√ Landelijk werkgebied √ Geen voorrijkosten √ Gratis offerte √ Alles inclusief prijs √ Volledig ontzorgd √ Betrokken familiebedrijf

De woningontruiming specialist

Alles over woningontruiming

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Welkom bij Caswo Woningontruiming. Wij helpen u graag met uw ontruiming. Wij zijn al meer dan 15 jaar een landelijk werkende specialist op het gebied van alle soorten huisontruimingen en de ontruiming van diverse andere panden zoals bedrijfsgebouwen en zorgkamers. Caswo Woningontruiming is gevestigd in Herveld, Apeldoorn, Den bosch, Utrecht en Zwolle.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Deze stellen wij persoonlijk voor u samen. Op basis van uw wensen en behoeften. Bij Caswo Woningontruiming bent u altijd verzekerd van heldere voorwaarden, scherpe prijzen, optimale service en een gegarandeerd resultaat binnen de deadline.

U kunt ons bereiken door het offerteformulier of contactformulier in te vullen. Ook kunt u bellen op telefoonnummer 085 – 130 63 11. Indien u ons een bericht stuurt, krijgt u altijd dezelfde dag nog antwoord. Doorgaans binnen twee uur. Is er sprake van spoed, dan raden wij aan om ons te bellen. Wij kunnen u dan direct te woord staan. Moet er met spoed worden ontruimd, dan kunnen wij dit vrijwel altijd binnen 24 uur voor u verzorgen.

 

Bussen voeren een woningontruiming uit

Wat is woningontruiming?

De term “woningontruiming” kent twee hoofdbetekenissen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor wat ook wel “huisontruiming” wordt genoemd. Het gaat hier om het leeghalen van woningen en panden door inventaris af te voeren. Het gaat dus niet om het verwijderen van bewoners of krakers van panden. 

Woningontruiming kent veel verschillende vormen. Het kan gaan om het ontruimen van een enkele, kleine kamer tot het compleet strippen van een groot pand. Ook kunnen er bij de huisontruiming verschillende extra diensten nodig zijn. Daarover kunt u ook alles lezen op deze pagina. Soms betekent een huisontruiming namelijk dat er alleen inventaris moet worden afgevoerd. Bij andere ontruimingen kan er sprake zijn van tijdelijke opslag van inboedel, een ontruiming in combinatie met een verhuizing, schoonmaak of het uitvoeren van herstelwerkzaamheden om de woning op de vereiste manier op te leveren. Daarnaast zijn er nog tal van speciale ontruimingen waarin wij gespecialiseerd zijn, zoals het ontruimen van wietplantage, het ontruimen van zorgkamers of een ontruiming na overlijden van de bewoner.

Elke woningontruiming is dus anders. Wel bestaat deze meestal uit dezelfde stappen. Eerst wordt een plan van aanpak gemaakt. Het liefst doen wij dit door de woning (of ander soort pand) eerst te komen bezichtigen. Als alternatief kunt u ons ook foto’s sturen. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden. Na acceptatie van de offerte wordt een heldere planning gemaakt. Hierna wordt op de afgesproken dag(en) volgens afspraak ontruimd en opgeleverd. Dit betekent dat de woning (geheel) wordt leeggehaald. Overbodige inventaris wordt afgevoerd. Nog bruikbare inventaris van waarde wordt geschonken aan goede doelen. Standaard wordt bezemschoon opgeleverd, maar natuurlijk kunnen wij ook extra werkzaamheden verrichten na het leegruimen van de woning. Wij ronden de opdracht altijd voor de afgesproken deadline af. Het is voor ons van groot belang dat u helemaal tevreden bent met onze diensten. Daarom houden wij samen met u een eindinspectie. Wanneer u 100% tevreden bent, beschouwen wij de ontruiming als afgerond.

De werkwijze van Caswo Woningontruiming

Wij schreven het zojuist al: wij willen dat u tevreden bent. Wanneer wij uw woningontruiming uitvoeren, telt meer dan alleen het eindresultaat. Het is ons doel om u volledig te ontzorgen. Het enige dat wij van u nodig hebben, is toegang tot het pand en de te ontruimen ruimte(s). Vervolgens heeft u nergens omkijken naar en zorgen wij ervoor dat de ontruiming precies zo wordt uitgevoerd als besproken, binnen de deadline.
Een succesvolle woningontruiming begint met prettig contact. Wij houden van een open, informele communicatie. En van transparantie. Daarom nemen wij graag de tijd om u te woord te staan, onze diensten en extra services aan u uit te leggen en al uw vragen te beantwoorden. Vervolgens verzorgen wij met veel plezier een geheel vrijblijvende, persoonlijke offerte van ons waarin afspraken helder worden vastgelegd. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Tijdens de ontruiming bieden wij u een vast aanspreekpunt. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u tijdens de ontruiming een vraag hebt. Ook dan staan wij voor u klaar.

Caswo Woningontruiming biedt u oplevergarantie: de garantie dat uw woningontruiming exact zoals afgesproken en voor de gestelde deadline wordt opgeleverd.

 

Onze specialisaties

Als ervaren woningontruimer zijn wij ook de specialist bij het uitvoeren van een bijzondere woningontruiming. Hiervoor is vaak extra kennis en ervaring nodig. Omdat er meer bij komt kijken dan bij een normale huisontruiming. Wij beschikken over alle kennis, ervaring en middelen om u perfect te helpen bij de onderstaande bijzondere vormen van woningontruiming.

Seniorenwoning ontruimen

Het ontruimen van een seniorenwoning vormt vaak een extra uitdaging. Van senioren (en hun omgeving) kan vaak niet worden verwacht dat zij zelf de woning kunnen ontruimen. Daarom schakelt u Caswo Woningontruiming in. Wij ontzorgen u volledig. Bij seniorenontruiming moeten er ook vaak spullen worden verhuisd of opgeslagen. Wij zorgen ervoor dat alle soepel verloopt.

Zorgkamer ontruimen

Bij het ontruimen van een zorgkamer is de tijd vaak de grootste tegenstander. Een zorgkamer ontruimen moet meestal binnen een zeer strakke deadline gebeuren. Daar komt vaak nog bij dat er tal van andere zaken moeten worden ontruimd. Dikwijls vindt zo’n ontruiming ook plaats onder treurige omstandigheden. Wij zorgen ervoor dat de zorgkamer snel en volgens de eisen van de zorginstelling wordt ontruimd en opgeleverd terwijl u zich met andere belangrijke dingen kunt bezighouden.

Woningontruiming na overlijden

Een woningontruiming na overlijden kan voor betrokkenen een ongelofelijk zware en emotionele gebeurtenis zijn. Wij zijn er om u te ontzorgen. Wij begrijpen als geen ander dat het leegruimen van de woning misschien wel het laatste is waar u zich mee bezig wilt houden. Maar het dient te gebeuren. Wij regelen alles van A tot Z. Respectvol en discreet. Wij staan te allen tijde voor u klaar, maar zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar hebt. En is nog niet duidelijk wat er met inventaris dient te gebeuren? Dan kunnen wij zorgen voor tijdelijke opslag.

Vervuilde woning ontruimen

Het ontruimen van een vervuilde woning kan risico’s met zich meebrengen. Onder andere op het gebied van veiligheid en gezondheid. Maar waarschijnlijk vraagt u zich af: waar moet ik beginnen? Wij zijn zeer ervaren in het ontruimen van vervuilde huizen en ruimtes. Wij krijgen elk pand en elke kamer snel leeg en voeren inventaris voor u af. Indien gewenst kunnen wij u hierna ook van dienst zijn met onder andere schoonmaak, verwijderen van vloeren of het uitvoeren van herstelwerkzaamheden.

Wietplantage ontruimen

Een woning of pand dat gebruikt is als wietplantage is vaak ernstig vervuild, staat vol met allerlei apparatuur en is dikwijls gevaarlijk. Alleen een ervaren specialist kan snel en veilig een wietplantage ontruimen. Bel ons daarom direct bij spoed. Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgevoerd en dat de ruimte(s) waarin de plantage zich bevond volledig worden leeggehaald en netjes worden opgeleverd. 

Welke soorten woningontruiming wij uitvoeren

De term “woningontruiming” is een breed begrip. Eenvoudig gezegd kunnen wij vrijwel elke woningontruiming uitvoeren. Maar om u een beter beeld te geven, kunt u meer lezen over de diverse soorten ontruimingen. Ook kunt u geheel vrijblijvend direct een offerte aanvragen voor de door u gewenste ontruiming.

Huisontruiming

Een huisontruiming is de meest voorkomende woningontruiming. Vaak moet een huisontruiming plaatsvinden vanwege een verhuizing of omdat de bewoner naar een zorginstelling vertrekt. Helaas is een huisontruiming soms ook nodig na een uitzetting van bewoners, faillissement, gedwongen verkoop of overlijden. Wat de situatie ook is: Caswo Woningontruiming staat voor u klaar.

Bij een huisontruiming gaat het in principe om het ontruimen van het gehele huis. Het kan dan gaan om de ontruiming van een tussenwoning, hoekwoning, herenhuis, twee-onder-een-kap, bungalow, boerderij, villa of vrijstaande woning. Dit betekent dat alle inventaris wordt ontruimd. Dit doen wij met behulp van onze eigen specialisten en wagens. Inventaris wordt afgevoerd zoals afgesproken. Dit betekent dat nog bruikbare inboedel aan goede doelen wordt geschonken. Ook kan (een deel van) de inboedel tijdelijk worden opgeslagen of worden verhuisd naar een nieuw adres.

Appartementontruiming

Een appartementontruiming (ontruiming van een appartement, portiekflat, maisonnette, bovenwoning of benedenwoning) is in veel opzichten net wat anders dan een huisontruiming. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om de toegang tot het appartement en de manier waarop de inventaris kan worden afgevoerd. Ook bij het ontruimen van een appartement ontzorgen wij u volledig. Indien er verhuisliften of andere hulpmiddelen nodig zijn, dan zorgen wij hiervoor. 

Ontruiming van losse kamers

Niet altijd hoeft het gehele pand te worden ontruimd. Het kan zijn dat u behoefte hebt aan een gedeeltelijke ontruiming, bijvoorbeeld een ontruiming van de woonkamer, zolder, ontruiming van de kelder, ontruiming van slaapkamer(s), of ontruiming van een hobbykamer of studeerkamer. Ook voor dit soort kleinere ontruimingen staan wij uiteraard voor u klaar. 

Ontruiming van schuur, berging, opslagbox of garage

Heeft u een bijgebouw of opslagruimte die moet worden ontruimd? Wij zorgen ervoor dat deze snel leeg is. Wij kunnen uw schuur ontruimen, berging ontruimen, opslagbox ontruimen of garage ontruimen. Zowel inpandige als externe ruimtes. Ook als deze geen onderdeel zijn van het eigen adres/perceel. Bij dit type ontruiming gaat het vaak om een behoorlijke hoeveelheid spullen die al langere tijd staan opgeslagen. Een deel van de inventaris moet wellicht worden bewaard. Daarom maken wij van tevoren samen met u een duidelijk plan voor wat er met de inventaris dient te gebeuren. 

Bedrijfsontruiming

Caswo Woningontruiming is er ook voor zakelijke klanten. Wij kunnen ook uw bedrijfsontruiming uitvoeren. Denk aan een kantoorontruiming, winkelontruiming, horeca-ontruiming of zelfs een fabrieksontruiming. Voor meer informatie hebben wij een speciale website: Caswo Bedrijfsontruimingen. Bij een bedrijfsontruiming komt vaak nog veel meer kijken dan alleen het leeghalen van het pand/de panden. Daarom vindt u op deze website ook informatie over al onze extra diensten.

 

Woningontruiming met extra diensten

Heeft u naast een woningontruiming nog behoefte aan meer? Dan hoeft u in zeer veel gevallen geen extra specialist in te schakelen. Wij kunnen u namelijk helpen met diverse extra diensten naast of na uw woningontruiming.

Inboedelopslag

Nog niet altijd is ten tijde van de woningontruiming duidelijk wat er met de inboedel dient te gebeuren. Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen uw inboedel tijdelijk veilig opslaan in onze eigen opslag.

Vloeren verwijderen

Is alleen het leegruimen van de woning niet voldoende, maar moet de woning echt helemaal kaal worden opgeleverd? Dat is geen probleem. Wij kunnen vloeren verwijderen, tapijt verwijderen en trapbekleding verwijderen. Natuurlijk voeren wij alles netjes voor u af.

Herstelwerkzaamheden uitvoeren

Na een woningontruiming is de woning helemaal leeg. Daarmee is de klus in nog niet alle gevallen af. Vaak moet de woning op een bepaald niveau worden opgeleverd. Bijvoorbeeld wanneer het een huurwoning betreft. De woning moet dan vaak in de originele staat worden opgeleverd. Maar ook om andere redenen kunnen herstelwerkzaamheden nodig zijn. Wij kunnen deze herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Denk aan het dichten van gaten in muren en plafonds, maar ook het afbreken van bouwsels, herstellen van wanden, terugplaatsen van deuren en nog veel meer. Wij kunnen zelfs de woning helemaal verkoopklaar maken.

Tuinontruiming

Een woningontruiming stopt niet altijd bij de woning zelf. Soms moet ook de tuin worden ontruimd. U kunt Caswo Woningontruiming gewoon inschakelen voor de tuinontruiming. Wij kunnen tuinhuizen en schuttingen afbreken, beplanting en bestrating verwijderen en nog veel meer

 

Schoonmaak

Zeker bij vervuilde woningen komt het voor dat de woning na de huisontruiming nog vies is. Wanneer de woning gereed moet worden gemaakt voor hernieuwde bewoning, een nieuwe bewoner, verhuur of verkoop dan is grondige schoonmaak soms nodig. Wij kunnen de woning professioneel schoonmaken. Wij voeren deze schoonmaak niet uit als losse dienst, maar als extra dienst na de woningontruiming.

Woningontruiming in combinatie met een verhuizing

Wij kunnen uw woningontruiming uitvoeren in combinatie met een verhuizing. Concreet betekent dit eigenlijk dat wij u een verhuizing met ongekende service bieden. Alles wordt voor u geregeld, inclusief alle andere eventuele diensten en opties die wij u bieden.

 

Wat kost woningontruiming?

Wij begrijpen maar al te goed dat de kosten van uw woningontruiming doorslaggevend kunnen zijn bij de keuze voor de ontruimer. Daarom doen wij altijd ons best om u een scherpe, eerlijke prijs te bieden. Caswo Woningontruiming combineert het hoogste serviceniveau met zeer goede prijzen. Wij zijn geen prijsvechter en willen dit ook niet zijn. U de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding bieden: dat is waar wij voor gaan.
Wanneer u op zoek bent naar de kosten van een woningontruiming, dan kunt u op veel plekken een kostenoverzicht vinden. Wij zijn iets terughoudender met het vooraf opgeven van de kosten. Wat een woningontruiming kost, is namelijk sterk afhankelijk van heel veel verschillende factoren. Wij leveren altijd maatwerk. Ook als het op prijzen aankomt. Daarom bent u van harte welkom om bij ons een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw woningontruiming. Wij begrijpen echter ook dat u wilt weten waar u aan toe bent. Globaal kunt u voor een woning van een gemiddeld formaat rekenen op kosten tussen € 1.250 en € 2.000 euro. Dit is een indicatie van de kosten voor een gemiddelde gezinswoning. Gaat het om een kleinere woning of minder ruimtes, dan kunnen de kosten lager uitvallen. Gaat het om een grotere woning, een woning met veel kamers of met bijgebouwen, dan kan de prijs oplopen.

Naast de het type woning en de grootte hiervan, zijn ook heel veel andere factoren van invloed op de kosten van de huisontruiming. Zo kan de ligging en bereikbaarheid van de woning van invloed zijn, net als de hoeveelheid inventaris en wat hiermee moet gebeuren, of er sprake is van vervuiling van de woning, of er extra diensten nodig zijn. Ook de duur van de ontruiming is van invloed op de kosten.

Kosten verlagen met inboedelopkoop

Wij bieden u de mogelijkheid tot inboedelopkoop. Dit alleen in combinatie met een woningontruiming. Hiermee kunt u de kosten van de ontruiming verlagen. Wij doen u een eerlijk en vrijblijvend bod op nog bruikbare inventaris van waarde. De waarde hiervan wordt afgetrokken van de kosten van uw ontruiming.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, webp, png, bmp.
    Hier kunt u eventueel foto's van het te ontruimen pand en de ruimte(s) uploaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.