Zoekt u een oplossing voor uw vervuilde woning in Groningen? Wilt u deze laten ontruimen? Neem dan direct contact op met Caswo Woningontruiming. Wij kunnen elke vervuilde woning in Groningen volledig naar wens ontruimen. Wij werken snel, secuur, grondig, veilig en milieubewust. Of het nu gaat om een appartement op de bovenste verdieping of een vrijstaande woning aan de rand van de stad: wij krijgen elke woning leeg en indien gewenst schoon.

Een vervuilde woning in Groningen ontruimen

Een vervuilde woning in Groningen ontruimen vereist de expertise van een ervaren ontruimer. Vervuilde woningen ontruimen is een van onze specialiteiten. Ook wanneer het gaat om een extreem vervuild huis. Wij zorgen ervoor dat alle inboedel vakkundig wordt verwijderd en de woning helemaal leeg wordt gehaald. Daarbij wordt u volledig ontzorgd. Terwijl wij aan het werk zijn, kunt u zich bezighouden met andere dingen. Wij vertrekken pas wanneer u 100% tevreden bent. Daar zullen wij te allen tijde binnen de deadline voor zorgen. Ook wanneer er sprake is van spoed.

Een vervuilde woning in Groningen schoonmaken

Een woning die door de jaren heen niet goed is verzorgd, kan behoorlijk vervuild zijn geraakt. Zelfs wanneer deze wordt leeggeruimd (wij kunnen ook afval afvoeren) kan het zo zijn dat de woning nog niet aan uw eisen voldoet, omdat deze nog te vervuild is. Daarom bieden wij u optioneel ook schoonmaak van de vervuilde woning. Met onze hulp wordt elke vervuilde woning in Groningen weer zo goed als nieuw. Dat is belangrijk wanneer u de woning wilt verhuren, verkoop klaar wilt maken of natuurlijk zelf wilt betrekken.

Onze werkwijze

Wanneer u uw woning aan ons toevertrouwt, weet u zeker dat deze in kundige handen is. Het is onze missie om u volledig te ontzorgen. U schakelt ons in, laat ons het werk doen en krijgt er een lege en indien gewenst schone woning voor terug. Hebt u toch vragen? Geen enkel probleem: u kunt altijd bij ons terecht. Wij zorgen van tevoren dat u op de hoogte bent van ons plan van aanpak. Om alles zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, kunnen wij de woning van tevoren inspecteren of kunt u ons via e-mail of WhatsApp foto’s sturen. Zo weten wij van tevoren wat ons te wachten staat en kunnen wij zorgen voor een zo snel mogelijke ontruiming.

Werken met Caswo Woningontruiming biedt u een aantal belangrijke voordelen:

 • Een vast aanspreekpunt
 • Een offerte op maat
 • Ook voor spoedwerkzaamheden: binnen 24 uur
 • Een helder plan vooraf
 • Volledige ontzorging

De kosten van een vervuilde woning ontruimen (en schoonmaken)

Uiteraard verzorgen wij van tevoren graag geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte voor u. De kosten van het schoonmaken of ontruimen van een vervuilde woning in Groningen, zijn onder andere afhankelijk van de mate van vervuiling, het soort woning en het aantal kamers. Op deze pagina kunt u de globale prijzen bekijken. Vanzelfsprekend hanteren wij maatwerk en zullen wij altijd zorgen voor een aantrekkelijke, op maat gemaakte offerte. U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. Wij nemen binnen twee uur contact met u op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.