√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Wietplantage ontruimen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een wietplantage ontruimen één van de specialiteiten van Caswo Woningontruiming. Een wietplantage ontruimen is anders dan de meeste ontruimingen. Het uitvoeren hiervan is een echt specialisme. Naast alle elementen die ook bij een reguliere woningontruiming een rol spelen, komen bij de ontruiming van een wietplantage nog extra zaken kijken. Wij hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om een illegale wietkwekerij snel, grondig en naar volle tevredenheid te ontruimen.

Moet u een wietkwekerij laten ontruimen? Neem dan contact met ons op. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

1. Vrijblijvende offerte

2. Akkoord

3. Ontruiming binnen de deadline

4. Volledige ontzorging

5. Oplevering zoals afgesproken

Het is goed mogelijk dat er (grote) spoed komt kijken bij het ontruimen van een gevonden wietkwekerij. Ook bij spoed staan wij voor u klaar. Wij kunnen indien nodig elke wietplantage binnen 24 uur ontruimen. Is er sprake van spoed, dan raden wij aan om ons te bellen in plaats van het formulier in te vullen. U krijgt ons dan direct te spreken zodat wij snel kunnen schakelen. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 07:00 en 22:00 op telefoonnummer 085-13 06 311.

Wat houdt een wietplantage ontruimen in?

Het komt helaas regelmatig voor dat eigenaren die een woning verhuren worden geconfronteerd met een illegale wietplantage in hun pand. De verhuurder is te goeder trouw en heeft geen idee dat huurders bezig zijn met illegale praktijken. Vaak komt de aanwezigheid van een illegale wietkwekerij aan het licht wanneer zich een probleem heeft voorgedaan. De politie heeft de kwekerij ontdekt, buren hebben geklaagd over overlast, het energieverbruik wijkt af of er is brand uitgebroken. Wellicht zijn huurders ineens met de noorderzon vertrokken.

Caswo Woningontruiming kan elke wietplantage ontruimen. Een wietkwekerij ontruimen, is echt een specialisme. Hier komt namelijk meer bij kijken dan bij een reguliere ontruiming. Een illegale wietplantage is vaak overvol, vervuild en soms zelfs gevaarlijk. Lampen, apparatuur en elektronica zijn vaak illegaal of amateuristisch aangesloten. Ook kan de stroomvoorziening illegaal en onveilig zijn en kennen wij zelfs voorbeelden waarbij boobytraps worden gebruikt.

Wanneer wij een wietplantage leegruimen, zorgen wij ervoor dat er geen enkel spoor achterblijft en dat de ruimte gereed wordt gemaakt voor een juiste bestemming. Dus: helemaal leeg, schoon en waar nodig hersteld. Ook bij spoed kunt u op ons rekenen.

Wat gebeurt er met de wietplanten en overige spullen?

Wanneer wij een wietkwekerij ontruimen, zorgen wij voor een ruimte die weer perfect wordt opgeleverd. Dit begint allemaal met het correct verwijderen van alle spullen. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat alle inventaris correct wordt afgevoerd. Dit geldt ook voor de wietplanten. Regelmatig werken wij hierbij samen met de autoriteiten. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de politie bepaalde spullen in beslag wil nemen voor onderzoek. De ontruiming wordt conform de wensen en eisen van betrokken autoriteiten uitgevoerd, waarbij spullen kunnen worden vernietigd, afgevoerd over overgedragen.

Waarom u voor ons kiest voor het leeghalen van een wietplantage

Voor het ontruimen van wietpanden, zeker wanneer het grote plantages betreft, kunt u het beste een specialist inschakelen. Het leeg en schoon krijgen van een pand waarin een wietplantage heeft gezeten, is een zware klus. Voor u als beheerder of verhuurder van het pand, was het waarschijnlijk een hele schok om te ontdekken dat uw woning of pand gebruikt werkt voor het kweken van wiet. Wij zorgen ervoor dat u zich verder niet met de ontruiming van het pand bezig hoeft te houden: wij doen dit van A tot Z.

Wanneer wij een wietplantage ontruimen, is het natuurlijk eerst zaak om de ruimte of ruimtes helemaal leeg te krijgen. De potten en (restanten van) lampen en andere apparatuur worden door ons snel en vakkundig afgevoerd. Bovendien weten wij hoe dit veilig dient te gebeuren. In een wietkwekerij treft men regelmatig onveilige apparatuur, barricades en boobytraps aan. Wanneer al het puin is geruimd en de ruimte leeg is, beginnen wij met de schoonmaak. Vaak zijn wietplantages zeer sterk vervuild. Wij weten wat erbij komt kijken om deze ruimtes echt schoon te krijgen. Wij laten de ruimte netjes en bezemschoon achter. Hebt u behoefte aan extra services, bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden of schoonmaak, dan kunnen wij u hierbij ook van dienst zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.