Menu

Uw bedrijfsontruiming in kundige handen

Bij een bedrijfsontruiming komt heel wat kijken. De belangen zijn vaak groot. Gaat het om een bedrijfsverhuizing, dan hebt u voor de ontruiming van uw oude pand waarschijnlijk een strikte deadline en een strakke planning. Caswo Ontruimingen begrijpt dit. Wij zorgen altijd voor een snelle, strakke bedrijfsontruiming waarbij u gefocust kunt blijven op uw zaak en bedrijfsvoering.

Hoe wij de perfecte bedrijfsontruiming verzorgen

Misschien staat u op het punt om uw eerste bedrijfsontruiming uit te laten voeren. U weet waarschijnlijk niet wat hier allemaal bij komt kijken, wat er geregeld moet worden en welke zaken over het hoofd gezien kunnen worden. Dat hoeft ook niet. U schakelt ons in zodat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over uw ontruiming. Bedrijfsontruimingen maken deel uit van onze dagelijkse werkzaamheden. Neemt u daarom in een vroeg stadium contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om u te bezoeken. Wanneer wij op locatie zijn, kunnen wij u adviseren. Ook kunnen wij direct prijsafspraken met u maken. Wij werken tegen een vaste, vooraf afgesproken prijs.

In aanloop naar de daadwerkelijke ontruiming, kunnen wij u helpen bij het maken van een plan van aanpak. U kunt hierbij vertrouwen op onze ervaring, kennis en kunde. Op de afgesproken datum voeren wij de werkzaamheden voor u uit en zorgen wij ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Een bedrijfsontruiming is meer dan alleen leeghalen

Een goede bedrijfsontruiming betekent negen van de tien keer dat er meer moet gebeuren dan louter het leeghalen van het pand. Of het nu een kantoorontruiming of de ontruiming van een ander soort bedrijf betreft: het kan zo zijn dat er bepaalde wensen zijn omtrent oplevering van het pand, of dat hier zelfs eisen aan worden gesteld. Het is voor u goed om te weten dat u Caswo Ontruimingen voor elke opdracht kunt benaderen. Standaard leveren wij elke ruimte bezemschoon op, maar indien gewenst, kunnen wij ook schoonmaak verzorgen en aanvullende werkzaamheden uitvoeren, zoals het verwijderen van vloeren, vloerbedekking of trapbekleding en het uitvoeren van herstelwerkzaamheden.. Tevens verzorgen wij uw buitenterrein in de ruimste zin.

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u hulp nodig met uw bedrijfsontruiming? Neem contact op met Caswo Ontruimingen. Wij bezoeken u op locatie, vertellen u precies wat wij voor u kunnen betekenen en spreken een vaste prijs met u af waarbinnen alle werkzaamheden vallen.

Een bedrijfsontruiming is meer dan alleen het leeghalen van een pand. Wij weten wat hierbij komt kijken en ontzorgen u volledig. Wij werken tegen scherpe prijzen.

Voor:                                                       Na:

Een bedrijfsruimte voor bedrijfsontruiming   Een bedrijfsruimte na de bedrijfsontruiming
  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.