Moet u een vervuilde woning ontruimen in Zwolle? Schakel Caswo Woningontruiming in. Wij beschikken over de expertise en ervaring om elke vervuilde woning snel en volledig leeg te krijgen. Hierbij dragen wij zorg voor veiligheid en spullen. Waar nodig maken wij gebruik van speciale voorzorgsmaatregelen. Moet de woning ook worden schoongemaakt, bijvoorbeeld wanneer de woning verkocht of verhuurd moet worden? Ook dan zijn wij u van dienst met professionele woningschoonmaak

Wij kunnen elke vervuilde woning in Zwolle ontruimen en schoonmaken

Hoe ernstig de woning ook vervuild is: wij kunnen elke vervuilde woning in Zwolle ontruimen en schoonmaken. Het ontruimen van (sterk) vervuilde woningen is niet zonder risico. Je weet nooit helemaal zeker wat je aan kunt treffen. Schakel daarom altijd een professional in. Wij weten wat hierbij komt kijken en zorgen ervoor dat de woning snel, volledig en veilig wordt ontruimd.

Wij zorgen er eerst voor dat alle inventaris wordt afgevoerd. Mocht er nog bruikbare inventaris zijn, dan kunnen wij deze opkopen. Wanneer de woning leeg is, kunnen wij deze indien gewenst professioneel reinigen. Bij het schoonmaken van een vervuilde woning kan heel wat komen kijken. Wij beschikken over de juiste kennis en middelen en zorgen ervoor dat alle verontreiniging verdwijnt, inclusief geuren. Wij vertrekken pas wanneer de woning helemaal is opgeleverd zoals afgesproken. Vaak zijn vervuilde woningen ook beschadigd geraakt. Op verzoek kunnen wij ook zorgen voor de benodigde herstelwerkzaamheden. Met onze hulp kan de woning volgens de eisen worden opgeleverd of verkoop klaar worden gemaakt.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wij bieden u een persoonlijke, servicegerichte werkwijze. Van tevoren spreken wij de ontruiming met u door. U kunt ons van tevoren foto’s sturen en indien gewenst kunnen wij de woning eerst komen bezichtigen. Zo weet u bij aanvang precies waar u aan toe bent. Bij ons geldt altijd: afspraak is afspraak. Wij leveren precies op zoals van tevoren overeen gekomen. Tijdens de ontruiming bieden wij u een vast aanspreekpunt. De kosten van een vervuilde woning ontruimen in Zwolle zijn onder andere afhankelijk van de mate van vervuiling, het soort woning en het aantal kamers. Vanzelfsprekend hanteren wij maatwerk en zullen wij altijd zorgen voor een aantrekkelijke, op maat gemaakte offerte. Deze kunt u geheel vrijblijvend onderstaand aanvragen. Ook kunt u ons bellen op 085 – 13 06 311 of een terugbelverzoek achterlaten.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.