√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Vervuilde woning ontruimen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een vervuilde woning ontruimen is een echt specialisme. Wij beschikken over alle ervaring, know how en middelen om een vervuilde woning te ontruimen. Zelfs wanneer het gaat om een zeer ernstig vervuilde woning. Wij vertellen u op deze pagina graag hoe het ontruimen van vervuilde woningen in zijn werk gaat en hoe wij u kunnen helpen.

Mocht u behoefte hebben aan ontruiming van een vervuilde woning, weet dan dat u ons altijd kunt bereiken. Wij staan voor u klaar. Vaak is er bij het leeghalen van zeer vervuilde woningen sprake van schaamte. Dat hoeft niet. Het is ons werk en in de ruim vijftien jaar dat Caswo inmiddels bestaat, hebben wij alles al gezien en meegemaakt. Pak dus de telefoon op of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte en wij helpen u verder. Wij krijgen elke vervuilde woning leeg en – indien gewenst – schoon

1. Vrijblijvende offerte

2. Akkoord

3. Ontruiming binnen de deadline

4. Volledige ontzorging

5. Oplevering zoals afgesproken

Wij kunnen elke vervuilde woning ontruimen

Het ontruimen van vervuilde woningen is één van onze specialiteiten. Wij weten hoe wij dit aan moeten pakken en wat hiervoor nodig is. Bij het ontruimen van een ernstig vervuilde woning is veiligheid van groot belang. Wij weten immers nooit wat wij aantreffen. Daarom is het ook niet verstandig om zelf de woning leeg te halen. U weet niet op wat voor gevaarlijke verrassingen u stuit. Wij beschikken over de kennis, ervaring, mensen en middelen om elke vervuilde woning snel maar veilig te ontruimen.

Wanneer spreekt men van een vervuilde woning?

Wat is een vervuilde woning precies? Daar heeft misschien iedereen zo zijn of haar eigen opvatting over. Wat de één te smerig voor woorden vindt, valt voor de ander nog wel mee. Toch is het voor uw begrijp belangrijk om te weten wat wij als een vervuilde woning of ernstig vervuilde woning zien. Dit is van invloed op uw aanvraag en uw verwachtingen. Wilt u een offerte aanvragen, dan wilt u weten of u dit moet doen voor een reguliere woning, of dat er sprake is van het ontruimen van een vervuilde woning. Onderstaand geven wij u enkele voorbeelden van vervuilde woningen zoals wij die regelmatig aantreffen.

In de regel gaat het om een woning die dusdanig vuil of aangetast is dat er geen sprake is van een normale ontruiming. Normaal wil zeggen dat wij inboedel zonder noemenswaardige problemen of bijzonderheden kunnen afvoeren en dat dit leidt tot het gewenste resultaat. Dus inventaris kan direct en veilig worden afgevoerd en de woning wordt achtergelaten in een bruikbare staat. Of het nu gaat om oplevering aan de woningbouw of verhuurder, oplevering voor verhuur of verkoop of voor directe (her)bewoning. Wij leveren altijd bezemschoon op, maar bij woningen die vervuild zijn, is dit vaak niet genoeg. Kortom: een vervuilde woning ontruimen betekent dat er sprake is van een ontruiming waarbij er extra aandacht en werkzaamheden nodig zijn om het gewenste of vereiste opleverniveau te krijgen. Het kan dan gaan om de volgende vormen van vervuiling:

 

 • Een gebrekkige staat door verwaarlozing of niet-bewoning
 • Vervuiling veroorzaakt door bewoning en structureel niet schoonmaken
 • Beschadigingen door vervuiling
 • Een woning die door iventaris, troep of afval niet goed toegankelijk is
 • Schade door rook of lekkages
 • De aanwezigheid van ongedierte
 • Vervuiling veroorzaakt door huisdieren
 • Schimmel or andere organische aantasting
 • (Ondefinieerbare) stankoverlast
 • Overstromingen door problemen met de riolering
 • Verontreiniging na lijkvinding  / onopgemerkt overlijden

Direct contact of een gratis offerte

Onze werkwijze

Stap 1: u vraagt een vrijblijvende offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website. Wij nemen vervolgens contact met u op om u enkele gerichte vragen stellen om een goed beeld te vormen. Het belangrijkste voor ons is dat wij de woning kunnen zien. Dat kan met eigen ogen. Wij spreken graag een moment af om de woning te komen bezichtigen. Op die manier kunnen wij snel een volledige en persoonlijke offerte voor u samenstellen. Is het niet mogelijk om (op korte termijn) de woning te komen bezichtigen, dan kunt u ons ook foto’s mailen of sturen via WhatsApp. Wij gebruiken deze foto’s om een zo volledig mogelijk beeld te vormen en snel een goede offerte uit te brengen.

Stap 2: duidelijke afspraken en planning

Voordat wij daadwerkelijk de vervuilde woning gaan ontruimen, zorgen wij voor een duidelijke planning en maken wij heldere afspraken met u. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Wij spreken af wanneer wij gaan ontruimen en leggen een deadline vast. Wij zorgen ervoor dat deze deadline altijd wordt gehaald.

Stap 3: wij ontruimen de vervuilde woning zoals afgesproken

Op de dag van de ontruiming beginnen wij zoals afgesproken. Uw aanwezigheid is niet vereist. Het enige dat wij nodig hebben, is toegang tot de woning en alle kamers die moeten worden ontruimd. Gedurende de ontruiming heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Wanneer u vragen hebt, kunt u altijd bij ons terecht.

Wij voeren de ontruiming van de vervuilde woning uit zoals afgesproken. Inventaris wordt op correcte wijze afgevoerd. Waar mogelijk schenken wij inboedel altijd aan goede doelen. Bij een ernstig vervuilde woning is de kans alleen vaak groot dat ook de inventaris te ernstig vervuild is. In dat geval zullen wij de inventaris milieubewust afvoeren.

Stap 4: controle en oplevering

Nadat de vervuilde woning is ontruimd, controleren wij samen met u of aan alle afspraken voldaan is. Wanneer u 100% tevreden bent, ronden wij de opdracht af

De vervuilde woning is leeg. Wat nu?

Wanneer wij uw vervuilde woning ontruimen, zorgen wij er altijd voor dat de woning wordt opgeleverd zoals gewenst of geeist. Dat kan erop neerkomen dat wij de vervuilde woning alleen leeghalen. Vaak hebben onze klanten nog aanvullende wensen. Ook deze zullen van tevoren met u worden besproken. Wij bieden u verschillende diensten die ervoor zorgen dat een vervuild huis kan worden opgeleverd zoals gewenst. Het ontruimen van de vervuilde woning is stap 1 en heeft prioriteit. Daarbij eindigt het vaak niet. Wanneer de inboedel is afgevoerd en de woning helemaal leeg is, is de woning zelf vaak ook nog (ernstig) vervuild. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

De vervuilde woning schoonmaken

Wanneer de woning volledig is ontruimd, kunnen wij de vervuilde woning indien gewenst schoonmaken. Dit doen wij met onze eigen mensen en met behulp van professionele apparatuur. Natuurlijk komt daar ook vaak handwerk bij kijken. Zo kunnen wij keukens, badkamers en sanitair professioneel, grondig en volledig reinigen. Daarnaast kunnen wij met behulp van de juiste apparatuur ook wanden, plafonds, vloeren en vloerbedekking schoonmaken.

Vloeren en vloerbedekking verwijderen

Wanneer vloeren en vloerbedekking ernstig is vervuild, is er vaak geen andere optie dan deze te verwijderen. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Ook trapbekleding valt onder deze service. Wij zorgen ervoor dat alles volledig wordt verwijderd en wordt afgevoerd.

Afbraakwerkzaamheden en herstelwerkzaamheden

Moeten wij een stap verder gaan dan het verwijderen van vloeren uit de vervuilde woning? Dan heeft u daar geen andere partij voor nodig. Wij kunnen indien gewenst afbraak- en afvoerwerkzaamheden verrichten. Denk aan het verwijderen van keukens en bouwsels, maar ook aan het verwijderen van lampen, schroeven, pluggen en nog veel meer. Wij kunnen een vervuilde woning helemaal strippen. Ook kunnen wij de benodigde herstelwerkzaamheden uitvoeren om de woning op het gewenste of vereiste niveau voor oplevering te krijgen. Denk aan het herstellen van gaten.

Lijkvinding: een speciaal soort vervuilde woning

Een vervuilde woning ontruimen is soms een gebeurtenis waarbij emoties komen kijken. Er is namelijk een situatie ontstaan die niemand heeft gewild. Daarom hechten wij ook zoveel belang aan een prettige communicatie en persoonlijke werkwijze. Er is echter nog een speciaal soort ontruiming van een vervuilde woning waar wij helaas eens in de zoveel tijd mee te maken krijgen. Wij hebben het over het ontruimen en schoonmaken van een woning na lijkvinding. Dit is een uitzonderlijke situatie die vraagt om een echte specialist die niet alleen grondig, maar ook discreet en met respect voor alle betrokkenen kan werken. U kunt op deze pagina meer lezen over woningontruiming na lijkvinding.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.