Over Caswo Woningontruiming

Caswo Woningontruiming is een allround woningontruimingsbedrijf dat u in kunt schakelen voor alle vormen van ontruiming van woonpanden en kantoren. Wij voeren inventaris en bouwsels af, voeren herstelwerkzaamheden en tuinwerkzaamheden uit en laten de woning in de vereiste staat achter.

Kwaliteit en zekerheid

Wij beschikken over jarenlange ervaring op alle gebieden van woningontruiming. Dit geeft u de zekerheid van kwaliteit. Wanneer wij uw woningontruiming uitvoeren, bent u altijd verzekerd van scherpe prijzen. Wij spreken vooraf een prijs met u af. Binnen deze prijs verrichten wij al onze werkzaamheden. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. U weet altijd waar u aan toe bent. Onze ontruiming is pas voltooid wanneer alle afspraken zijn nagekomen en u 100% tevreden bent.

Ontruimingen van A tot Z

Wij verzorgen ontruimingen van A tot Z. Dit betekent dat wij u volledig ontzorgen. Wij zorgen vooraf voor een helder plan en werken stapsgewijs volgens dit plan. Onze specialisten zijn u van dienst bij alle aspecten die bij uw woningontruiming of kantoorontruiming komen kijken. Dit betekent dat u kunt rekenen op:

  • Volledige ontruiming van het pand
  • Ontruimen van de tuin
  • Schoonmaak naar behoefte (standaard bezemschoon, grondige of professionele reiniging op verzoek)
  • Hergebruik van inboedel waar mogelijk
  • Zeer veel extra diensten en specialisaties
  • Het afvoeren van overtollige inboedel

Wij vinden service belangrijk

Wij vinden goede service net zo belangrijk als de kwaliteit van onze werkzaamheden. Wij doen altijd ons uiterste best om het gehele proces van de ontruiming zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Dat betekent onder andere dat wij u een vast aanspreekpunt bieden, waar u altijd met eventuele vragen terecht kunt. Bij ons kunt u rekenen op een heldere, informele communicatie.

 

Caswo Woningontruiming

Caswo woningontruiming bus

Bredestraat-Zuid 38
6674 LB Herveld
info@caswo.nl
085 – 13 06 311

Werkzaam door heel Nederland
 Altijd gratis offerte
 Achteraf betalen
 Diverse specialisaties
 Meer dan 15 jaar ervaring
 Volledig ontzorgd van A tot Z

Gratis vrijblijvende offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.