Welkom bij Caswo Woningontruiming

Al meer dan 15 jaar woningontruiming door heel Nederland met perfecte service

Hartelijk welkom bij Caswo Woningontruiming. Heeft u een woningontruiming uit te voeren, dan vindt u op onze site alle informatie die u nodig hebt. Wij vertellen u graag alles over wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij werken. Onze missie is om u volledig te ontzorgen. Dat doen wij door zorgvuldig te plannen, u al het werk uit handen te nemen en ook veel extra diensten te leveren. Bij een huisontruiming komt vaak namelijk meer kijken dan alleen de woning ontruimen. Op onze homepage vindt u de antwoorden op uw belangrijkste vragen. Heeft u alsnog een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Via het menu kunt u meer lezen over onze extra diensten en specialismes. Ook kunt u direct een offerte aanvragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Caswo Woningontruiming staat voor u klaar.

Over Caswo Woningontruiming

Caswo Woningontruiming is een familiebedrijf en al meer dan 15 jaar een specialist op het gebied van huisontruimingen. In de loop der jaren heeft ons bedrijf niet alleen een specialisme ontwikkeld in het ontruimen van woningen. Wij luisteren altijd naar de behoeften en wensen van onze klanten. Daarom bieden wij u heel veel specialisaties en extra’s rondom uw woningontruiming. Wij kunnen veel meer dan alleen uw huis ontruimen.

Onze missie

Onze missie is om u volledig te ontzorgen. Bij een woningontruiming komt vaak veel kijken. U moet misschien niet alleen uw woning ontruimen, maar ook veel andere zaken regelen. Wij begrijpen dit als geen ander. Wanneer wij uw huisontruiming uitvoeren, heeft u nergens omkijken naar. Wij voeren de woningontruiming van A tot Z uit. Van een gedegen voorbereiding tot een oplevering volgens afspraak en binnen de deadline.

Onze visie

Een woningontruiming is naar onze mening alleen geslaagd wanneer u 100% tevreden bent. De visie van Caswo Woningontruiming is dan ook dat persoonlijke aandacht en prettige communicatie net zo belangrijk zijn als het eindresultaat. Alleen uw huis leeghalen is voor ons niet genoeg. Het gaat namelijk niet alleen om het resultaat, maar ook om de weg daar naartoe. Daarom bieden wij u altijd een vast aanspreekpunt. Wij vinden het daarnaast logisch dat uw woningontruiming volgens een goede en duidelijke planning verloopt. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt en nog gaat gebeuren.

Een leegstaand appartement

Wat is een huisontruiming en hoe voeren wij het ontruimen van een woning uit?

Een huisontruiming betekent dat uw huis wordt leeggehaald door een kundige partij. Soms wordt het huis helemaal leeggehaald. Andere keren gaat het om een bepaalde ruimte of enkele kamers. Wij spreken uiteraard van tevoren met u af hoe uw huis ontruimd moet worden. Nadat u een offerte heeft aangevraagd, brengen wij samen met u in kaart wat er moet gebeuren. U kunt ons foto’s sturen van de te ontruimen kamers, maar wij kunnen ook eerst op locatie langskomen. Wanneer alles in kaart is gebracht, ontvangt u van ons een scherp prijsvoorstel.

Wat doen wij met uw inventaris?

 • Inventaris kan worden afgevoerd (nog bruikbare spullen schenken wij aan het goede doel)
 • (Een deel van) uw inboedel kan worden verhuisd
 • Inventaris kan optioneel worden opgeslagen in onze eigen opslag
 • Inventaris van waarde kan worden opgekocht (de opbrengst wordt in mindering gebracht op de kosten van de woningontruiming)

De eerste stap van uw huisontruiming is dus om uw huis leeg te halen zoals afgesproken. Misschien blijft het daarbij. Maar het is goed mogelijk dat er nog meer moet gebeuren. Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Zo kunnen wij onder andere zorgen voor schoonmaak, herstelwerkzaamheden, het verwijderen van vloeren en trapbekleding of het ontruimen van de tuin. U kunt hier meer over lezen in het gedeelte over onze extra diensten.

Uw woningontruiming in vijf stappen

Stap 1: vraag een vrijblijvende offerte aan

Via het formulier onderaan deze pagina kunt u direct een geheel gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. U hoeft nog geen details over uw woningontruiming in te voeren. Wij vragen alleen uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en de gemeente waarin de ontruiming plaatsvindt.

Stap 2: wij nemen contact met u op

Wanneer u uw aanvraag verstuurd hebt, nemen wij dezelfde dag nog contact met u op. Gewoonlijk binnen 2 uur. Wij bespreken de woningontruiming met u. U kunt ons al uw vragen stellen en wij geven u de informatie die u nodig hebt. Tijdens dit gesprek komen de details van de ontruiming aan bod, zodat wij een goede offerte voor u kunnen samenstellen. Indien gewenst of nodig kan de woning ook worden bezichtigd, of kunt u ons foto’s van de woning mailen of versturen via WhatsApp.

Stap 3: u ontvangt een persoonlijke, vrijblijvende offerte

Nadat wij de details van uw woningontruiming hebben geïnventariseerd, ontvangt u snel daarna een persoonlijke, vrijblijvende offerte. Hierin staat welke werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren en, indien er al een datum of deadline bekend is, wanneer wij dit doen. U kunt altijd rekenen op een goede, eerlijke totaalprijs voor uw woningontruiming. Zonder kleine lettertjes: afspraak is afspraak. Heeft u inventaris van waarde? Wij kunnen deze opkopen. De waarde hiervan wordt in het voorstel verrekend met de kosten van uw woningontruiming.

Stap 4: akkoord en vastleggen datum

Na acceptatie van de offerte maken wij de datum definitief. Wij leggen de afspraken schriftelijk met u vast, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Stap 5: ontruiming volgens afspraak

Op de afgesproken datum voeren wij uw woningontruiming volgens afspraak en voor de deadline uit. Wij ontzorgen u volledig: u heeft nergens omkijken naar. Ook eventuele extra diensten die zijn overeengekomen worden door ons uitgevoerd. Heeft u tijdens de huisontruiming vragen? Wij bieden u altijd een vast aanspreekpunt op locatie. De ontruiming is pas afgerond wanneer wij pand bezemschoon opleveren en u 100% tevreden bent.

Caswo Woningontruiming voordelen

Waarom kiezen voor Caswo Woningontruiming?

Waarom kiest u voor Caswo Woningontruiming voor het leeghalen van uw huis? Allereerst natuurlijk omdat wij garant staan voor perfecte kwaliteit en service. Al meer dan 15 jaar bedienen wij tevreden klanten voor heel het land.

Met ons kiest u voor kwaliteit, ervaring, een prettige en transparante werkwijze en een open, informele communicatie. Omdat wij ook veel extra diensten kunnen leveren, zijn wij de totaalpartner voor uw opdracht. Ons team kan alles in eigen huis uitvoeren, met behulp van onze eigen wagens en gereedschappen.

Wij houden niet van kleine lettertjes of verborgen voorwaarden. Bij ons weet u waar u met uw huisontruiming aan toe bent. Wij spreken van tevoren een duidelijke, scherpe totaalprijs met u af. Zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan.

Ontruimingen met oog voor het milieu

Bij Caswo Woningontruiming hebben wij het milieu en de circulaire economie hoog in het vaandel staan. Wij zullen nog bruikbare inventaris nooit zomaar weggooien. Nog bruikbare spullen schenken wij aan het goede doel. Door Caswo Woningontruiming in te schakelen voor uw huisontruiming kiest u voor een milieubewuste huisontruiming. Wij zullen uw huis leeghalen maar zo veel mogelijk spullen een nieuwe bestemming geven.

Welke soorten woningen kunnen wij ontruimen? Ontruimen wij ook andere panden?

Wanneer u de term “woningontruiming” of “huisontruiming” hoort, denkt u misschien aan het ontruimen van woonhuizen. Deze twee termen zijn de gangbare manieren om onze diensten te beschrijven. Ze zijn echter niet helemaal compleet. Wij ontruimen namelijk niet alleen woningen. U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van alle soorten woonpanden en bijgebouwen.

 • Eengezinswoningen
 • Vrijstaande woningen en villa’s
 • Flats en appartementen
 • Individuele kamers
 • Seniorenwoningen
 • Zorgkamers
 • Zolders en kelders
 • Woonboten
 • Vervuilde woningen
 • Hulp bij hoarding
Tevens zijn wij met onze dochteronderneming Caswo Bedrijfsontruimingen beschikbaar voor het ontruimen van vrijwel alle soorten bedrijfspanden. 

 • Kantoren
 • Bedrijfsgebouwen
 • Fabrieken
 • Loodsen, opslagplaatsen en magazijnen

Wat kost een woningontruiming eigenlijk?

Wij begrijpen dat u graag de kosten voor uw woningontruiming wilt weten. Daarom bent u van harte welkom om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Een woningontruiming is namelijk maatwerk. Wat uw huisontruiming kost, is onder andere afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kamers dat moet worden ontruimd, de hoeveelheid inventaris en de benodigde tijd om de woningontruiming volledig uit te voeren.

Vanwege het feit dat elke huisontruiming anders is, zijn wij voorzichtig met het op voorhand noemen van prijzen. Wij vinden het belangrijk om u een gerichte prijs te geven waar u ook echt iets aan hebt. Wil u meer informatie over hoe de kosten tot stand komen en waar u op kunt rekenen? Bekijk hier de kosten van een woningontruiming.

Ontruimen jullie door heel Nederland?

Caswo Woningontruiming is gevestigd in Herveld (Gelderland). Vijftien jaar geleden begonnen wij als regionaal ontruimingsbedrijf. Inmiddels zijn wij al vele jaren werkzaam door heel Nederland. Dus om uw vraag helder te beantwoorden: ja, wij voeren woningontruimingen uit door heel Nederland. Van het uiterste puntje van Groningen tot het diepe zuiden van Limburg, in de Randstad en op het platteland. En alles daar tussenin en omheen.

Welke extra diensten kunnen jullie uitvoeren?

Wij staan niet alleen klaar om uw huis te ontruimen. Naast een woningontruiming kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Wij hebben ons gespecialiseerd in zeer veel diensten rondom uw huisontruiming. Uit ervaring weten wij namelijk dat er vaak nog veel meer moet gebeuren. Voor deze extra diensten hoeft u geen andere partij in te schakelen. Caswo Woningontruiming verzorgt deze voor u. 

Dit biedt u diverse voordelen. Allereerst blijft u profiteren van een prettige communicatie met één partij en een vast aanspreekpunt. Zo blijven alle werkzaamheden overzichtelijk. Geen gedoe met schakelen met diverse partijen of veel verschillende gezichten die de revue passeren: gewoon uw vertrouwde team van Caswo. Natuurlijk kunt u ook rekenen op financieel voordeel wanneer u ons inschakelt voor extra diensten. Wij zorgen voor één totale, aantrekkelijke offerte en factuur.

Over de extra diensten die wij rondom uw huisontruiming kunnen uitvoeren kunt u meer op de betreffende pagina’s die te vinden zijn in het menu bovenaan de website. Naast een reguliere woningontruiming kunnen wij u van dienst zijn met enkele bijzondere vormen van huis ontruimen.