Het kan u als beheerder of verhuurder van een woning of ander pand helaas gebeuren: uw pand blijkt te zijn gebruikt voor het kweken van wiet. Is er bij u in Amersfoort een wietplantage aangetroffen? Neem dan contact op met Caswo Woningontruiming. Wij kunnen elke wietplantage ontruimen in Amersfoort en omgeving. Snel, veilig en discreet.

Vraag een offerte aan

Een wietplantage ontruimen in Amersfoort binnen 24 uur

Is er in uw pand een wietkwekerij aangetroffen, dan kunnen wij u zeer snel van dienst zijn. U wilt natuurlijk niet lang wachten met de ontruiming. Daarom kunnen wij elke wietplantage ontruimen in Amersfoort binnen 24 uur. Dit doen wij met behulp van onze eigen wagens, mensen en gereedschappen.

Het ontruimen van een hennepplantage is zonder twijfel een klus voor een specialist. Naast planten moet er vaak ook apparatuur worden ontruimd. Bovendien is de ruimte vaak sterk vervuild. Alleen een ervaren specialist krijgt een wietplantage volledig leeg en schoon, zonder risico’s. Risico’s zijn er namelijk vaak: soms is de toegang tot de ruimte geblokkeerd of worden er zelfs boobytraps geplaatst.

Wij zijn zeer ervaren in het ontruimen van hennepplantages. Als specialist hebben wij alles al meegemaakt. Geen enkele kwekerij kent geheimen voor ons. Wij zorgen voor een snelle, discrete afbraak, verwijderen alles (ook machines, verlichting en meer) en dragen zorg voor een gecontroleerde afvoer. De ruimte of het pand wordt bezemschoon opgeleverd.

Extra services

Hebt u behoefte aan extra services? Wij kunnen niet alleen uw wietplantage ontruimen in Amersfoort, maar u ook van dienst zijn met aanvullende werkzaamheden, zoals het afbreken en afvoeren van bouwsels, grondige schoonmaak of het uitvoeren van herstelwerkzaamheden.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Hebt u een wietplantage te ontruimen in Amersfoort of omgeving? Vraag dan een persoonlijke en vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij zijn er voor beheerders en verhuurders, maar ook voor huurders die gepakt zijn voor het runnen van een illegale hennepkwekerij. Ook voor het uitvoeren van een reguliere woningontruiming in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.