Welkom bij Caswo Woningontruiming

Welkom bij Caswo Woningontruiming. Laat uw woning ontruimen door een specialist met meer dan 15 jaar ervaring en de beste service & prijzen. Caswo Woningontruiming werkt door heel Nederland. U kunt ons telefonisch bereiken tussen 07:00 en 22:00 uur. Ook kunt u via de website direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak boeken om te bellen, te videobellen of een woning te bezichtigen.

Over Caswo Woningontruiming en uw woning ontruimen

 

Caswo Woningontruiming is een allround woningontruimer die u in kunt schakelen voor alle vormen van woning ontruimen (woningen en particuliere gebouwen). Met Caswo Bedrijfsontruimingen ontruimen wij alle soorten bedrijfsgebouwen. 

 

Wanneer wij uw woning ontruimen, ontzorgen wij u volledig. Dat is onze belofte. Van het maken van de planning tot het bezemschoon opleveren van de laatste ruimte: uw woning ontruimen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

 

Kwaliteit en zekerheid

Wij beschikken over jarenlange ervaring op alle gebieden van woningontruiming. Dit geeft u de zekerheid van kwaliteit. Wanneer wij uw woningontruiming uitvoeren, bent u altijd verzekerd van scherpe prijzen. Wij spreken vooraf een prijs met u af. Binnen deze prijs verrichten wij al onze werkzaamheden. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. U weet altijd waar u aan toe bent. Onze ontruiming is pas voltooid wanneer alle afspraken zijn nagekomen en u 100% tevreden bent.

 

Woningen ontruimen van A tot Z

 

Wij verzorgen uw woningontruiming van A tot Z. Dit betekent dat wij u volledig ontzorgen. Wij zorgen vooraf voor een helder plan en werken stapsgewijs volgens dit plan. Onze specialisten zijn u van dienst bij alle aspecten die bij uw woningontruiming of kantoorontruiming komen kijken. Dit betekent ook dat wij u zeer veel verschillende specialiteiten kunnen bieden.

 

Wanneer wij uw woning ontruimen willen wij u daarnaast zo goed mogelijk van dienst zijn met optionele extra werkzaamheden rondom uw huisontruiming. Daarom kunt u ons ook inschakelen voor:

Wij vinden service belangrijk

Wij vinden goede service net zo belangrijk als de kwaliteit van onze werkzaamheden. Wij doen altijd ons uiterste best om het gehele proces van de ontruiming zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Dat betekent onder andere dat wij u een vast aanspreekpunt bieden, waar u altijd met eventuele vragen terecht kunt. Bij ons kunt u rekenen op een heldere, informele communicatie.

Uw woningontruiming in vijf stappen

Stap 1: vraag een vrijblijvende offerte aan

Via het formulier onderaan deze pagina kunt u direct een geheel gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. U hoeft nog geen details over uw woningontruiming in te voeren. Wij vragen alleen uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en de gemeente waarin de ontruiming plaatsvindt.

Stap 2: wij nemen contact met u op

Wanneer u uw aanvraag verstuurd hebt, nemen wij dezelfde dag nog contact met u op. Gewoonlijk binnen 2 uur. Wij bespreken de woningontruiming met u. U kunt ons al uw vragen stellen en wij geven u de informatie die u nodig hebt. Tijdens dit gesprek komen de details van de ontruiming aan bod, zodat wij een goede offerte voor u kunnen samenstellen. Indien gewenst of nodig kan de woning ook worden bezichtigd, of kunt u ons foto’s van de woning mailen of versturen via WhatsApp.

Stap 3: u ontvangt een persoonlijke, vrijblijvende offerte

Nadat wij de details van uw woningontruiming hebben geïnventariseerd, ontvangt u snel daarna een persoonlijke, vrijblijvende offerte. Hierin staat welke werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren en, indien er al een datum of deadline bekend is, wanneer wij dit doen. U kunt altijd rekenen op een goede, eerlijke totaalprijs voor uw woningontruiming. Zonder kleine lettertjes: afspraak is afspraak. Heeft u inventaris van waarde? Wij kunnen deze opkopen. De waarde hiervan wordt in het voorstel verrekend met de kosten van uw woningontruiming.

Stap 4: akkoord en vastleggen datum

Na acceptatie van de offerte maken wij de datum definitief. Wij leggen de afspraken schriftelijk met u vast, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Stap 5: ontruiming volgens afspraak

Op de afgesproken datum voeren wij uw woningontruiming volgens afspraak en voor de deadline uit. Wij ontzorgen u volledig: u heeft nergens omkijken naar. Ook eventuele extra diensten die zijn overeengekomen worden door ons uitgevoerd. Heeft u tijdens de huisontruiming vragen? Wij bieden u altijd een vast aanspreekpunt op locatie. De ontruiming is pas afgerond wanneer wij pand bezemschoon opleveren en u 100% tevreden bent.

Caswo Woningontruiming voordelen