√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Seniorenwoning ontruimen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wanneer wij een seniorenwoning ontruimen, ontlasten wij alle betrokkenen. Van senioren kan niet meer worden verwacht dat zij zelf hun verhuizing kunnen uitvoeren. Daarom wordt vaak een beroep gedaan op familie. Het is prettiger om dit aan de Caswo specialisten over te laten. Waar de familie veel tijd moet investeren in het klaarmaken van de woning en het controleren of alles volgens de eisen van de woningbouw, eigenaar of verhuurder wordt gedaan, is het veel eenvoudiger om ons als specialist in te schakelen. Wij voeren de ontruiming van elke seniorenwoning snel, kundig en tegen een vooraf afgesproken prijs uit.

Moet u binnenkort of juist met spoed een seniorenwoning ontruimen? Neem dan contact op met Caswo Woningontruiming. Wij komen graag langs en bespreken uw wensen en behoeften. Wij maken van tevoren een duidelijke prijsafspraak zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag deze dan aan en wij verzorgen zo snel mogelijk een persoonlijke, scherp geprijsde offerte.

 

Seniorenwoning

1. Vrijblijvende offerte

2. Akkoord

3. Ontruiming binnen de deadline

4. Volledige ontzorging

5. Oplevering zoals afgesproken

De ontruiming van de seniorenwoning is bij ons in goede handen

Wij begrijpen als geen ander dat emoties kunnen komen kijken bij een seniorenontruiming. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een huis leeghalen na overlijden. Wanneer wij een woning leegruimen na overlijden, doen wij dit altijd discreet, met minimale overlast en met respect voor aanwezigen en nabestaanden. Wij ontzorgen u, zodat u zich volledig kunt richten op de zaken die uw aandacht vereisen.

Moet er een verhuizing worden uitgevoerd, bijvoorbeeld naar een kleinere (aanleun)woning of naar een tehuis, dan kunnen wij u in het gehele proces ontzorgen. Dit houdt in dat wij niet alleen de woning volledig leegruimen; wij laten deze ook achter op de gewenste of vereiste manier. In sommige gevallen betekent dit dat de woning verkoopklaar moet worden gemaakt. In andere gevallen dient de woning te worden opgeleverd volgens de eisen van de eigenaar, verhuurder of woningbouw. Wij geven altijd een oplevergarantie. U hebt nergens omkijken naar: wij zorgen ervoor dat de woning volledig leeg en bezemschoon wordt achtergelaten.

Extra werkzaamheden

Bij het ontruimen van een seniorenwoning zijn er soms extra werkzaamheden nodig om de woning weer in de juiste staat te krijgen. Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Zo kunnen wij onder andere alle soorten vloeren en trapbekleding verwijderen, herstelwerkzaamheden uitvoeren of zorgen voor professionele schoonmaak.

Inboedel opslag is mogelijk

Weet u nog niet precies wat er moet gebeuren met (een deel van) de inboedel? Het is mogelijk om de inboedel van de seniorenwoning tijdelijk bij ons op de slaan. Zo hoeft u zich ook daar geen zorgen om te maken.

Direct contact of een gratis offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.