Onze werkwijze voor uw woningontruiming

Wij vinden een prettige werkwijze net zo belangrijk als een perfect resultaat. Daarom vertellen wij u graag meer over onze werkwijze. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Heeft u aan de hand hiervan nog vragen, neem dan vooral contact met ons op.

1. Persoonlijk contact

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds, op 085 – 13 06 311 of per naar info@caswo.nl Graag leggen wij u onze werkwijze uit en geven wij u een duidelijk antwoord op uw vragen. Vaak kunnen wij u al een richtprijs geven, op basis van uw informatie.

2. Bezichtiging van de woning

Voor de scherpste offerte is het van belang om een afspraak voor een bezichtiging te maken. Wij komen vrijblijvend bij u langs en bespreken dan uw wensen en de opdracht. Is bezichtiging geen optie? Als alternatief kunt u altijd foto’s van de woning en ruimte(s) mailen of versturen via WhatsApp

3.Taxeren waardevolle spullen

Indien gewenst wordt er gekeken naar de spullen die nog van waarde zijn. Wij kunnen uw inboedel opkopen en de opbrengst hiervan in mindering brengen op de factuur.

4. Ontvang een persoonlijke offerte

Nadat wij de situatie goed hebben geanalyseerd maken wij een persoonlijke offerte voor u. In de offerte worden alle werkzaamheden en afspraken opgenomen.

5. Planning werkzaamheden

Als de offerte akkoord is, dan worden in goed overleg met u de werkzaamheden ingepland. Door onze uiterst flexibele planning en meerdere ploegen kunnen wij u snel van dienst zijn.

6. Uitvoering

De sleutels van het te ontruimen pand worden op een afgesproken datum aan ons afgegeven. Indien er tijdens de ontruiming belangrijke documenten, foto’s of andere waardevolle spullen worden ontdekt, worden deze apart gehouden, zodat u deze later kunt bekijken en beoordelen. Documenten die privacygevoelige informatie bevatten kunnen door ons op discrete manier worden vernietigd.

7. Hergebruik

Wij schenken alles wat nog herbruikbaar is aan verschillende goede doelen. Denk hierbij aan kleding, boeken, meubels, keuken-inventaris, gereedschap etc. Wat niet naar de stort hoeft krijgt een mooi tweede leven.

8. Bezemschoon

Wij leveren altijd bezemschoon op. Indien gewenst kunnen wij diverse extra werkzaamheden uitvoeren, zoals herstelwerkzaamheden, professionele schoonmaak of het verkoop klaar maken van uw woning.

 

Contact met Caswo Woningontruiming

Dagelijks bereikbaar van 07:00 – 22:00
Koen Schouten
085 – 13 06 311
Stuur een WhatsApp bericht

Caswo 5 sterren review

Super vlotte verhuizing gehad door Caswo Woningontruiming. Nette afhandeling en vriendelijk personeel.” – Ronald

Caswo 5 sterren review

Onze ervaring met Caswo is zeer positief. De communicatie en service zijn uitstekend.” – Alex

Caswo 5 sterren review

De ontruiming kon zeer snel worden uitgevoerd. Zeer vriendelijk bedankt voor de uitstekende service!” – Jim

Caswo 5 sterren review

Caswo ontruimingen heeft ons enorm geholpen om de woning van onze moeder bezemschoon op te leveren.” – Laura

Caswo 5 sterren review

Geweldig geholpen door Caswo. Heel erg tevreden met het leeg maken van de woning van mijn vader.” – Marijke

Caswo 5 sterren review

Het huis is bezemschoon opgeleverd en kan het zo terug geven aan de woningbouw. Ze hebben zelfs de galerij en lift schoon gemaakt.” – Erwin

Caswo 5 sterren review

Alles vriendelijk en met goede communicatie. Bravo! Ik beveel Caswo van harte aan voor een ontruiming.” – Jan Willem

Caswo 5 sterren review

De opdracht is snel en vakkundig uitgevoerd, niets was hen teveel. Ik kan het bedrijf aan een ieder aanbevelen, hele prettige mensen met veel kennis van zaken.” – Peter