Menu

Werkwijze

1. Persoonlijk contact

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds, op 085 – 13 06 311 of per naar info@caswo.nl Graag leggen wij u onze werkwijze uit en geven wij u een duidelijk antwoord op uw vragen. Vaak kunnen wij u al een richtprijs geven, op basis van uw informatie.

2. Bezichtiging van de woning

Voor de scherpste offerte is het van belang om een afspraak voor een bezichtiging te maken. Wij komen vrijblijvend bij u langs en bespreken dan uw wensen en de opdracht.

3.Taxeren waardevolle spullen

Indien wenselijk wordt er gekeken naar de spullen die nog van waarde zijn en dat bedrag wordt in mindering gebracht op de kosten van de ontruiming.

4. Analyseren

Nadat wij de situatie goed hebben geanalyseerd maken we ter plekke een offerte op. In de offerte worden alle werkzaamheden en afspraken opgenomen. Soms wordt de offerte ook achteraf opgemaakt en verstuurd via email.

5. Akkoord geven op de offerte

Als de offerte akkoord is, dan worden in goed overleg met u de werkzaamheden ingepland. Door onze uiterst flexibele planning en meerdere ploegen kunnen wij u snel van dienst zijn.

6. Uitvoering

De sleutels van het te ontruimen pand worden op een afgesproken datum aan ons afgegeven. Mits er tijdens de ontruiming belangrijke documenten, foto’s of andere waardevolle spullen worden ontdekt, worden deze apart gehouden, zodat u deze later kunt bekijken en beoordelen. Documenten die privacygevoelige informatie bevatten kunnen door ons op discrete manier worden vernietigd.

7. Hergebruik

Wij schenken alles wat nog herbruikbaar is aan verschillende goede doelen. Denk hierbij aan kleding, boeken, meubels, keuken-inventaris, gereedschap etc. Wat niet naar de stort hoeft krijgt een mooi tweede leven!

8. Bezemschoon

Nadat het huis bezemschoon is gemaakt, wordt deze zonder problemen opgeleverd aan de verhuurder of makelaar.

Heeft u interesse in één van onze services?

Vraag dan een offerte aan.

Vraag offerte aan