Woning verkoop klaar maken

Een woning verkoop klaar maken, is helaas niet altijd eenvoudig. Om een woning goed (dat wil zeggen: snel en tegen een goede prijs) te kunnen verkopen, is het belangrijk dat deze presentabel is. Soms is dat een fluitje van een cent en hoeft er niets te gebeuren, soms vereist dit flink wat werk. In alle gevallen, van kleine klussen tot aan opdrachten waarin dit flink wat werk vereist, kunt u Caswo Ontruimingen inschakelen om een woning verkoop klaar te maken.

Wij doen wat nodig is om uw woning verkoop klaar te maken

Een woning verkoop klaar maken, betekent in sommige gevallen de woning ontruimen. Een oud, vies of ongunstig interieur kan ervoor zorgen dat de woning minder snel wordt verkocht, terwijl potentiële kopers in een lege woning veel eerder het potentieel zien. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten woningontruimingen en zorgen ervoor dat de woning in zeer korte tijd tegen een vooraf afgesproken prijs wordt leeggehaald.

Is het huis leeghalen niet voldoende om de woning verkoop klaar te maken, dan kunnen wij u uiteraard van dienst zijn met tal van andere werkzaamheden die ervoor zorgen dat de woning wel verkoop klaar geraakt. Naast het huis leegruimen kunnen wij u namelijk ook ontzorgen met allerhande herstelwerkzaamheden in en om het huis. Is er sprake van een verwilderde tuin, dan pakken wij deze aan. Moeten vloeren worden verwijderd, dan zorgen wij hiervoor (ook bij trappen). Is de woning vies, dan zijn wij u van dienst met schoonmaakwerkzaamheden. Van het huis leegruimen of het in oude staat terugbrengen, tot een huis verkoop klaar maken: elke opdracht is bij ons altijd in goede handen. Het is ook fijn om te weten dat ongedateerde inventaris aangeboden wordt voor hergebruik.

Snelle service, een prettige werkwijze en een scherpe prijs

Caswo Ontruimingen gaat altijd servicegericht te werk. Dit betekent dat wij vooraf met u de woning bezichtigen. Wij stellen een plan op, vertellen u hoe wij de woning verkoop klaar zullen maken en wat dit u gaat kosten. Op de afgesproken datum voeren wij alle werkzaamheden uit tegen de vooraf afgesproken prijs. U ontzorgen is ons doel. Ontdek het zelf en neem contact met ons op.

Wilt u uw woning helemaal gereed maken voor verkoop? Wij verzorgen dit voor u. U hebt nergens omkijken naar. Wij werken snel, servicegericht en tegen duidelijke prijzen.

 

Caswo Woningontruiming

Caswo woningontruiming bus

Bredestraat-Zuid 38
6674 LB Herveld
info@caswo.nl
085 – 13 06 311

Werkzaam door heel Nederland
 Altijd gratis offerte
 Achteraf betalen
 Diverse specialisaties
 Meer dan 15 jaar ervaring
 Volledig ontzorgd van A tot Z

Gratis vrijblijvende offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.