√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Vloeren verwijderen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Vloeren verwijderen is bij een ontruiming of verhuizing vaak één van de lastigste en meest tijdrovende klussen. Schakel daarom Caswo Woningontruiming in. Of er nu eerst een woning moet worden leeggeruimd of dat deze al leeg is en wij alleen nog de vloeren moeten verwijderen: op ons kunt u rekenen. Wij kunnen alle soorten vloeren verwijderen: parket, laminaat, pvc, tegels, linoleum, kurk, vinyl vloerbedekking en trapbekleding. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

1. Vrijblijvende offerte

2. Akkoord

3. Ontruiming binnen de deadline

4. Volledige ontzorging

5. Oplevering zoals afgesproken

Wij kunnen alle vloeren verwijderen

Van een enkele kamer of trap tot het strippen van alle vloeren uit een compleet pand: wij zijn uw partner. Wij kunnen uw vloeren, vloerbedekking of trapbekleding verwijderen als onderdeel van een complete woningontruiming, maar zijn ook beschikbaar voor deze losse diensten.

Heeft u een vloer, vloerbedekking of trapbekleding die eruit moet? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wij verzorgen met plezier een vrijblijvende en persoonlijke offerte van u. Is er sprake van spoed? Belt u ons dan direct.

 

Trapbekleding verwijderen

Ook trapbekleding verwijderen maakt onderdeel uit van onze diensten. Gelukkig, want trapbekleding verwijderen is zonder de juiste middelen en ervaring vaak een hele opgave waar bijna iedereen zich op verkijkt. Wij doen dit netjes, volledig en snel en laten uw trap schoon achter.

Direct contact of een gratis offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.