Vervuilde woning ontruimen

Woningontruimingen zitten vaak vol verrassingen. Zeker wanneer een woning ontruimd moet worden waar iemand lange tijd in heeft gewoond, weet u niet altijd zeker wat u aantreft. Een vervuilde woning ontruimen is voor ons aan de orde van de dag. De vervuiling heeft zich vaak in de loop der jaren opgebouwd en is dermate hardnekkig dat u misschien met de handen in het haar zit. Geen nood: wij nemen u alle werkzaamheden uit handen. Bij elke ontruiming leveren wij bezemschoon op, maar indien gewenst, kunnen wij ook zorgen voor een grondige en volledige schoonmaak.

Voor en na

Voor en na woningontruiming

Stap voor stap een vervuilde woning ontruimen voor een optimaal resultaat

Een vervuilde woning ontruimen, vereist een strakke aanpak met een gedegen plan. Dankzij de ervaring van Caswo Woningontruiming komen wij nooit voor verrassingen te staan. Zelfs voor de zwaarst vervuilde woning kunt u contact met ons opnemen. Voordat alles schoon wordt gemaakt, is het natuurlijk zaak om het huis leeg te ruimen. Als allround ontruimingsbedrijf is dat voor ons geen enkel probleem. Wij krijgen de woning snel leeg en kunnen daarbij inventaris voor u afvoeren.

Ook de woning zelf pakken wij aan

Naast de inventaris, is vaak ook de woning zelf vervuild. Denk aan de vloer, wanden, trap, radiatoren, keuken of badkamer. Nadat de woning is leeggehaald, kunnen wij u van dienst zijn met grondige en professionele woningschoonmaak. De woning wordt volledig gereinigd en al het vuil wordt effectief en blijvend verwijderd.

Wij komen vaak tegen dat sterk vervuilde woningen ook beschadigd zijn. Ook hiermee kunnen wij u helpen. Wij kunnen herstelwerkzaamheden uitvoeren. Ook kunnen wij de woning verkoop klaar maken of zorgen wij ervoor dat aan de oplevereisen van de woningbouw wordt voldaan. Nemen wij uw klus aan, dan geven wij u altijd oplevergarantie.

Ontruiming en schoonmaak tegen scherpe prijzen

Moet u een vervuild huis laten ontruimen of laten schoonmaken, neem dan contact op met Caswo Ontruimingen. Wij maken graag een afspraak om de woning te bezichtigen. Wij spreken vervolgens direct een termijn en een prijs met u af en leveren altijd volgens afspraak. Is er sprake van spoed? Wanneer u het onderstaande formulier invult, ontvangt u binnen 2 uur een reactie. Aanvullend kunt u ons via e-mail of WhatsApp foto’s sturen van de woning in kwestie, zodat wij direct een offerte voor u kunnen verzorgen.

Caswo Woningontruiming

Caswo woningontruiming bus

Bredestraat-Zuid 38
6674 LB Herveld
info@caswo.nl
085 – 13 06 311

Werkzaam door heel Nederland
 Altijd gratis offerte
 Achteraf betalen
 Diverse specialisaties
 Meer dan 15 jaar ervaring
 Volledig ontzorgd van A tot Z

Gratis vrijblijvende offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.