Seniorenwoning / zorgkamer ontruimen Zwartebroek

Moet u een seniorenwoning of zorgkamer ontruimen in Zwartebroek? Dan bent u van harte welkom om direct contact op te nemen met Caswo Woningontruiming. Vul ons offerteformulier in om een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen. U kunt ons ook direct bellen op telefoonnummer 085-1306311.

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Caswo Woningontruiming is gespecialiseerd in alle vormen van huisontruiming. Wij kunnen elke soort woningontruiming voor u uitvoeren. Ook gespecialiseerde ontruimingen, zoals het leegruimen van een seniorenwoning of zorgkamer. Hier komt vaak net even iets meer bij kijken. Wij zijn uiteraard ook beschikbaar in Zwartebroek. Met ons eigen team zorgen wij voor een volledige ontruiming die helemaal volgens uw wensen en eisen verloopt. Ontzorgen is wat wij doen. Wij kunnen indien gewenst veel extra diensten leveren en u vrijwel alles uit handen nemen.

Seniorenwoning of zorgkamer

Seniorenwoning ontruimen in Zwartebroek

Wij kunnen elke seniorenwoning ontruimen in Zwartebroek. Of het nu gaat om een woonhuis, appartement of ander type woning. Van senioren kan niet worden verwacht dat zij zelf hun woning ontruimen. Ook niet van familie of vrienden. Daarom staan wij als specialist voor u klaar.

Wij leveren altijd maatwerk. Dit betekent dat wij van tevoren goed met u in kaart brengen wat er moet gebeuren. Wij brengen de werkzaamheden helder in kaart en leggen deze vast. Dit plan spreken wij met u door. Zo weet u waar u aan toe bent. Wij zijn direct ook transparant over de kosten. U ontvangt van ons een heldere offerte met een goede totaalprijs. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan wij aan de slag met de ontruiming van uw seniorenwoning in Zwartebroek.

Tijdens de ontruiming voeren wij alle werkzaamheden precies uit zoals van tevoren afgesproken. U heeft daarbij een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Wij ontzorgen u volledig en dragen zorg voor een goede afvoer van uw inventaris. Zo kunnen wij een verhuizing uitvoeren en uw inboedel overbrengen naar een nieuw adres. Wij kunnen ook inboedel opkopen of inboedel die u niet meer nodig hebt afvoeren of schenken aan het goede doel.

Zijn er afspraken gemaakt over het opleveren van de woning? Dan zorgen wij ervoor dat ook dat wordt geregeld. Standaard leveren wij de woning bezemschoon op. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor het verwijderen van vloeren, uitvoeren van herstelwerkzaamheden, een tuinontruiming of professionele schoonmaak. Alles is mogelijk en u heeft nergens omkijken naar. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden voor de afgesproken deadline perfect zijn uitgevoerd.

Zorgkamer ontruimen in Zwartebroek

Een andere specialiteit van ons is het ontruimen van zorgkamers. Hierbij komt vaak tijdsdruk kijken. Bovendien moeten deze ontruimingen vaak worden uitgevoerd onder droevige omstandigheden. Als familielid of nabestaande heeft u ongetwijfeld andere zaken aan uw hoofd. Schakel daarom Caswo Woningontruiming in voor het ontruimen van een zorgkamer in Zwartebroek. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken, terwijl wij de zorgkamer helemaal voor u leeghalen en opleveren zoals vereist door de zorginstelling. Wij kunnen dit zelfs binnen 24 uur voor u uitvoeren. Alle inventaris wordt afgevoerd en de zorgkamer wordt opgeleverd in overleg met – en conform de eisen van – de zorginstelling.

Heeft u nog niet besloten wat er moet gebeuren met inventaris? Dat is geen probleem. Wanneer wij een zorgkamer ontruimen in Zwartebroek en nog niet duidelijk is wat er met de spullen moet gebeuren, kunnen wij deze voor u tijdelijk opslaan.

Neem contact met ons op

Moet u een seniorenwoning ontruimen in Zwartebroek of zorgkamer ontruimen in Zwartebroek? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel ons op 085 – 13 06 311. Ook voor een reguliere woningontruiming in Zwartebroek kun u uiteraard contact met ons opnemen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.