Wietplantage ontruimen

Als allround ontruimingsbedrijf is een wietplantage ontruimen éé van de specialiteiten van Caswo Woningontruiming. Een wietplantage ontruimen is anders dan de meeste ontruimingen. Het uitvoeren hiervan is een echt specialisme. Naast alle elementen die ook bij een reguliere woningontruiming een rol spelen, komen bij de ontruiming van een henneppand nog extra zaken kijken. Wij hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om een hennepplantage ontruimen snel, grondig en naar volle tevredenheid uit te voeren.

Voor:                                                       Na:

ruimte voor hennepplantage ontruiming   Ruimte na ontruiming van een wietplantage

Waarom een wietplantage ontruimen werk voor een specialist is

Voor hennepontruimingen, zeker wanneer het grote plantages betreft, kunt u het beste een specialist inschakelen. Het leeg en schoon krijgen van een pand waarin een wietplantage heeft gezeten, is een zware klus. Voor u als beheerder of verhuurder van het pand, was het waarschijnlijk een hele schok om te ontdekken dat uw woning of pand gebruikt werkt voor het kweken van wiet. Wij zorgen ervoor dat u zich verder niet met de ontruiming van het pand bezig hoeft te houden: wij doen dit van A tot Z.

Wanneer wij een wietplantage ontruimen, is het natuurlijk eerst zaak om de ruimte of ruimtes helemaal leeg te krijgen. De potten en (restanten van) lampen en andere apparatuur worden door ons snel en vakkundig afgevoerd. Bovendien weten wij hoe dit veilig dient te gebeuren. In een wietkwekerij treft men regelmatig onveilige apparatuur, barricades en boobytraps aan. Wanneer al het puin is geruimd en de ruimte leeg is, beginnen wij met de schoonmaak. Wij laten de ruimte netjes en bezemschoon achter. Hebt u behoefte aan extra services, bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden of schoonmaak, dan kunnen wij u hierbij ook van dienst zijn.

Wij staan voor u klaar, ook bij spoed

Wanneer spoed vereist is, staat Caswo Woningontruiming ook voor u klaar. Wij zijn altijd in staat om op zeer korte termijn te schakelen. Neem contact met ons op en wij helpen u verder. Wij zorgen er altijd voor dat er van tevoren heldere prijsafspraken worden gemaakt zodat u altijd weet waar u aan toe bent en de zekerheid hebt van een betrouwbaar ontruimingsbedrijf met oplevergarantie.

Caswo Ontruimingen is uw betrouwbare partner voor alle hennepontruimingen. Wij werken snel, grondig en tegen een vooraf afgesproken prijs. Ook bij spoed.

 

Caswo Woningontruiming

Caswo woningontruiming bus

Bredestraat-Zuid 38
6674 LB Herveld
info@caswo.nl
085 – 13 06 311

Werkzaam door heel Nederland
 Altijd gratis offerte
 Achteraf betalen
 Diverse specialisaties
 Meer dan 15 jaar ervaring
 Volledig ontzorgd van A tot Z

Gratis vrijblijvende offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.