√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Zorgkamer ontruimen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een zorgkamer ontruimen is een bijzondere vorm van woningontruiming. Vanwege de combinatie van twee factoren kan het voor u zeer belastend zijn. Er rust namelijk vaak een behoorlijke tijdsdruk op, maar daarnaast dient de zorgkamer soms ook nog eens te worden ontruimd onder droevige omstandigheden. Er kan dan ook niet altijd van u en/of uw familie worden verlangd dat de zorgkamer wordt ontruimd. Toch zal dit moeten gebeuren. Wij weten precies wat er komt kijken bij het ontruimen van een zorgkamer. Met onze hulp wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich bezighouden met andere zaken. Het is voor u waarschijnlijk al druk en emotioneel genoeg.

Wilt u een zorgkamer laten ontruimen? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte voor u. Is er sprake van spoed? Bel ons dan direct op telefoonnumer 085 130 6311.

Zorgkamer ontruimen

1. Vrijblijvende offerte

2. Akkoord

3. Ontruiming binnen de deadline

4. Volledige ontzorging

5. Oplevering zoals afgesproken

Wij kunnen elke zorgkamer ontruimen (ook bij spoed)

Wanneer een zorgkamer ontruimd dient te worden, wordt hiervoor vaak een redelijke termijn gesteld. Desondanks kan dit zorgen voor stress. De zorgkamer ontruimen is namelijk meestal niet de enige taak die moet worden uitgevoerd. Wilt u deze ontruiming daarom het liefst uitbesteden aan een specialist? Caswo Woningontruiming staat voor u klaar. Vanzelfsprekend kunnen wij elke zorgkamer ontruimen. Dit doen wij ook bij spoed. Indien nodig krijgen wij de kamer binnen 24 uur helemaal leeg en leveren wij deze bezemschoon op.

Voor, tijdens en na het ontruimen dragen wij zorg voor heldere, prettige communicatie. U krijgt een vast aanspreekpunt waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Wij werken altijd discreet en houden rekening met de omstandigheden. Om u volledig te ontzorgen, geven wij altijd oplevergarantie. Zo hebt u de zekerheid dat de ontruiming binnen de gestelde deadline volledig wordt afgerond.

De extra diensten die wij kunnen leveren

In het gunstigste geval dient de kamer alleen ontruimd te worden. Dit betekent dat wij alle inventaris op de correcte wijze afvoeren, uiteraard in overleg met u. Inventaris die moet worden bewaard, wordt veilig apart gehouden en inventaris die verwijderd dient te worden, wordt aangeboden bij goede doelen. Het komt echter vaak voor dat er aanvullende diensten nodig zijn. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Eén van de extra’s die wij u bieden, is grondige schoonmaak. Ook kunnen wij vloerbedekking en vloeren verwijderen. Wij kunnen een zorgkamer ontruimen na overlijden van de bewoner/bewoonster, maar kunnen ook de ontruiming van een zorgkamer combineren met een verhuizing naar een nieuw onderkomen.

Direct contact of een gratis offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.