Bij een woningontruiming wordt niet altijd alle boedel afgevoerd. Het is goed mogelijk dat u nog bruikbare inventaris van waarde heeft. Uw inboedel opkopen is één van de extra diensten die Caswo Woningontruiming u biedt. Maar hoe weet u nu of u een goede prijs krijgt? Wij kunnen uw inboedel taxeren. Dat doen wij niet zomaar: wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring én zijn officieel erkend taxateur. Bij ons heeft u dus de garantie dat u een goede prijs krijgt voor uw inboedel.

Wilt u voor uw woningontruiming of verhuizing uw inboedel laten taxeren? Bel 085 – 13 06 311 of gebruik het onderstaande formulier.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw inboedel taxeren biedt u zekerheid

Wij begrijpen dat het best spannend is om een bod op uw inboedel te accepteren. Als leek weet u wellicht niet precies wat uw inventaris waard is. Wij weten dat wel. Daarom bieden wij u altijd een eerlijke, realistische prijs die recht doet aan de waarde van uw spullen en hun staat. Wij kunnen vrijwel alle inventaris opkopen. Daarbij kunt u denken aan sieraden en meubilair, maar ook aan auto’s, boten of kunst.

Wanneer wij uw inboedel taxeren geven wij u altijd uitleg over de waarde. U bent bovendien tot niets verplicht. Accepteert u het door ons geboden bedrag, dan kan de waarde hiervan worden verrekend met de prijs van uw ontruiming. Wij zorgen er vervolgens voor dat de spullen worden afgevoerd. Of het nu gaat om een complete woningontruiming of een verhuizing: opgekochte inventaris kunnen wij altijd apart houden en voor u afvoeren.

Inboedel taxeren

Taxatie van uw inboedel is eerlijk en objectief

Als erkend taxateur hebben wij een reputatie hoog te houden. Taxatie van uw inboedel is altijd eerlijk en objectief. Dit betekent wellicht dat u meer voor uw inventaris krijgt dan gedacht. Het kan ook voorkomen dat onze taxatie van uw inboedel uiteindelijk lager uitvalt dan u hoopte. Wij bepalen de waarde van uw spullen puur op economische factoren, dus zonder sentiment. Vanzelfsprekend zullen wij altijd ons best doen voor een goede waardebepaling. Er zijn diverse factoren die de waarde van uw inboedel bepalen. Iets als leeftijd kan de prijs laten dalen of juist laten stijgen. Een kunstwerk wordt niet automatisch meer waard wanneer het oud is. Het is echter wel mogelijk. Daarom is het belangrijk dat taxatie van uw inboedel plaatsvindt door een ervaren specialist.

Met meer dan 15 jaar ervaring, een achtergrond in de antiekhandel en status als geautoriseerd taxateur van uw inventaris bent u bij ons verzekerd van een goede, eerlijke waardebepaling.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
  Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.