Logo_Caswo_vDEF

Wat kost een woningontruiming?

Een woningontruiming doet u niet zelf. U wilt professionele hulp. Dan is wel de vraag: wat kost een woningontruiming? De woningontruiming kosten, zijn vooral afhankelijk van de aard van de ontruiming, hoe groot de woning is en hoeveel kamers deze heeft.

Bij Caswo Woningontruiming betaalt u altijd een goede prijs, voor elke ontruiming. Om u van tevoren meer inzicht te geven in hoe de kosten van een woningontruiming zijn opgebouwd, leggen wij hierbij de belangrijkste factoren uit. Wanneer u Caswo Woningontruiming inschakelt, bieden wij u heldere afspraken. Geen kleine lettertjes, geen vage bepalingen, geen kosten achteraf. Afspraak is afspraak. Wij spreken van te voren met u een all-in prijs af.

Waaruit bestaan de kosten van een woningontruiming?

De kosten van een woningontruiming worden voor het grootste gedeelte bepaald door het type ontruiming en de omvang hiervan. Een woningontruiming waarbij ook moet worden afgebroken, er tuinwerkzaamheden nodig zijn, vloeren moeten worden verwijderd en inventaris moet worden afgevoerd, kost logischerwijs meer dan wanneer er alleen sprake zou zijn van het afvoeren van inventaris.

De volgende factoren bepalen de kosten van de woningontruiming:

Wat kost een woningontruiming bij Caswo?

Wat de ontruimingswerkzaamheden ook zijn die moeten worden uitgevoerd: bij Caswo Woningontruiming betaalt u altijd een goede prijs voor uw woningontruiming. Wij verzorgen voor iedereen een offerte op maat, met een prijs die volledig is toegespitst op uw situatie. Wij rekenen nooit voorrijkosten en alle bijkomende kosten zoals afvoerkosten en BTW zijn bij de prijs inbegrepen. Voor meerwerk hanteren wij prijzen op maat.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.