Is uw woning vervuild en dient deze te worden leeggehaald? Wij staan voor u klaar. Wij kunnen elke vervuilde woning in Rotterdam ontruimen. Of het nu gaat om een klein appartement, of een riante villa. Om een enkele kamer of een complete woning: wij verzorgen het voor u. Snel, effectief en tegen goede tarieven. Ook kunnen wij aanvullend zorgen voor grondige schoonmaak. Wanneer u ons inschakelt, weet u zeker dat u snel weer over een opgeruimde en schone woning beschikt.

Een vervuilde woning in Rotterdam ontruimen

Een vervuilde woning in Rotterdam ontruimen, is werk voor een specialist. Het leeghalen van een normale woning is al een behoorlijke klus; bij een ernstig vervuilde woning komt hier nog meer bij kijken. Voor ons is dit echter een alledaagse klus. Als allround woningontruimer, kunnen wij elke woning snel en volledig ontruimen. Ook als deze ernstig of extreem vervuild is. Wij spreken met u een deadline af en zorgen ervoor dat alle benodigde werkzaamheden voor het verstrijken van de deadline worden uitgevoerd. Wij kunnen uw inventaris afvoeren naar de daartoe bestemde plekken, zoals het recyclingperron. Ook kunnen wij afval afvoeren. U wordt volledig ontzorgd.

Een vervuilde woning in Rotterdam schoonmaken

Wij willen uw A tot Z partner zijn. Daarom leveren wij geen half werk. Na het ontruimen van een vervuilde woning, zijn weliswaar de spullen weg, maar is de woning zelf nog niet schoon. Hoewel wij altijd bezemschoon opleveren, kan het zijn dat u behoefte hebt aan meer. Daarom kunnen wij u optioneel ook woningschoonmaak bieden. Hiermee krijgen wij elke woning volledig schoon. Dit kan voor u belangrijk zijn, bijvoorbeeld wanneer u de woning wilt verkopen of verhuren.

Onze werkwijze

Wanneer u ons inschakelt voor het ontruimen van een vervuilde woning in Rotterdam, zorgen wij voor een helder plan. Wij bespreken de werkzaamheden van tevoren met u, zodat u op de dag zelf precies weet waar u aan toe bent. Voor vragen kunt u terecht bij uw vaste aanspreekpunt op locatie. Wij doen er echter alles aan om ervoor te zorgen dat u geen vragen zult hebben. U kunt ons namelijk van tevoren foto’s sturen (via mail of WhatsApp of e-mail) zodat wij een helder plan van aanpak kunnen maken.

Werken met Caswo Woningontruiming biedt u een aantal belangrijke voordelen:

 • Een vast aanspreekpunt
 • Een offerte op maat
 • Ook voor spoedwerkzaamheden: binnen 24 uur
 • Een helder plan vooraf
 • Volledige ontzorging.

De kosten van een vervuilde woning ontruimen (en schoonmaken)

De kosten van het schoonmaken of ontruimen van een vervuilde woning in Rotterdam, zijn onder andere afhankelijk van de mate van vervuiling, het soort woning en het aantal kamers. Op deze pagina kunt u de globale prijzen bekijken. Vanzelfsprekend hanteren wij maatwerk en zullen wij altijd zorgen voor een aantrekkelijke, op maat gemaakte offerte.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.