Huis leeghalen

Uw huis leeghalen is een behoorlijke klus. Eentje die u al snel boven het hoofd groeit. Pas wanneer u hiermee aan de slag gaat, merkt u hoeveel spullen u hebt en wat een werk er allemaal komt kijken bij het leeghalen van uw huis. Dat kan ook anders. Schakel Caswo Woningontruiming in. Wij halen uw huis snel leeg. Bovendien kunnen wij u op nog veel meer gebieden van dienst zijn. Zo kunnen wij u helpen met opslag, verhuizen of zelfs inboedel opkopen. Lees verder voor meer informatie of vraag met het onderstaande formulier geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijke, scherpe offerte aan. U kunt ons ook bellen op 085 – 13 06 311.

  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw huis leeghalen: snel en zorgvuldig

Om snel uw huis leeg te kunnen halen, maken wij van tevoren een plan met u. Ook wanneer er sprake is van een spoedontruiming. Samen met u inventariseren wij wat er moet gebeuren en welke spullen moeten worden meegenomen. Misschien gaat het om uw complete inventaris, maar wellicht moeten bepaalde spullen blijven staan. Voordat wij uw huis leeghalen, zorgen wij ervoor dat alles duidelijk is. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook bieden wij u in het hele proces een vast aanspreekpunt. U wordt volledig ontzorgd en kunt uw aandacht richten op andere belangrijke zaken. Wij zorgen ervoor dat uw woning voor de gestelde deadline en geheel volgens afspraak leeg wordt gehaald.

Huis leeghalen

Wat gebeurt er met uw inventaris?

Uw huis leeghalen is de eerste stap. De belangrijke volgende stap is natuurlijk om te bepalen wat er met uw inventaris gebeurt. Ook dit bespreken wij vooraf met u. Zo weten wij of er inventaris moet worden afgevoerd, tijdelijk moet worden opgeslagen (dat kan op onze eigen locatie), er een verhuizing plaats moet vinden of dat er wellicht inventaris door ons wordt opgekocht. Kopen wij inventaris op, dan wordt de opbrengst hiervan verrekend met de kosten voor het leeghalen van uw huis.

Aanvullende diensten naast uw huis leeghalen

Wij kunnen niet alleen uw huis leeghalen, maar u ook helpen met belangrijke aanvullende diensten. Wij zorgen ervoor dat uw huis precies zo wordt achtergelaten als gewenst of vereist. Zo helpen wij u bijvoorbeeld met het opleveren volgens eisen van de woningbouw of verhuurder, of kunnen wij direct herstelwerkzaamheden uitvoeren om uw woning verkoop klaar te krijgen. Ook kunnen wij de tuin ontruimen, zorgen voor schoonmaak , vloeren verwijderen en meer.

Gratis en vrijblijvende offerte

Vul het onderstaande formulier in om een persoonlijke, gratis en geheel vrijblijvende offerte te ontvangen. U kunt ons ook bellen op 085 – 13 06 311. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

  • Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Hoe uitgebreider u uw aanvraag beschrijft, des te beter wij u kunnen helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.