Schoonmaak

Wanneer u aan een woningontruiming denkt, ziet u wellicht voor u hoe inventaris wordt afgevoerd, bouwsels worden afgebroken en afgevoerd en vertrekken weer worden hersteld, door bijvoorbeeld vloeren en trapbekleding te verwijderen. Dat is inderdaad de kern van de meeste woningontruimingen. Maar een ontruiming betekent meer dan alleen spullen weghalen en kamers herstellen. Schoonmaakwerkzaamheden horen hier vaak ook bij.

De schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen leveren

Wanneer Caswo Ontruimingen uw woningontruiming verzorgt, kunnen wij ook zorgen voor alle benodigde schoonmaakwerkzaamheden. Standaard bij al onze ontruimingen, is dat wij de woning bezemschoon achterlaten. Dit betekent dat alle achtergebleven puin en resten netjes worden opgeruimd. Alle kamers worden geveegd en er gaat ook even een doekje over bijvoorbeeld de wastafel, het toilet en het keukenblad.

In de meeste gevallen zijn deze schoonmaakwerkzaamheden toereikend, maar het kan natuurlijk zo zijn dat u extra wensen hebt of dat er door beherende instanties extra eisen worden gesteld. Ook in die gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen zorgen voor een grondige schoonmaak van de woning zodat deze perfect schoon wordt opgeleverd.

Schoonmaak bij ernstige vervuiling

Met regelmaat worden wij ook ingeschakeld voor schoonmaak bij ernstig vervuilde woningen. Ernstige vervuiling kan door meerdere redenen ontstaan zijn. Vaak komt dit door de opeenstapeling van jarenlange gebrekkige zorg voor de woning. Bij ernstige vervuiling kunt u denken aan vetresten, schimmel, vervuiling door het houden van dieren en rookaanslag.
Wij beschikken over jarenlange ervaring in alle facetten van woningontruiming, dus ook op het gebied van schoonmaak. Indien nodig, kunnen wij u zelfs van dienst zijn met professionele schoonmaak. Ons team zal dan met professionele apparatuur en reinigings- en ontsmettingsmiddelen ervoor zorgen dat zelfs zwaar vervuilde woningen weer schoon worden. Ook na calamiteiten kunnen wij zorgen voor grondige en discrete schoonmaak.

Bespreek uw wensen met ons

Hebt u behoefte aan woningschoonmaak bij uw ontruiming? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en eisen. Wij komen graag bij u langs om de locatie te bezichtigen en te inventariseren welke schoonmaakwerkzaamheden plaats moeten vinden voor het gewenste resultaat. Voor uw totale woningontruiming, dus ook voor de schoonmaak van de woning, kunnen wij een scherpe all-in prijs voor u verzorgen.

Contact met Caswo Woningontruiming

Dagelijks bereikbaar van 07:00 – 22:00
Koen Schouten
085 – 13 06 311
Stuur een WhatsApp bericht

Caswo 5 sterren review

Super vlotte verhuizing gehad door Caswo Woningontruiming. Nette afhandeling en vriendelijk personeel.” – Ronald

Caswo 5 sterren review

Onze ervaring met Caswo is zeer positief. De communicatie en service zijn uitstekend.” – Alex

Caswo 5 sterren review

De ontruiming kon zeer snel worden uitgevoerd. Zeer vriendelijk bedankt voor de uitstekende service!” – Jim

Caswo 5 sterren review

Caswo ontruimingen heeft ons enorm geholpen om de woning van onze moeder bezemschoon op te leveren.” – Laura

Caswo 5 sterren review

Geweldig geholpen door Caswo. Heel erg tevreden met het leeg maken van de woning van mijn vader.” – Marijke

Caswo 5 sterren review

Het huis is bezemschoon opgeleverd en kan het zo terug geven aan de woningbouw. Ze hebben zelfs de galerij en lift schoon gemaakt.” – Erwin

Caswo 5 sterren review

Alles vriendelijk en met goede communicatie. Bravo! Ik beveel Caswo van harte aan voor een ontruiming.” – Jan Willem

Caswo 5 sterren review

De opdracht is snel en vakkundig uitgevoerd, niets was hen teveel. Ik kan het bedrijf aan een ieder aanbevelen, hele prettige mensen met veel kennis van zaken.” – Peter