Seniorenontruiming

Van senioren kan niet meer worden verwacht dat zij zelf hun verhuizing kunnen uitvoeren. Daarom wordt vaak een beroep gedaan op familie. Het is prettiger om dit aan de Caswo specialisten over te laten. Waar de familie veel tijd moet investeren in het klaarmaken van de woning en het controleren of alles volgens de eisen van de woningbouw wordt gedaan, is het veel eenvoudiger om ons als specialist in te schakelen. Bel daarom Caswo Ontruimingen om een seniorenontruiming uit te voeren. Wij doen dit snel, kundig en tegen vooraf afgesproken prijs.

Voor                                                        Na

   

Elke seniorenontruiming is bij ons in goede handen

Moet er een verhuizing worden uitgevoerd, bijvoorbeeld naar een kleinere (aanleun)woning of naar een tehuis, dan kunnen wij de ontruiming van de seniorenwoning voor onze rekening nemen. Dit houdt in dat wij niet alleen de woning volledig leegruimen; wij laten deze ook achter op de gewenste of vereiste manier. In sommige gevallen betekent dit dat de woning verkoopklaar moet worden gemaakt. In andere gevallen dient de woning te worden opgeleverd volgens de eisen van de woningbouw. Wij geven altijd een oplevergarantie voor de woningbouw. U hebt nergens omkijken naar: wij zorgen ervoor dat de woning volledig leeg en bezemschoon wordt achtergelaten.

Soms zijn er bepaalde werkzaamheden die nodig zijn om de woning weer in de juiste staat te krijgen,. Ook hiermee kan Caswo Ontruimingen u van dienst zijn. Zo verzorgen wij onder andere het dichten van gaten in muren en plafonds, vloeren verwijderen, kroonsteentjes plaatsen, gordijnrails verwijderen, maar ook zorgt Caswo Ontruimingen voor schoonmaak en tuinwerkzaamheden. Mocht er overbodige inventaris zijn die niet wordt meeverhuisd, dan voeren wij deze voor u af.

Discreet het huis leeghalen na overlijden

Wij begrijpen als geen ander dat emoties kunnen komen kijken bij een seniorenontruiming. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een huis leeghalen na overlijden. Wanneer wij een woning leegruimen na overlijden, doen wij dit altijd discreet, met minimale overlast en met respect voor aanwezigen en nabestaanden. Wij ontzorgen u, zodat u zich volledig kunt richten op de zaken die uw aandacht vereisen.

Plan een afspraak voor uw seniorenontruiming

Hebt u binnenkort of met spoed een seniorenontruiming uit te voeren, neem dan contact met CASWO ONTRUIMINGEN op om een afspraak te plannen. Wij komen graag langs en bespreken uw wensen en behoeften. Wij maken van tevoren een DUIDELIJKE prijsafspraak zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Elke seniorenontruiming is bij ons in goede handen. Wij werken snel, discreet en tegen een vooraf afgesproken prijs. Neem contact met ons op.

 

 

Caswo Woningontruiming

Caswo woningontruiming bus

Bredestraat-Zuid 38
6674 LB Herveld
info@caswo.nl
085 – 13 06 311

Werkzaam door heel Nederland
 Altijd gratis offerte
 Achteraf betalen
 Diverse specialisaties
 Meer dan 15 jaar ervaring
 Volledig ontzorgd van A tot Z

Gratis vrijblijvende offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.