√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Welkom bij Caswo Woningontruiming

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Caswo Woningontruiming is al meer dan 15 jaar een vertrouwde en gerespecteerde specialist. Wij zijn een familiebedrijf, begonnen in de regio Gelderland, maar inmiddels werkzaam in heel Nederland. Wij hebben vestigingen in Herveld, Apeldoorn, Den Bosch, Utrecht en Zwolle. Wilt u uw woning snel en efficiënt ontruimd hebben? Zoek dan niet verder! Ons woningontruimingsbedrijf garandeert dat uw woning binnen de afgesproken deadline leeggehaald zal zijn. Wij werken met een heldere offerte vooraf en een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan garant voor persoonlijk contact en goede service met altijd een vast aanspreekpunt op locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning.

Alles weten over woningontruiming?

Wilt u alles weten over onze diverse specialisaties en de soorten woningontruiming die wij kunnen uitvoeren?  Lees dan over alle mogelijkheden op de pagina Alles over woningontruiming.

Tuinontruiming

Als allround ontruimingbedrijf kunnen wij u niet alleen van dienst zijn met het ontruimen en netjes opleveren van de woning, maar ook met de tuin. Een goede tuinontruiming kan net zo belangrijk zijn als een woningontruiming. De tuin ontruimen en opruimen kan namelijk een belangrijke rol spelen in het verkoopklaar maken van de woning , net als het ontruimen en herstellen van het interieur. Misschien bent u bij het verlaten van de woning wel verplicht om de tuin volgens een eerder gemaakte afspraak op te leveren. Onze tuinontruiming zorgt hiervoor.

 

Tuinontruiming omvat alle tuinwerkzaamheden

Bij tuinontruimingen kan heel wat komen kijken. Wat er ook moet gebeuren in uw tuin: wij zorgen ervoor. Indien gewenst laten wij de tuin netjes en verzorgd achter, maar ook als de tuin echt helemaal leeg moet, verzorgen wij dit voor u.

Bomen en beplanting verwijderen

Heeft u bomen en/of planten die uit de tuin verwijderd moeten worden? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben de mensen en de middelen om dit snel en efficient te doen. Wij zorgen voor verwijdering en correcte afvoer van al het groen.

Bestrating verwijderen

Alle vormen van bestrating kunnen wij verwijderen tijdens uw tuinontruiming. Wij verwijderen tegels en voeren deze af. Ook grind wordt geheel door ons verwijderd.

Tuinmeubilair verwijderen

Heeft u tuinmeubilair waar u vanaf moet? Wij voeren al uw tuinmeubilair af. Is het meubilair nog goed en vertegenwoordigt dit nog waarde, dan kunnen wij dit ook voor u opkopen. Dit geldt voor al uw inboedel van waarde.

Schuttingen verwijderen

Schuttingen verwijderen is vaak een tijdrovende klus, maar wel een belangrijk onderdeel van uw tuinontruiming. Wij kunnen schuttingen in hun geheel verwijderen, dus inclusief fundering. Daarbij gaan wij indien gewenst voorzichtig tewerk en zorgen wij ervoor dat u de schutting kunt hergebruiken als u dit wilt.

Bouwsels afbreken en afvoeren

Voor uw tuinontruiming moeten misschien ook tuinhuisjes of andere bouwsels worden verwijderd. Ook daar zorgen wij voor.

Tuinherstel is ook mogelijk

Wij kunnen niet alleen uw tuinontruiming uitvoeren; ook tuinherstel is mogelijk. Om de woning verkoopklaar te maken, is het belangrijk dat de tuin er netjes bijstaat. Wanneer potentiële kopers een overwoekerde, rommelige of vieze tuin zien, zal dit hen wellicht afschrikken. Ook wanneer er moet worden voldaan aan eisen van de woningbouw op het gebied van oplevering, kan een tuinontruiming nodig zijn. De woningbouw kan immers eisen om de tuin weer in een originele of neutrale staat terug te brengen. Dit betekent dat wij niet alleen elementen kunnen verwijderen, maar bijvoorbeeld ook weer de originele schuttingen kunnen terugplaatsen.

Maak een afspraak voor de ontruiming

Bij alles wat wij doen, staat u ontzorgen voorop. Dankzij onze jarenlange ervaring en allround kennis en kunde gaan wij altijd netjes en snel te werk. Hoe groot of klein de tuin ook is en welke werkzaamheden ook benodigd zijn: wanneer wij uw tuin ontruimen of uw tuin opruimen, gebeurt dit altijd grondig en wordt aan alle eisen voldaan.

Hebt u behoefte aan een tuinontruiming, alleen of als onderdeel van een totale woningontruiming? Maak een afspraak met Caswo Ontruimingen: wij komen graag bij u langs voor een bezichtiging en maken voor u een scherpe prijs waarbinnen alle werkzaamheden worden uitgevoerd.