Caswo Woningontruiming is al jaren gespecialiseerd in horeca ontruiming. Wij krijgen elke horeca gelegenheid snel en volledig leeg. Ook kunnen wij inboedel opkopen en u altijd een eerlijke, marktconforme prijs bieden. Veel horeca ondernemingen hebben het momenteel zwaar door de gevolgen van COVID-19. Het coronavirus heeft ertoe geleid dat veel meer restaurants, cafés en andere gelegenheden gedwongen zijn om hun deuren te sluiten. Wij leven mee met alle ondernemers die getroffen zijn. Wij realiseren ons dat veel horeca ontruimingen op dit moment noodgedwongen moeten worden uitgevoerd. Caswo is uw ervaren, betrouwbare en discrete partner in deze zware tijden. Wij zorgen voor een volledige ontruiming met respect voor uw situatie en eigendommen.

Een volledige horeca ontruiming

Als ervaren specialist zorgen wij voor een snelle en volledige horeca ontruiming. Dit betekent dat wij uw pand geheel leeghalen en bezemschoon opleveren in korte tijd. Van tevoren zorgen wij voor een helder plan van aanpak. Wij brengen in kaart welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Standaard leveren wij dus bezemschoon op. Wij kunnen u echter ook van dienst zijn met diverse extra diensten. Wij kunnen het pand altijd precies zo opleveren als gewenst of nodig. Denk hierbij aan diensten als:

Wij ontzorgen u volledig en bieden u tijdens de ontruiming een vast aanspreekpunt.

Horeca inboedel opkopen

Uw horeca onderneming beschikt zeer waarschijnlijk over waardevolle inboedel. Wij kunnen uw horeca inboedel opkopen. Alle inboedel en inventaris van waarde kan door ons worden opgekocht. Dit geldt niet alleen voor meubilair, maar ook bijvoorbeeld voor alle onderdelen uit uw keuken en voor bedrijfsvoertuigen. Wij bieden u altijd een eerlijke, marktconforme prijs. Voeren wij voor u een ontruiming uit, dan kan de waarde van uw inventaris worden verrekend met de kosten van de horeca ontruiming.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een horeca ontruiming uit te voeren en/of wilt u uw horeca inboedel laten opkopen? Neem contact met ons op. Bel 085 – 13 06 311 om ons direct te spreken. Wordt u liever door ons gebeld? Vul dan een terugbelverzoek in. Via het onderstaande formulier kunt u een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.