkamers. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat de zorgkamer snel en volledig wordt leeggehaald en netjes wordt opgeleverd.

Wat kost woningontruiming in 2022?

Wat woningontruiming in 2022 kost, is grotendeels afhankelijk van de gewenste ontruiming. De hoeveelheid kamers is bijvoorbeeld van invloed op de kosten, evenals de werkzaamheden. Een ontruiming van een enkele woonkamer brengt minder kosten met zich mee dan de ontruiming van een complete woning inclusief schoonmaak en herstelwerkzaamheden. Wat in elk geval belangrijk is: onze kosten stijgen in 2022 niet. Ook in 2022 bieden wij weer tegen zeer scherpe kosten woningontruiming aan, waarbij wij mikken op een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

Wat de ontruimingswerkzaamheden ook zijn die moeten worden uitgevoerd: bij Caswo Woningontruiming betaalt u altijd een goede prijs voor uw woningontruiming. Wij verzorgen voor iedereen een offerte op maat, met een prijs die volledig is toegespitst op uw situatie. Wij rekenen nooit voorrijkosten en alle bijkomende kosten zoals afvoerkosten en BTW zijn bij de prijs inbegrepen. Voor meerwerk hanteren wij prijzen op maat.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werkgebied

Caswo Woningontruiming voert ook in 2022 woningontruimingen uit door heel Nederland. Van origine werkten wij in Noord-Brabant, maar al snel kwamen daar de provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht bij. Inmiddels hebben wij daar ook Limburg, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Friesland, Drenthe en Groningen aan toegevoegd. Dankzij onze ervaring en uitstekende reputatie worden wij door heel het land gevraagd voor ontruimingen.