Een vervuilde woning in Wassenaar is niet altijd zelf door u te ontruimen. Zelfs een normale woningontruiming is voor een leek al lastig. U beschikt waarschijnlijk niet over de benodigde spullen en ervaring. In het geval van een vervuilde woning komen er ook nog eens extra risico’s en misschien zelfs gevaren om de hoek kijken. Daarom is het verstandig om dit aan een expert uit te besteden. Caswo Woningontruiming ontziet u volledig en krijgt elke vervuilde woning in Wassenaar binnen 24 uur leeg.

Een vervuilde woning in Wassenaar ontruimen

Een vervuilde woning in Wassenaar ontruimen, is dus werk voor een specialist. Zeker wanneer er ook nog spoed bij komt kijken. Wat de situatie ook is: wij garanderen u dat wij elke woning binnen 24 uur leeg krijgen. Of het nu gaat om een bescheiden tussenwoning of een riante villa. Wanneer wij uw woning ontruimen, wordt u geheel ontzorgd. Tijdens de ontruiming kunt u zich bezighouden met andere belangrijke zaken. Wij ontruimen binnen de gestelde deadline, tegen de vooraf afgesproken prijs.

Een vervuilde woning in Wassenaar schoonmaken

Ontzorgen is ons focuspunt. Dit betekent dat wij uw vervuilde woning in Wassenaar niet alleen kunnen ontruimen, maar indien u dit wenst additioneel ook kunnen schoonmaken. U kunt rekenen op de diensten van een professioneel schoonmaakbedrijf. Wanneer wij de woning schoonmaken, wordt deze ook echt schoon. Net zoals wij hem ook echt helemaal leeg krijgen. Ook al betekent dit dat wij afbraakwerkzaamheden moeten verrichten en afval moeten wegbrengen.

Onze werkwijze

Bij Caswo Woningontruiming hechten wij veel waarde aan een prettige samenwerking. Een goede, open communicatie is daarbij essentieel Wij zorgen van tevoren altijd voor een helder plan. U kunt ons van tevoren foto’s toesturen. Dit kan via WhatsApp of e-mail. Ook kunnen wij vooraf de woning bezoeken en inspecteren. Wij zorgen voor een helder plan dat van tevoren met u wordt besproken, zodat u weet wat u kunt verwachten. Het ontruimen van een woning is voor uw waarschijnlijk al spannend genoeg. Daarom dragen wij zorg voor heldere communicatie en een gedegen plan, zodat het proces voor u ook aangenamer verloopt.

Werken met Caswo Woningontruiming biedt u een aantal belangrijke voordelen:

 • Een vast aanspreekpunt
 • Een offerte op maat
 • Ook voor spoedwerkzaamheden: binnen 24 uur
 • Een helder plan vooraf
 • Volledige ontzorging

De kosten van een vervuilde woning ontruimen (en schoonmaken)

Uiteraard verzorgen wij van tevoren graag geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte voor u. De kosten van het schoonmaken of ontruimen van een vervuilde woning in Wassenaar, zijn onder andere afhankelijk van de mate van vervuiling, het soort woning en het aantal kamers. Op deze pagina kunt u de globale prijzen bekijken. Vanzelfsprekend hanteren wij maatwerk en zullen wij altijd zorgen voor een aantrekkelijke, op maat gemaakte offerte. U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. Wij nemen binnen twee uur contact met u op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.