√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Welkom bij Caswo Woningontruiming

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Caswo Woningontruiming is al meer dan 15 jaar een vertrouwde en gerespecteerde specialist. Wij zijn een familiebedrijf, begonnen in de regio Gelderland, maar inmiddels werkzaam in heel Nederland. Wij hebben vestigingen in Herveld, Apeldoorn, Den Bosch, Utrecht en Zwolle. Wilt u uw woning snel en efficiënt ontruimd hebben? Zoek dan niet verder! Ons woningontruimingsbedrijf garandeert dat uw woning binnen de afgesproken deadline leeggehaald zal zijn. Wij werken met een heldere offerte vooraf en een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan garant voor persoonlijk contact en goede service met altijd een vast aanspreekpunt op locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning.

Alles weten over woningontruiming?

Wilt u alles weten over onze diverse specialisaties en de soorten woningontruiming die wij kunnen uitvoeren?  Lees dan over alle mogelijkheden op de pagina Alles over woningontruiming.

Een goede huisontruiming begint bij een goede voorbereiding

Wie een woning wil laten ontruimen en hiervoor een professionele partij inschakelt, kan rekenen op tal van voordelen. Eén van die voordelen is een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding van uw huisontruiming, betekent dat de ontruiming zelf een stuk soepeler en sneller zal verlopen. Maar hoe zorgt u nu voor een goede voorbereiding en waar dient u rekening mee te houden? Wij weten precies hoe wij dit aan moeten pakken.

De voorbereiding van uw huisontruiming

Weet u dat uw huisontruiming eraan zit te komen en is er geen sprake van spoed? Dan kunt u zorg dragen voor een goede voorbereiding. Dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen: wij helpen u hiermee. Voor u is een woningontruiming waarschijnlijk nieuw. Voor ons is dit een dagelijkse bezigheid en iets waarin wij zijn gespecialiseerd. Wanneer wij uw woning leegruimen, doen wij dit altijd binnen de afgesproken termijn, hoe krap deze ook is. Dit beloven wij niet zomaar: dit garanderen wij u. Een belangrijke reden waarom wij dit kunnen garanderen, is omdat wij weten wat er komt kijken bij een goede voorbereiding.

Wij komen uw woning vooraf bezichtigen

Om ervoor te zorgen dat uw huisontruiming optimaal verloopt, komen wij uw woning vooraf bezichtigen. Hierdoor kunnen wij een goede inventarisatie maken van de mogelijkheden en een gedetailleerd plan opstellen. Vertraging bij het ontruimen van een woning treedt vaak op vanwege onvoorziene omstandigheden of andere verrassingen. Ondanks dat wij over zeer veel ervaring beschikken, vertrouwen wij hier nooit blindelings op. Wij sluiten onvoorziene omstandigheden uit.

Een goede voorbereiding, een helder plan

Zodra wij uw woning hebben bezichtig, zullen wij zorgen voor een plan van aanpak. Dit bespreken wij uiteraard met u. Zo weet u van tevoren wat er gaat gebeuren en waar u aan toe bent. Het resultaat is dat u tijdens de ontruiming nergens omkijken naar hebt. Wij regelen de ontruiming en u kunt zich op andere belangrijke zaken focussen. Hebt u toch een vraag? Geen enkel probleem: wij bieden u namelijk altijd een vast aanspreekpunt.

Hoe zit het bij spoed?

Niet elke huisontruiming is van tevoren te plannen. Soms is er sprake van spoed. Ook dan zullen wij altijd van tevoren zorgen voor een zo goed mogelijke voorbereiding. Zo kunt u ons foto’s mailen of sturen via WhatsApp. Aan de hand hiervan kunnen wij een inschatting maken en weten wij wat ons te wachten staat. In alle gevallen geldt echter dat wij beschikken over alle mensen, middelen, kennis en ervaring om u ook bij een spoedontruiming optimaal van dienst te kunnen zijn.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.