Hoe krijgt u uw vervuilde woning in Leiden leeg? Een woning ontruimen kan al een behoorlijke klus zijn, laat staan wanneer de woning ernstig vervuild is. Voor het ontruimen van vervuilde woningen kunt u bij Caswo Woningontruiming terecht. Of het nu gaat om een licht vervuilde woning, een zwaar vervuilde woning of een extreem vervuilde woning: wij krijgen de woning altijd binnen de deadline leeg. Ook wanneer er sprake is van spoed.

Een vervuilde woning in Leiden ontruimen

Wanneer wij uw vervuilde woning in Leiden ontruimen, zorgen wij er dus voor dat dit altijd binnen de afgesproken deadline in orde komt. Wij bieden u 100% oplevergarantie. Wij werken volgens een vooraf opgesteld plan. Dit betekent dat wanneer wij beginnen aan de ontruiming, al van tevoren in kaart is gebracht hoe wij de opdracht aan gaan pakken. Wij weten welke spullen er ontruimd dienen te worden en waar naartoe deze moeten worden afgevoerd. Vervuilde inventaris wordt naar het recyclingperron gebracht, evenals eventueel afval.

Een vervuilde woning in Leiden schoonmaken

Wanneer wij een vervuilde woning in Leiden ontruimen, zorgen wij ervoor dat deze – indien gewenst – ook echt helemaal leeg is. Vanaf dan ziet u echter de ware staat van de woning. Wilt u ook de vervuilde woning zelf laten aanpakken? Dat kan. Als extra dienst bieden wij professionele woningschoonmaak waarmee wij zelfs de meest vervuilde woning weer schoon krijgen. Dat is belangrijk wanneer de woning op een afgesproken wijze moet worden opgeleverd, of wanneer de woning een nieuwe bestemming moet krijgen.

Onze werkwijze

Wij beginnen elke ontruiming van een vervuilde woning in Leiden met een bezichtiging. Dat kan ook digitaal, want u kunt ons foto’s van de woning en de kamers toesturen. Op basis hiervan kunnen wij een plan maken. Dit plan bespreken wij met u en zodra wij aan de slag gaan, wordt u volledig ontzorgd. U hebt waarschijnlijk nog genoeg andere dingen te doen. Wij voeren alles uit zoals vooraf besproken. Hebt u toch nog vragen? Geen probleem: u kunt ons op locatie te allen tijde aanspreken.

Werken met Caswo Woningontruiming biedt u een aantal belangrijke voordelen:

 • Een vast aanspreekpunt
 • Een offerte op maat
 • Ook voor spoedwerkzaamheden: binnen 24 uur
 • Een helder plan vooraf
 • Volledige ontzorging.

De kosten van een vervuilde woning ontruimen (en schoonmaken)

Uiteraard verzorgen wij van tevoren graag geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte voor u. De kosten van het schoonmaken of ontruimen van een vervuilde woning in Leiden, zijn onder andere afhankelijk van de mate van vervuiling, het soort woning en het aantal kamers. Op deze pagina kunt u de globale prijzen bekijken. Vanzelfsprekend hanteren wij maatwerk en zullen wij altijd zorgen voor een aantrekkelijke, op maat gemaakte offerte. U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. Wij nemen binnen twee uur contact met u op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.