Logo_Caswo_vDEF

Werkwijze

1. Persoonlijk contact

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds, op 085 – 13 06 311 of per naar info@caswo.nl Graag leggen wij u onze werkwijze uit en geven wij u een duidelijk antwoord op uw vragen. Vaak kunnen wij u al een richtprijs geven, op basis van uw informatie.

2. Bezichtiging van de woning

Voor de scherpste offerte is het van belang om een afspraak voor een bezichtiging te maken. Wij komen vrijblijvend bij u langs en bespreken dan uw wensen en de opdracht. Is bezichtiging geen optie? Alternatief kunt u altijd foto’s van de woning en ruimte(s) mailen of versturen via WhatsApp

3.Taxeren waardevolle spullen

Indien gewenst wordt er gekeken naar de spullen die nog van waarde zijn. Wij kunnen uw inboedel opkopen en de opbrengst hiervan in mindering brengen op de factuur.

4. Ontvang een persoonlijke offerte

Nadat wij de situatie goed hebben geanalyseerd maken wij een persoonlijke offerte voor u. In de offerte worden alle werkzaamheden en afspraken opgenomen. 

5. Planning werkzaamheden

Als de offerte akkoord is, dan worden in goed overleg met u de werkzaamheden ingepland. Door onze uiterst flexibele planning en meerdere ploegen kunnen wij u snel van dienst zijn.

6. Uitvoering

De sleutels van het te ontruimen pand worden op een afgesproken datum aan ons afgegeven. Indien er tijdens de ontruiming belangrijke documenten, foto’s of andere waardevolle spullen worden ontdekt, worden deze apart gehouden, zodat u deze later kunt bekijken en beoordelen. Documenten die privacygevoelige informatie bevatten kunnen door ons op discrete manier worden vernietigd.

7. Hergebruik

Wij schenken alles wat nog herbruikbaar is aan verschillende goede doelen. Denk hierbij aan kleding, boeken, meubels, keuken-inventaris, gereedschap etc. Wat niet naar de stort hoeft krijgt een mooi tweede leven.

8. Bezemschoon

Wij leveren altijd bezemschoon op. Indien gewenst kunnen wij diverse extra werkzaamheden uitvoeren, zoals herstelwerkzaamheden, professionele schoonmaak of het verkoop klaar maken van uw woning.

Heeft u interesse in één van onze services?

Vraag dan een offerte aan.

Vraag offerte aan

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.