Hebt u een vervuilde woning in Deventer die snel leeg moet? Moet deze daarnaast wellicht ook worden schoongemaakt? Caswo Woningontruiming regelt het voor u. Elke vervuilde woning in Deventer krijgen wij indien gewenst binnen 24 uur leeg. U kunt altijd rekenen op goede communicatie, een duidelijk plan vooraf en een scherpe, vooraf afgesproken prijs.

Een vervuilde woning in Deventer ontruimen

Het kan zo zijn dat er spoed komt kijken bij het ontruimen van uw vervuilde woning in Deventer. Ook in het geval van spoed hebt u bij ons de zekerheid dat de woning voor de afgesproken deadline leeg komt. Wij bieden u zelfs opleveringsgarantie in spoedgevallen. Uw gehele ontruiming verzorgen wij met onze eigen mensen en middelen. Wij beschikken over alle benodigde ervaring om zelfs een zwaar vervuilde woning te ontruimen of een extreem vervuilde woning te ontruimen.

Een vervuilde woning in Deventer schoonmaken

Als allround woning ontruimingsspecialist kan Caswo u met diverse extra’s van dienst zijn. Een van deze extra’s is professionele schoonmaak van vervuilde woningen. Ook uw vervuilde woning in Deventer krijgen wij helemaal schoon. Dat is belangrijk, want het kan natuurlijk zo zijn dat u de woning zo snel mogelijk weer nodig hebt voor een (nieuwe). Wanneer wij uw vervuilde woning professioneel schoonmaken, is deze direct weer gereed om in te richten voor een nieuwe bestemming. Zo kunnen wij de woning opleveren volgens de eisen van de woningbouw (en daarvoor eventueel herstelwerkzaamheden uitvoeren), of kunnen wij de woning verkoop klaar maken.

Onze werkwijze

Bij Caswo Woningontruiming hechten wij veel waarde aan een prettige samenwerking. Een goede, open communicatie is daarbij essentieel Wij zorgen van tevoren altijd voor een helder plan. U kunt ons van tevoren foto’s toesturen. Dit kan via WhatsApp of e-mail. Ook kunnen wij vooraf de woning bezoeken en inspecteren. Wij zorgen voor een helder plan dat van tevoren met u wordt besproken, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Werken met Caswo Woningontruiming biedt u een aantal belangrijke voordelen:

 • Een vast aanspreekpunt
 • Een offerte op maat
 • Ook voor spoedwerkzaamheden: binnen 24 uur
 • Een helder plan vooraf
 • Volledige ontzorging

De kosten van een vervuilde woning ontruimen (en schoonmaken)

Uiteraard verzorgen wij van tevoren graag geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte voor u. De kosten van het schoonmaken of ontruimen van een vervuilde woning in Deventer, zijn onder andere afhankelijk van de mate van vervuiling, het soort woning en het aantal kamers. Op deze pagina kunt u de globale prijzen bekijken. Vanzelfsprekend hanteren wij maatwerk en zullen wij altijd zorgen voor een aantrekkelijke, op maat gemaakte offerte. U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. Wij nemen binnen twee uur contact met u op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.