Opkoper inboedel
In combinatie met woningontruiming

Caswo Woningontruiming is beschikbaar als opkoper van inboedel, wanneer wij tevens een ontruiming voor u uitvoeren. Wij kunnen inboedel opkopen van particulieren en bedrijven in combinatie met een woningontruiming of bedrijfsontruiming. Wij zijn dus geen partij die losse inboedel opkoopt. Wij bieden u altijd een eerlijke, marktconforme prijs voor uw nog bruikbare inboedel. Dit kunnen wij garanderen omdat wij officieel inboedel mogen taxeren. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan 085-13 06 311 en wij staan u direct te woord. Het is mogelijk om ons foto’s te sturen van te verkopen inboedel zodat wij u een goed bod kunnen doen. Ook kunnen wij een afspraak maken om de spullen eerst te komen bezichtigen. Opkoop van inboedel is mogelijk door heel het land.

Opkoper inboedel

Wij kunnen alle inboedel opkopen. Zolang de spullen bruikbaar zijn en nog economische waarde hebben, ontvangt u van ons altijd een realistisch bod. Opkoop van inboedel is mogelijk met zeer veel verschillende spullen. Bij een inboedelopkoper denkt men vaak aan een opkoper van meubels. Wij kunnen echter veel meer inboedel opkopen dan meubels alleen. Denk daarbij onder andere aan:

  • Auto’s en andere voertuigen
  • Boten
  • Kantoorartikelen
  • Elektronica
  • Kunst
  • Meubels
  • Sieraden
  • Gereedschappen

Alles wordt geregeld bij inboedel opkoop

Als opkoper van inboedel bieden wij u dezelfde service als bij de rest van uw woningontruiming. Wij halen alle opgekochte spullen op en nemen deze mee. U heeft nergens omkijken naar en uiteraard zijn aan de inboedel opkoop voor u geen verdere kosten kosten verbonden. Sterker nog: door (een deel van) uw inboedel op te laten kopen, daalt de prijs van uw ontruiming. De waarde van de opgekochte inboedel wordt namelijk verrekend met de prijs van de ontruiming.

Als inboedelopkoper geven wij uw spullen een tweede leven

Nog bruikbare inboedel weggooien is zonde. Als inboedelopkoper geven wij uw spullen een tweede leven. Met het opkopen van uw inboedel dragen wij bij aan een circulaire economie. Dit leidt tot minder afval. Spullen waar u vanaf moet of wilt, krijgen een nieuwe bestemming. Bovendien ontvangt u een mooi bedrag voor de verkoop van uw inboedel.

Opkoper van inboedel is beter dan de kringloop

Mensen brengen vaak de inboedel waar zij vanaf willen naar de kringloop. Opkoop van inboedel via Caswo Woningontruiming is in alle opzichten beter dan de kringloop. Bij ons hoeft u geen spullen klaar te zetten. Ook vragen wij als opkoper van inboedel uiteraard geen voorrijkosten voor het ophalen van uw spullen. Wilt u uw spullen naar de kringloop brengen, dan kost laten ophalen vaak geld. Indien dit niet zo is, dient u vaak wel zelf de spullen klaar te zetten. Ook is het soms helemaal niet mogelijk om de spullen op te laten halen en moet u deze zelf komen brengen. Kringloopwinkels geven ook geen geld voor uw spullen. Wij wel.

Hoe werkt inboedel opkoop?

Onze inboedel opkoop werkt eenvoudig en snel.

Eerste stap: neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het formulier onderaan de pagina
Tweede stap: wij beoordelen uw inboedel (aan de hand van foto’s of een bezichtiging)
Derde stap: u ontvangt een vrijblijvend bod
Laatste stap: na acceptatie spreken wij een datum af om de inboedel op te komen halen.

 

Contact met Caswo Woningontruiming

Dagelijks bereikbaar van 07:00 – 22:00
Koen Schouten
085 – 13 06 311
Stuur een WhatsApp bericht

Caswo 5 sterren review

Super vlotte verhuizing gehad door Caswo Woningontruiming. Nette afhandeling en vriendelijk personeel.” – Ronald

Caswo 5 sterren review

Onze ervaring met Caswo is zeer positief. De communicatie en service zijn uitstekend.” – Alex

Caswo 5 sterren review

De ontruiming kon zeer snel worden uitgevoerd. Zeer vriendelijk bedankt voor de uitstekende service!” – Jim

Caswo 5 sterren review

Caswo ontruimingen heeft ons enorm geholpen om de woning van onze moeder bezemschoon op te leveren.” – Laura

Caswo 5 sterren review

Geweldig geholpen door Caswo. Heel erg tevreden met het leeg maken van de woning van mijn vader.” – Marijke

Caswo 5 sterren review

Het huis is bezemschoon opgeleverd en kan het zo terug geven aan de woningbouw. Ze hebben zelfs de galerij en lift schoon gemaakt.” – Erwin

Caswo 5 sterren review

Alles vriendelijk en met goede communicatie. Bravo! Ik beveel Caswo van harte aan voor een ontruiming.” – Jan Willem

Caswo 5 sterren review

De opdracht is snel en vakkundig uitgevoerd, niets was hen teveel. Ik kan het bedrijf aan een ieder aanbevelen, hele prettige mensen met veel kennis van zaken.” – Peter