Inboedel ophalen

Caswo Woningontruiming kan uw inboedel ophalen wanneer wij uw woningontruiming uitvoeren. Wanneer u inventaris heeft waar u afstand van wilt doen, kunt u gebruikmaken van onze inboedel ophaaldienst. Wij leggen u graag uit hoe dit werkt. Nog bruikbare inventaris van waarde kunnen wij opkopen. U ontvangt altijd een eerlijk bod. Dit prijs die wij bieden voor uw inboedel kan in mindering worden gebracht op de prijs van uw woningontruiming. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten ophalen van niet bruikbare inventaris. Caswo Woningontruiming kan namelijk ook uw afval ophalen.

Wanneer kunnen wij uw inboedel ophalen?

Wij kunnen uw inboedel ophalen wanneer deze bruikbaar is en een waarde vertegenwoordigt. Met onze inboedel ophaaldienst ontzorgen wij u. Wij nemen de bruikbare inventaris direct mee en betalen u de overeengekomen prijs. Deze prijs kunnen wij direct verrekenen met de prijs voor uw ontruiming. Hoe meer bruikbare inboedel u heeft, des te voordeliger de kosten voor uw ontruiming dus kunnen uitpakken. De opgekochte inboedel houden wij apart en voeren wij af voor een nieuwe bestemming.

Wij bieden u gemak

Bruikbare inboedel kan uit zeer veel verschillende spullen bestaan. Het kan hierbij gaan om kleinere spullen, zoals elektronica, stoelen of bureaus. Maar ook wanneer de inboedel bestaat uit grotere objecten, kunt u bij ons terecht. Wij bieden u gemak. Indien er spullen gedemonteerd dienen te worden, zorgen wij hiervoor. U hoeft niets te demonteren of voor te bereiden, behalve ervoor te zorgen dat wij bij de spullen kunnen komen. Wij laden deze in en nemen alles voor u mee.

Maak een afspraak

Wilt u dat wij uw inboedel ophalen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee uur contact met ons op. Op het formulier kunt u aangeven om wat voor inboedel het gaat. Hoe specifieker u bent, des te sneller wij u een goed aanbod kunnen doen. U kunt ons ook foto’s van de inventaris sturen via e-mail of WhatsApp. Wilt u direct de mogelijkheden bespreken, dan kunt u ons ook direct bellen op 085-1306311. Tevens kunt u een afspraak maken om teruggebeld te worden.

  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.