– GEMIDDELDE BEOORDELING 4.8/5

Vervuilde woning in ’t Loo ontruimen

Logo_Caswo_vDEF

Vervuilde woning in 't Loo ontruimen

Zit u met een vervuilde woning in ’t Loo in uw maag? Vraagt u zich af hoe u deze woning ooit leeg gaat krijgen, wat er met de vervuilde spullen moet gebeuren en hoe de woning weer schoongemaakt kan worden? Schakel Caswo Woningontruiming in. Wij krijgen elke vervuilde woning in ’t Loo en omgeving leeg en indien gewenst ook schoon. Wij zijn een ervaren allround woningontruimer. 

Ontruiming en schoonmaak

Dankzij onze ruime ervaring weten wij wat ervoor nodig is om elke vervuilde woning snel, volledig, maar ook veilig en milieubewust te ontruimen. Maar wat nu wanneer de woning zelf ook vervuild is? Dat is geen probleem. Optioneel kunnen wij zorgen voor schoonmaak, het verwijderen van vloeren en uitvoeren van herstelwerkzaamheden.

 

Offerte voor ontruimen vervuilde woning in 't Loo

Wilt u een vervuilde woning in ’t Loo laten ontruimen? Neem dan contact op met Caswo Woningontruiming. U kunt een afspraak maken voor bezichtiging van de woning. Wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag deze dan aan en wij verzorgen zo snel mogelijk een persoonlijke, scherp geprijsde offerte.

Onze werkwijze bij het ontruimen van een vervuilde woning in ’t Loo

Het succesvol en snel ontruimen van uw vervuilde woning in ’t Loo begint met een goede voorbereiding. Dankzij onze ervaring weten wij wat de mogelijke uitdagingen zijn. Wij weten welke vragen wij u moeten stellen. Indien mogelijk komen wij de woning eerst van tevoren bezichtigen. Als alternatief kunt u ons foto’s van de woning sturen via e-mail of WhatsApp. Dit helpt bij het bepalen van de juiste aanpak.

Op de dag van de ontruiming van de vervuilde woning in ’t Loo werken wij volgens plan. Zo weet u waar u aan toe bent en heeft u de zekerheid dat wij de ontruiming voor de afgesproken deadline uitvoeren. U wordt volledig ontzorgd en hebt nergens omkijken naar. Alle inventaris wordt op afgesproken wijze afgevoerd. Mocht er ondans de vervuiling nog bruikbare inventaris zijn, dan schenken wij deze aan goede doelen.

De vervuilde woning wordt voor de overeengekomen deadline en geheel volgens afspraak opgeleverd. Dit houdt in dat wij de woning bezemschoon opleveren. Indien gewenst kunnen wij ook extra werkzaamheden uitvoeren om de woning weer klaar te maken voor gebruik, verkoop of verhuur.

 

vervuilde woning ontruimen

Wat kost een vervuilde woning in 't Loo ontruimen?

 

Uiteraard verzorgen wij van tevoren graag geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte voor u. De kosten van het ontruimen van een vervuilde woning in ’t Loo zijn onder andere afhankelijk van de mate van vervuiling, het soort woning en het aantal kamers. Op deze pagina kunt u de globale prijzen bekijken. Vanzelfsprekend hanteren wij maatwerk en zullen wij altijd zorgen voor een aantrekkelijke, op maat gemaakte offerte. U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. Wij nemen binnen twee uur contact met u op.

Wij kunnen elke vervuilde woning in 't Loo ontruimen

Caswo Woningontruiming kan elke vervuilde woning in ’t Loo ontruimen. Denk onder andere aan de onderstaande situaties:

 • Een gebrekkige staat door verwaarlozing of niet-bewoning
 • Vervuiling veroorzaakt door bewoning en structureel niet schoonmaken
 • Beschadigingen door vervuiling
 • Een woning die door iventaris, troep of afval niet goed toegankelijk is
 • Schade door rook of lekkages
 • De aanwezigheid van ongedierte
 • Vervuiling veroorzaakt door huisdieren
 • Schimmel or andere organische aantasting
 • (Ondefinieerbare) stankoverlast
 • Overstromingen door problemen met de riolering
 • Verontreiniging na lijkvinding  / onopgemerkt overlijden

Vervuilde woning in 't Loo schoonmaken

Indien alleen het ontruimen van de vervuilde woning nog niet genoeg is, kunnen wij ook de vervuilde woning in ’t Loo schoonmaken. Dit doen wij op professionele wijze. Wij zorgen ervoor dat alle verontreiniging volledig wordt verwijderd. Zichtbare (en onzichtbare) verontreiniging wordt effectief aangepakt en eventuele nare geuren worden geneutraliseerd.

De woning weer bewoonbaar maken

Is er naast ontruiming en schoonmaak nog meer nodig om de woning op het gewenste niveau op te leveren? Ook daarmee zijn wij u van dienst. Zo kunnen wij vloeren verwijderen (ook van de trap) en de woning helemaal kaal opleveren. Ook het uitvoeren van herstelwerkzaamheden behoort tot de mogelijkheden. Zo is de woning weer klaar voor bewoning. Wij kunnen de woning zelfs helemaal verkoopklaar of verhuur klaar maken.