Hoe zorgt u ervoor dat uw vervuilde woning in Eindhoven op tijd leeg wordt geruimd en/of schoon wordt gemaakt? Dit kunt of wilt u wellicht niet zelf doen. Daarom kunnen wij u helpen. Als allround woning ontruimingsbedrijf kunnen wij u zowel met woningschoonmaak als met woningontruiming van dienst zijn. Ook wanneer de woning ernstig of extreem vervuild is. Wij zorgen er altijd voor dat de woning geheel naar wens en volgens afspraak binnen de deadline wordt opgeleverd.

Een vervuilde woning in Eindhoven schoonmaken

Zelf uw vervuilde woning in Eindhoven schoonmaken, is waarschijnlijk geen optie. Zeker wanneer de woning ernstig vervuild is, kan het lastig zijn om te bepalen waar u moet beginnen en hoe u alles schoon krijgt. Voor ons zijn dit echter dagelijkse werkzaamheden. Wanneer wij uw vervuilde woning in Eindhoven schoonmaken, weet u zeker dat uw woning grondig en volledig gereinigd wordt, binnen de gestelde deadline. Ook wanneer er sprake is van spoed.

Een vervuilde woning in Eindhoven ontruimen

Nog lastiger dan een woning die vervuild is grondig schoonmaken, is deze ontruimen. Het ontruimen van woningen is onze core business. Uw vervuilde woning in Eindhoven ontruimen, is voor ons dan ook routinewerk. Hoe vervuild uw woning ook is. Wij zorgen voor een duidelijk plan vooraf, een vast aanspreekpunt en een woningontruiming waarbij u volledig ontzorgd wordt. Wij ontruimen snel, efficiënt en milieubewust en gaan pas weg wanneer alles volgens afspraak verlopen is.

Onze werkwijze

Uw vervuilde woning in Eindhoven is bij ons in vakkundige handen. Gebruik het formulier onder aan de pagina om vandaag nog een vrijblijvende en persoonlijke offerte te ontvangen. Wij antwoorden binnen twee uur. U kunt ons via de mail of WhatsApp voorzien van extra informatie, zoals foto’s van de woning. Zo kunnen wij zorgen voor een goede offerte en een duidelijk plan van aanpak. Wanneer wij starten met de schoonmaak en/of ontruiming weet u al precies waar u aan toe bent en kunt u zich richten op andere belangrijke zaken. Hebt u een vraag? Geen probleem: u hebt op locatie een vast aanspreekpunt.

De voordelen van werken met Caswo Woningontruiming:

 • Een vast aanspreekpunt
 • Een offerte op maat
 • Ook voor spoedwerkzaamheden: binnen 24 uur
 • Een helder plan vooraf
 • Volledige ontzorging.

Een vervuilde woning schoonmaken/ontruimen: de kosten

De kosten van het schoonmaken of ontruimen van een vervuilde woning, zijn onder andere afhankelijk van de mate van vervuiling, het soort woning en het aantal kamers. Op deze pagina kunt u de globale prijzen bekijken. Vanzelfsprekend hanteren wij maatwerk en zullen wij altijd zorgen voor een aantrekkelijke, op maat gemaakte offerte.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.