√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Herstelwerkzaamheden aan uw woning

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Hebt u herstelwerkzaamheden aan uw huis te verrichten? Bijvoorbeeld omdat u de woning verkoopklaar wilt maken of op dient te leveren volgens de eisen van de verhuurder? Wij zijn er voor u. Van de tegelvloer verwijderen in huis tot tuinwerkzaamheden buitenshuis en alles daar tussenin. Wij krijgen uw woning gegarandeerd weer in de best mogelijke staat, tegen een scherpe prijs. Wilt u herstelwerkzaamheden uit laten voeren aan uw woning, of wilt u uw woning klaar laten maken voor verkoop of verhuur? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

1. Vrijblijvende offerte

2. Akkoord

3. Ontruiming binnen de deadline

4. Volledige ontzorging

5. Oplevering zoals afgesproken

De herstelwerkzaamheden wie wij kunnen uitvoeren

Met onze herstelwerkzaamheden kunnen wij uw woning verkoop klaar opleveren, of opleveren voor verhuur. Wij zorgen ervoor dat alles in de gewenste/geëiste staat wordt opgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Oplevering aan verhuurder of woningbouw
  • Woning gereedmaken voor een nieuwe huurder
  • Woning verkoop klaar maken voor advertenties en bezichtigingen
  • Woning gereedmaken voor eigen bewoning en gebruik

Of u nu woningeigenaar, huurder, verhuurder of beheerder bent: u zult bij een mutatie zoals een verkoop of oplevering de woning in een bepaalde staat terug willen brengen, of zelfs moeten brengen. Als ontruimingsbedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het verrichten van complete woningontruimingen, maar ook in het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan het huis en om het huis heen.

Deze herstelwerkzaamheden kunnen uit zeer veel werkzaamheden bestaan. Voor alles geldt dat u zeer waarschijnlijk niet de tijd, zin, middelen of kennis hebt om deze uit te voeren. U kunt denken aan zaken als een vloer verwijderen in huis, of het verwijderen van tapijt. Vaak gaan de werkzaamheden echter een stuk verder dan slechts tegels verwijderen. Dikwijls – zeker wanneer het een oudere woning betreft, of een pand dat lange tijd bewoond is door dezelfde eigenaar of huurder, komt hier heel wat bij kijken. Wij kunnen u met elke woning helpen.

Zo kunt u Caswo Woningontruiming ook inschakelen voor het dichten van gaten en scheuren in plafonds en muren, het verwijderen van trapbekleding of wandbekleding, verwijderen van trapliften en nog veel meer. Zelfs het afbreken en afvoeren van bouwsels behoort tot de mogelijkheden. Alle herstelwerkzaamheden aan het huis die nodig zijn om het vereiste opleverniveau te halen, verzorgen wij voor u. Ook wanneer het gaat om het terugplaatsen van originele deuren en het herstellen van originele wanden.

Direct contact of een gratis offerte

Uw woning verkoopklaar maken voor Funda

Gaat u uw woning verkopen en is er nog wel wat werk te doen om deze verkoop klaar te maken, bijvoorbeeld voor sites als Funda? Wij helpen u hierbij. Wij zorgen ervoor dat uw woning netjes en mooi toonbaar wordt. Vrij van troep, overbodige elementen en in een zichtbaar zo goed mogelijke staat.

Uw woning klaar maken voor verhuur

Ook wanneer u uw woning kunt verhuren, kunnen wij voor u alle gewenste werkzaamheden uitvoeren. Van het afvoeren van inventaris tot het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden die nodig zijn om de woning gereed te maken voor een nieuwe huurder.

Opleveren aan woningbouw of verhuurder

De woningbouw of verhuurder heeft ongetwijfeld bepaalde eisen die gesteld worden aan de oplevering van de woning. Wij zorgen ervoor dat de woning aan alle eisen voldoet. Wij kunnen elementen van de woning weer in de originele staat brengen, vloeren verwijderen, bouwsels afbreken, gaten dichten en meer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.