√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Welkom bij Caswo Woningontruiming

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Caswo Woningontruiming is al meer dan 15 jaar een vertrouwde en gerespecteerde specialist. Wij zijn een familiebedrijf, begonnen in de regio Gelderland, maar inmiddels werkzaam in heel Nederland. Wij hebben vestigingen in Herveld, Apeldoorn, Den Bosch, Utrecht en Zwolle. Wilt u uw woning snel en efficiënt ontruimd hebben? Zoek dan niet verder! Ons woningontruimingsbedrijf garandeert dat uw woning binnen de afgesproken deadline leeggehaald zal zijn. Wij werken met een heldere offerte vooraf en een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan garant voor persoonlijk contact en goede service met altijd een vast aanspreekpunt op locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning.

Alles weten over woningontruiming?

Wilt u alles weten over onze diverse specialisaties en de soorten woningontruiming die wij kunnen uitvoeren?  Lees dan over alle mogelijkheden op de pagina Alles over woningontruiming.

Opkoper inboedel in combinatie met woningontruiming

Caswo Woningontruiming is beschikbaar als opkoper van inboedel, wanneer wij tevens een ontruiming voor u uitvoeren. Wij kunnen inboedel opkopen van particulieren en bedrijven in combinatie met een woningontruiming of bedrijfsontruiming. Wij zijn dus geen partij die losse inboedel opkoopt. Wij bieden u altijd een eerlijke, marktconforme prijs voor uw nog bruikbare inboedel. Dit kunnen wij garanderen omdat wij officieel inboedel mogen taxeren. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan 085-13 06 311 en wij staan u direct te woord. Het is mogelijk om ons foto’s te sturen van te verkopen inboedel zodat wij u een goed bod kunnen doen. Ook kunnen wij een afspraak maken om de spullen eerst te komen bezichtigen. Opkoop van inboedel is mogelijk door heel het land.

 

Wij kunnen inboedel opkopen bij een woningontruiming

Wij kunnen alle inboedel opkopen. Zolang de spullen bruikbaar zijn en nog economische waarde hebben, ontvangt u van ons altijd een realistisch bod. Opkoop van inboedel is mogelijk met zeer veel verschillende spullen. Bij een inboedelopkoper denkt men vaak aan een opkoper van meubels. Wij kunnen echter veel meer inboedel opkopen dan meubels alleen. Denk daarbij onder andere aan:

  • Auto’s en andere voertuigen
  • Boten
  • Kantoorartikelen
  • Elektronica
  • Kunst
  • Meubels
  • Sieraden
  • Gereedschappen

Alles wordt geregeld bij inboedel opkoop

Als opkoper van inboedel bieden wij u dezelfde service als bij de rest van uw woningontruiming. Wij halen alle opgekochte spullen op en nemen deze mee. U heeft nergens omkijken naar en uiteraard zijn aan de inboedel opkoop voor u geen verdere kosten kosten verbonden. Sterker nog: door (een deel van) uw inboedel op te laten kopen, daalt de prijs van uw ontruiming. De waarde van de opgekochte inboedel wordt namelijk verrekend met de prijs van de ontruiming.

Als inboedelopkoper geven wij uw spullen een tweede leven

Nog bruikbare inboedel weggooien is zonde. Als inboedelopkoper geven wij uw spullen een tweede leven. Met het opkopen van uw inboedel dragen wij bij aan een circulaire economie. Dit leidt tot minder afval. Spullen waar u vanaf moet of wilt, krijgen een nieuwe bestemming. Bovendien ontvangt u een mooi bedrag voor de verkoop van uw inboedel.

Opkoper van inboedel is beter dan de kringloop

Mensen brengen vaak de inboedel waar zij vanaf willen naar de kringloop. Opkoop van inboedel via Caswo Woningontruiming is in alle opzichten beter dan de kringloop. Bij ons hoeft u geen spullen klaar te zetten. Ook vragen wij als opkoper van inboedel uiteraard geen voorrijkosten voor het ophalen van uw spullen. Wilt u uw spullen naar de kringloop brengen, dan kost laten ophalen vaak geld. Indien dit niet zo is, dient u vaak wel zelf de spullen klaar te zetten. Ook is het soms helemaal niet mogelijk om de spullen op te laten halen en moet u deze zelf komen brengen. Kringloopwinkels geven ook geen geld voor uw spullen. Wij wel.

Hoe werkt inboedel opkoop?

Onze inboedel opkoop werkt eenvoudig en snel.

Eerste stap: neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het formulier onderaan de pagina
Tweede stap: wij beoordelen uw inboedel (aan de hand van foto’s of een bezichtiging)
Derde stap: u ontvangt een vrijblijvend bod
Laatste stap: na acceptatie spreken wij een datum af om de inboedel op te komen halen.