Wij kunnen elke vervuilde woning ontruimen in Veghel. Caswo Woningontruiming beschikt over meer dan 15 jaar ervaring met het ontruimen van (extreem) vervuilde woningen.

Wij halen elke soort woning volgens afspraak binnen 24 uur leeg. Dit doen wij snel, volledig en milieubewust. Wij werken met onze eigen professionals, vrachtwagens en hulpmiddelen.

Heeft u een vervuilde woning in Veghel die moet worden ontruimd? Wij bieden u de beste service en de scherpste prijs. Wij ontruimen al woningen vanaf 450 euro (zie hier onze prijsindicaties). Niet vervuilde inventaris van waarde kan door ons worden opgekocht.

Vraag direct een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen twee uur antwoord. Bellen is uiteraard altijd sneller: wij helpen u graag direct.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe wij uw vervuilde woning ontruimen in Veghel

Aan het ontruimen van een vervuilde woning zijn risico’s en gevaren verbonden. Uw vervuilde woning in Veghel ontruimen, is dan ook een taak voor een ervaren specialist. Wij kunnen elke vervuilde woning binnen 24 uur ontruimen. Dit doen wij effectief, snel, maar ook veilig met het oog op inventaris, personen en milieu.

Wij ontruimen vervuilde woningen voor particulieren, maar ook voor onder andere bewindvoerders, de woningbouw en vastgoedbeheerders. Het ontruimen van meerdere woningen tegelijk is voor ons geen probleem. Wij beschikken over de mensen en de middelen om dit naar volle tevredenheid voor u uit te voeren.

Specialismen bij het ontruimen van vervuilde woningen

Bij het ontruimen van een vervuilde woning komt meer kijken dan bij een reguliere woningontruiming. Vanwege de gezondheids- en veiligheidsrisico’s, maar ook vanwege het feit dat er wellicht aanvullende diensten nodig zijn om de woning oplever klaar of verkoop klaar te krijgen. Daarom zijn wij u naast het ontruimen van de woning indien gewenst van dienst met:

Wanneer wij uw vervuilde woning ontruimen in Veghel, zorgen wij van tevoren altijd voor een helder plan van aanpak. U kunt ons via WhatsApp of e-mail indien gewenst foto’s sturen van de woning, zodat wij een goed geprijsde offerte op maat voor u kunnen verzorgen. Het is ook mogelijk dat wij de woning komen bezichtigen. Beginnen wij eenmaal met de woningontruiming, dan wordt u volledig ontzorgd. Terwijl wij de woning leegruimen, kunt u zich op andere belangrijke zaken richten. Heeft u desondanks een vraag? Wij bieden u een vast aanspreekpunt. Wij vertrekken pas zodra de woning helemaal leeg is en volledig naar wens en volgens afspraak bezemschoon is opgeleverd.

De kwaliteit van Caswo Woningontruiming

Kiezen voor Caswo Woningontruiming voor uw woningontruiming in Veghel, betekent kiezen voor kwaliteit. U bent bij ons altijd verzekerd van:

 • Een geheel gratis en vrijblijvende offerte
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • De beste service en prijzen
 • Antwoord binnen 2 uur
 • Een volledige ontruiming binnen 24 uur
 • Een persoonlijke, prettige werkwijze met een vaste contactpersoon en aanspreekpunt
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.