Logo_Caswo_vDEF

Verhuisbedrijf

Verhuizingen zijn drukke en vaak stressvolle aangelegenheden. Niet voor ons. Caswo Ontruimingen is namelijk een verhuisbedrijf dat verder kan gaan dan alleen spullen van A naar B verplaatsen. Onze ervaren verhuizers worden ingeschakeld wanneer er behoefte is aan de best mogelijke verhuisservice. Wij kunnen verhuizingen namelijk combineren met een woningontruiming of onze andere specialiteiten.

Waarom Caswo als verhuisbedrijf? Wij denken met u mee

Niet elke verhuizing verloopt volgens een eenvoudig plan. Soms is het leegruimen van een woning een specialistische klus. Wij komen dit zeer vaak tegen: wanneer een woning (ernstig) vervuild is, of bijvoorbeeld bij seniorenverhuizingen, waarbij een deel gewenst is in de nieuwe woonruimte en wellicht een deel naar familie gaat. Ook komt het voor dat er meer wordt gevraagd dan alleen het leeghalen van het huis en het overbrengen van de inventaris van A naar B. In alle gevallen waarin u twijfelt of u behoefte hebt aan meer dan een standaard verhuisservice, belt u ons. Ook wanneer u wel een reguliere verhuizing uit te voeren hebt, zijn wij u overigens met net zoveel plezier en kunde van dienst.

De kern van elke verhuizing is natuurlijk het verhuizen van spullen van de oude naar de nieuwe woning of het oude naar het nieuwe (bedrijfs)pand. Wij voeren alle verhuizingen zeer secuur en snel uit, met respect voor uw eigendommen. De echte meerwaarde van ons verhuisbedrijf wordt duidelijk wanneer er rondom de verhuizing nog meer dient te gebeuren. Ons verhuisbedrijf kan de verhuizing namelijk combineren met de diensten die wij als allround ontruimingsbedrijf leveren, zoals:

Uw verhuizing is in de beste handen

Bij ons is uw verhuizing dus in de beste handen. Wij zijn altijd in staat om u te ontzorgen. Daarbij hechten wij veel waarde aan een prettige samenwerking en transparantie. Daarom kunnen wij ook altijd van tevoren een vaste prijsafspraak maken. Voor een vaste prijs voeren wij binnen de gestelde termijn alle door u gewenste werkzaamheden uit. Bel ons voor een kennismaking of vrijblijvende offerte.

Ons verhuisbedrijf biedt verhuizingen met extra service, zoals verkoopklaar maken van de woning, herstelwerkzaamheden en schoonmaak. Bel ons en wij helpen u. Wij werken door heel Nederland.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.