Moet uw woning leeg worden achtergelaten? Dan is het verwijderen van een vloer misschien nog wel de meest tijdrovende klus. Schakel Caswo Woningontruiming in en wij komen uw vloer verwijderen in Amsterdam. Wij kunnen vloeren verwijderen, trapbekleding verwijderen en vloerbedekking verwijderen. Als losse dienst, of uiteraard als onderdeel van een complete woningontruiming in Amsterdam.

Vloer verwijderen in Amsterdam

Wij kunnen in elke woning in Amsterdam de vloer verwijderen. Elke soort losse vloer kunnen wij snel, volledig en netjes uit de woning halen. Denk daarbij aan laminaat of PVC. Maar ook verlijmde vloeren zoals kurk of parket. Ook wanneer u geen woningontruiming uit heeft te voeren, kunnen wij u helpen. Bijvoorbeeld wanneer u uw huidige vloer(en) verwijderd wilt hebben om plaats te maken voor een nieuwe vloer.

Wij werken met een eigen, ervaren team en beschikken over alle middelen om u snel van dienst te zijn. Service staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij u ontzorgen en de woning netjes achterlaten. Van tevoren spreken wij een datum met u af en leggen wij uit hoe we te werk gaan. Uw vloer of vloeren worden snel verwijderd en uiteraard door ons afgevoerd. Inclusief eventuele ondervloer(en). Ook leveren wij uw woning netjes en bezemschoon op.

Vloerbedekking verwijderen in Amsterdam

Naast harde vloeren kunt u ons ook inschakelen voor zachte vloeren. Wij kunnen vloerbedekking verwijderen in Amsterdam, zoals tapijt, zeil of linoleum. Om ervoor ze zorgen dat zachte vloerbedekking goed blijft liggen, is deze vaak verlijmd of vastgeniet. Voor een leek of iemand die niet over de juiste gereedschappen beschikt, kan het een tijdrovend en frustrerend karwei zijn om de vloerbedekking snel, volledig en netjes te verwijderen. Voor ons is dit dagelijkse kost. Wij helpen u hier graag bij.

Trapbekleding verwijderen in Amsterdam

Van alle vloeren of bekleding die verwijderd moet worden, is trapbekleding waarschijnlijk de lastigste. Trapbekleding trekt u zelden probleemloos van de trap af. Het kan veel resten achterlaten. Dat kan ontzettend frustrerend zijn. Bel ons en wij komen uw trapbekleding verwijderen in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat uw trap helemaal kaal wordt en besparen u een hoop tijd.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wilt u dat wij uw vloer verwijderen in Amsterdam, en/of uw vloerbedekking of trapbekleding? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel 085-13 06 311 en wij helpen u graag verder. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten als u wilt dat wij u terugbellen op een tijdstip dat voor u uitkomt. Tevens kunt u het onderstaande offerteformulier gebruiken om een geheel gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.