Herstelwerkzaamheden aan uw woning

Hebt u herstelwerkzaamheden aan uw huis te verrichten? Bijvoorbeeld omdat u de woning verkoopklaar wilt maken of op dient te leveren volgens de eisen van de verhuurder? Wij zijn er voor u. Van de tegelvloer verwijderen in huis tot tuinwerkzaamheden buitenshuis en alles daar tussenin. Wij krijgen uw woning gegarandeerd weer in de best mogelijke staat, tegen een scherpe prijs.

De herstelwerkzaamheden aan uw huis die wij verrichten

Of u nu woningeigenaar, huurder, verhuurder of beheerder bent: u zult bij een mutatie zoals een verkoop of verhuur de woning in een bepaalde staat terug willen brengen, of zelfs moeten brengen. Als ontruimingsbedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het verrichten van complete woningontruimingen, maar ook in het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan het huis en om het huis heen.

Deze herstelwerkzaamheden kunnen uit zeer veel werkzaamheden bestaan. Voor alles geldt dat u zeer waarschijnlijk niet de tijd, zin, middelen of kennis hebt om deze uit te voeren. U kunt denken aan zaken als een tegelvloer verwijderen in huis, of het verwijderen van tapijt. Vaak gaan de werkzaamheden echter een stuk verder dan slechts tegels verwijderen. Dikwijls – zeker wanneer het een oudere woning betreft, of een pand dat lange tijd bewoond is door dezelfde eigenaar of huurder, komt hier heel wat bij kijken. Wij kunnen u met elke woning helpen. Naast plavuizen verwijderen of andere soorten vloeren verwijderen, kunt u Caswo Ontruimingen ook inschakelen voor het dichten van gaten en scheuren in plafonds en muren, het verwijderen van trapbekleding of wandbekleding, verwijderen van trapliften en nog veel meer. Alle herstelwerkzaamheden aan het huis die nodig zijn om het vereiste opleverniveau te halen, verzorgen wij voor u.

Een snelle service en vaste prijsafspraken

Het is onze missie om u te ontzorgen. Daarom kunnen wij het gehele proces op ons nemen. Ook bijvoorbeeld het verrichten van tuinwerkzaamheden buitenshuis, om zo de tuin weer toonbaar te krijgen, of het afvoeren van overbodige inventaris. Welke werkzaamheden er ook nodig zijn: u kunt op ons rekenen en verrichten alle arbeid tegen een vooraf afgesproken, vaste prijs. Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Caswo Woningontruiming

Caswo woningontruiming bus

Bredestraat-Zuid 38
6674 LB Herveld
info@caswo.nl
085 – 13 06 311

Werkzaam door heel Nederland
 Altijd gratis offerte
 Achteraf betalen
 Diverse specialisaties
 Meer dan 15 jaar ervaring
 Volledig ontzorgd van A tot Z

Gratis vrijblijvende offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.